Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to wszystko jest takie kruche

Myśle o samobójstwie

Polecane posty

Gość mi sie koj
badz madrzejsza od niej-tyle moge Ci poradzic. Moja nadal rzadzi, ale chociaz mi nie robi awantur, jak padam zmeczona po pracy (no co najwyzej propnuje zbeym wstawiala wode na kawke o godz.22:30 jak spie)

Próbuję ale jestem za słaba psychicznie na to wszystko. Na takie zagrania. Teraz np siedzi i się śmieje podczas gdy ja nie mogę dojść do siebie po porannej awanturze

Gość helalala
a mnie sie wydaje, że takie zachowanie naszych nieidealnych matek bierze się z ich własnych frustracji. Ich złość jest wynikiem ich niepowodzeń, a pokazywanie swojej siły i wyższości nad kimś słabszym psychicznie podnosi podświadomie ich wartość. One by poumierały na cukrzycę, nadciśnienie i na wątrobę gdyby nie mogły się na kimś wyżyć i to by była wiadomo czyja wina... Te typy juz tak mają.

Gość helalala
moja matka odkąd pamietam zawsze na coś chorowała i zawsze musiała dodać, że "to z twojej winy" Dzisiaj mam przez to poczucie niskiej wartości i o wszystko się obwiniam.

Ja mam dokładnie tak samo. Poczucie wartości jest zrównane z ziemią u mnie. I też o wszystko się obwiniam, mam wyrzuty sumienia, najgorsze jest też to że później wmawiam sobie że to faktycznie wszystko moja wina mimo że nic złego nie robię