Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość siostra swego brata

Szwagierka karmila dzis dziecko przy stole. Co o tym myslicie?

Polecane posty

Gość siostra swego brata

Podczas swiatecznego obiadu szwagierka bez zadnego skrepowania wyjela piers, ktora jej dyndala nad talerzem doslownie i zaczela karmic corke. Mogla wyjsc do innego pokoju, bo nasi rodzice maja duzy dom, ale ona zrobila to demonstracyjnie. Mojej mamie akurat to nie przeszkadzalo, jej siostrze i bratowej takze (bratowej mamy, nie mojej zeby nie bylo, ze sie powtarzam), ale mezczyzni poczuli sie niezrecznie i wyszli na przyslowiowego papierosa. Ja tez wyszlam. A co wy o tym myslicie? Bo dla mnie to troche nie na miejscu

Gość DeleteEnd
Obrzydliwa ta kobieta :/ Krowy rozpłodowe nie mają za grosz wstydu i przyzwoitości.

A jest na miejscu żebyś ty jadła przy stole??? Jeśli matka się nie krępuje to w czym problem. Samo zycie

Gość kkokooszanel
Taaaaaaaak mogła się jeszcze zesrac przy stole. Tez samo życie i to w zgodzie z naturą :D

Gość mogła od razu
gościom cyca do ryja wsadzić. Jedzenie też jest naturalne, więc faceci mogli się w rządku ustawić i jeszcze wystarczyłoby do kawy:-)

Gość siostra swego brata
zwrocilam, zartobiliwie powiedzialam "no widzisz piers wyjelas i mezczynz odtsraszylas:P" a ona to nie normalna piers teraz, a piers dla dziecka wiec mezczyzni na to uwagi nie zwaracaja, bo to nie ma nic wspolnego z seksualnoscia:O

Gość mogła od razu
Tak zwróć takiej uwagę, to zaraz się oburzy, że to takie naturalne, że jak będziesz miała swoje to dopiero zobaczysz. Mogłaś sobie przynieść klop i nasrać przy gościach, bo to sama natura :-)

Gość a ja powieeem taaak..
ja się dziwie, że ta kobieta się nie wstydziła. Masakra. Co z tego, że jest to naturalne. Mogła iść do pokoju obok i tyle. :)

Gość mogła od razu
Mnie najbardziej śmieszy, jak matka z odpieluchowym zapaleniem mózgu zmienia pieluchę, kładąc dziecko na stole. Ale super.

Gość xfsdgdfgdf
Uwazam ze dla mezczyzn to tez bylo troche krępujące:) oj tam olej ja, ona i tak obstawi przy swoim ze to normalne;/ dla mnie to brak kulturalnego wychowania i tyle ;]

Gość a co w tym złego
że karmiła przy stole?!! W tym momencie dziecko jest najważniejsze, a nie jakieś fanaberie innych ludzi. To jest naturalne i bardzo dobrze zrobiła. Cycek w takiej chwili jest dla dziecka a nie dla facetów.

Gość siostra swego brata
ona nie zna za dobrze naszej rodziny, bol to pierwsze swieta razem. Ostrzej mowic nie chcialam, bo po co psuc atmosfere, a swoje dziecko mam i przy ludziach nigdy nie karmilam

Gość xfsdgdfgdf
przeciez przejscie do innego pokoju zajelby jej mniej niz pol minuty takze juz nei pierdolcie ze dziecko bylo najwzniejsze bo by poczekalo tyle;/

Gość siostra swego brata
jednego pokoju nie maja moi rodzice, mama zapytala jak Justysia plakac zaczela gdzie szwagierka chce pojsc, bo 4 pokoje wolne byly, a ona ze tu nakarmi przy stole

Gość panna LL
Ja jestem w 3 miesiącu ciąży i co mam teraz bez majtek chodzić bo teraz moja pochwa jest dla dziecka, które przez nią przyjdzie na świat?:-O

Gość dziwię się
że jej wogóle wygodnie było, tak przy stole. Ja jak karmiłam, to zawsze gdzieś na uboczu bo nie lubiłam jak wszyscy się gapili. Poza tym potrzebowałam wygodnej pozycji, a taka wysztywniona na krześle przy stole do takich nie należała.

Gość panna LL
I oczywiście mężczyźni w mojej roznegliżowanej pochwie nie będą widzieć obiektu seksualnego tylko przedmiot, przez który wyjdzie dziecko:-O

Gość panna LL
A dlaczego? przecież to takie naturalne:-O Inne wywalają cyce to ja mogę wywalić pochwę:-O

Gość to ja chcę
nasikać na środku centrum handlowego. Ojjjjjjjoj to takie naturalne, więc po co się ukrywać. Wezmę nocnik i nasikam przy ławeczce. No co- przecież to sama natura.

Gość panna LL
A po co nocnik? Lej gdzie popadnie!:D Oczywiście tylko wtedy gdy jesteś mamą małego dzidziusia inaczej ci nie wypada!

Gość to ja chcę
No w sumie. Wezmę dziecko i razem nasikamy. Przecież to naturalne. :-0

Gość matka x 2
a ja wczoraj karmilam w Kosciele - no i co z tego? mialam wyjsc na deszcz i schowac sie pod drzewem?

Gość lgkgjdjsamandeejdjsjkjaka
nie, nie musialas wyjsc na deszcz tylko mogla przygotowac w domu buteleczko idiotko :-O nie nawidze takich durnych bab:-Oi wiem ze one robia to sepcjalnie zeby pokazac jakie to one dobre mamusia bo bachore maja i pirsiakarmia:-O

Gość panna LL
Noxelia - trafiłaś w dziesiątkę. Kocham moje dziecko nad życie(choć się jeszcze nie urodziło) ale dlaczego mam dla niego odzierać się z mojej intymności? Szczególnie, że można przecież wyjść do innego pomieszczenia żeby dziecko nakarmić. Nie wiem dlaczego niektóre matki mają problem z przejściem kilku kroków