Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PRAWDA BOLIIIIIIIIII

KOBIETY LUBIA PROSTAKOW PRZYKRO MI PRAWICZKI

Polecane posty

Gość ncsdjfn vdjf vd
Dlatego zakladajcie dres w 3 paski,lysy leb,lancuch na szyje,browar i fajke w dlon i nie zapomnijcie k....,h....., dziw.....,szm,,,,,,, a jak cos parskienie to w gebe dac one to kochaja serio !!!!

Gość freeey
Nie znoszę jak facet niczego sobą nie reprezentuje :o

Gość kndkvfnkdnfvkd
Dziewica nie klam wy macie instynkt samo oszukiwania sie. chcecie naprawic badboya i poki on wam nie ulegnie latacie za nim jak po cieczce. lubicie sie oszukiwac

To widocznie jestem wyjątkiem potwierdzającym regułę. Ja wolę spokojnego faceta.

Gość IMO13766
Nie jesteś wyjątkiem, tylko kłamiesz, a to różnica. Pozdrawiam. :classic_cool:

Gość freeey
Miałam kiedys takiego niegrzecznego i to jego klamstwo i chamstwo było nie do zaakceptowania, a facet sie nie zmieni, wiec o "naprawieniu" jego charakteru nie bylo mowy 😠

Gość thrt
bad boy to tylko do wyra sie nadaje, a czesto nawet nie. na dluzsza mete jest nie do zniesienia i tylko frajerki sie z takim wiaza

Gość IMO13766
freeey "Miałam kiedys takiego niegrzecznego i to jego klamstwo i chamstwo było nie do zaakceptowania, a facet sie nie zmieni, wiec o "naprawieniu" jego charakteru nie bylo mowy" "Miałam kiedys takiego niegrzecznego" "Miałam kiedys takiego" "Miałam kiedys" "MIAŁAM" -------------------- Czy rozumiesz, że właśnie potwierdziłaś tezę postawioną w temacie?

Gość thrt
czesto nawet nie, bo nawet jak ci na nim zalezy tylko w jednym celu to zaczyna swoje gierki, glupie komentarze "co to nie on"

Gość thrt
IMO czas przeszly! zwroc uwage

Gość kndkvfnkdnfvkd
Dlatego mlodzi faceci nie dajcie sie oszukac to co wam wmawiaja rodzice i filmy. prawda jest taka jak w artykule

Gość IMO13766
thrt "czas przeszly! zwroc uwage" Jakby nie lubiła, to nawet czasu przeszlego by nie było! Zwróć uwagę. :classic_cool:

Gość thrt
nie, bo nie mieliscie smialosci i macie kompleksy. ze skrajnosci w skrajnosc.

Gość thrt
imo ale stwierdzila, ze to nie to po co jej jakis palant zwroc uwage

Gość 8468732648263482367
ten teamt powinien przeczytac kazdy prawiczek Pamietajcie badzcci zli dla kobiet one to kochaja.Kazda oznaka dobroci jest oznaka slabosci

Gość thrt
w ogole przeciwstawienie prostaki/prawiczki jest szalenie smieszne jak gdyby bycie prawiczkiem bylo szczytem dobrych manier i wyrafinowania :D

Gość IMO13766
Co nie zmienia faktu, że na niego poleciała. Ludzie sie rozchodzą, czy jesli się nie uda ze "spokojnym", to znaczy, że laska takich nie lubi? Tak samo z nią. Lubi 'drani', ale akurat z tym się nie udało.

Gość thrt
nie kocham tego. chamom, szujom i manipulatorom mowie nie.

Gość bt29
"To widocznie jestem wyjątkiem potwierdzającym regułę. Ja wolę spokojnego faceta." wiekszosc kobiet tak pisze, wiec "wiekszosc jest wyjatkiem". absurd. Ale odpowiedz na pytanie: mialas kiedys bad-boya? i co wlasciwie znaczy "wolę" wolisz spokojnego na swojego faceta, czy na przyjaciela?

Gość hehehe no moze faktycznie
nie lubicie drani ale takim ulegacie, a dobrocia na pewno kobiety nikt nie zdobedzie :) dlatego jest proste rozwiazanie, byc dobrym, co sie przydaje w "normalnym" zyciu, ale zdobywac kobiete uzywajac badboyskich metod :P i nikt tu nie mowi o chamstwie, lajdactwie itd

Gość thrt
imo nudzi sie to z nudziarzem,a takich od metra nazywa sie nudziarzy "dobrymi i spokojnymi", nie wiem, z jakiej racji. sa mdli. taki dran ma przynajmnie ikre, dziewczyna czesto leci na takiego i bagatelizuje. NIEDOJRZALA dziewczyna. dojrzala wie, ze nie warto z egoista sie wiazac. mozna byc spokojnym i nie byc nudziarzem ale wy przeciwstawiacie rozmemlane cieple kluchy draniom jakby nie bylo interesujacych ludzi pomiedzy skrajnosciami

Gość zawsze to wiedzialem
Ten artykol powinien przeczytac KAZDY chlopak zachowaj go i wyslij do kazdego faceta nie dajmy sie kobieto nigdy !!!!!!!!!!!

Gość freeey
Miałam.. czas przeszły./ I już nigdy nie chcę takiego typka. I tak macie swoje zdanie, swoje mądrości, ale wolalabym się nudzić z facetem ktory mnie szczerze kocha i szanuje, niż być niszczona psychicznie przez tego cwaniaczka, który uważa siebie za najmądrzejszego a do tego jest nie do życia.

Gość IMO13766
thrt - gdybym dostawał grosik ilekroć usłyszę ten "argument"...

no bo ten artykuł pokazuje ze istnieją tylko " mili " oraz ci " zli " zresztą podobnie sie ocenia na kafe widocznie tak jest ale mimo wszystko wszyscy nierozumieją pojęcia bad boy orac ciepła klucha i to jest najgorsze

Gość thrt
freeey ale oni wiedza swoje! :D

Gość IMO13766
freeey - a ja chcę mieć 190 cm wzrostu. I co z tego? Tak już jest i niczego nie zmienisz.