Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Olinaa

Jestem ładna i głupia.

Polecane posty

Gość Olinaa

Jestem ładna ale głupia. Może nie jestem jakąś pięknością, ale jestem po prostu ładna, ale okropnie głupia. Strasznie trudno mi coś wyłapać, skumać. Strasznie mnie to denerwuje. Nie mam przez to dużo znajomych. Co mi po urodzie skoro jestem mało inteligentna? Nie mam jakiejś pasji. To jest straszne.

Gość iwantlifebetter
coz za szczerosc :D

Gość noicoztego ; ]
jednak nie jesteś aż tak głupi,a skoro potrafisz dostrzec pewne sprawy :) może po prostu jesteś niezbyt bystra. nie nazywaj tego głupotą :D

Gość Olinaa
Bystra też nie jestem, czasami gdy coś mi powie muszę się chwilę zastanowić o co mu chodzi. Nienawidzę tego. Da się to jakoś zmienić? Wydaje mi się, że nie :/

Gość 6uu6u6
Olina, ale Ty piszesz bez bledow! To sie chwali. Moze nie jest tak zle, jak myslisz? Sa ludzie, co nie za wiele lapia, ale maja osiagniecia- systematycznie nad czyms pracuja i dochodza do zamierzonych celow. nie łam sie. postaw na mocne strony. pewnie nie doceniasz siebie.

Gość Olinaa
Nie robię błędów bo używam słownika w komputerze :)

Gość Olinaa
Najbardziej boję się tego, że żadny facet mnie nie zechce :/

Gość 6uu6u6
e tam wlasnie masz spore szanse faceci lubia imponowac swoim kobietom

Gość Olinaa
Dobrze wam mówić a jak kolega powiedział żeby mu zrobić laske, to wyrwałam sztachete z płota i zaczełam strugać :(

Gość kfcjskvcjsdkjhksdjv
wyznannie dumpa ahahha rozbawilo mnie to

Gość AnusieQ
Przynajmniej jesteś ładna, a to w życiu liczu się najbardziej.Ja jestem ładna, i nie obchodzi mnie czy mądra czy głupia. Jestem ładna i tyle.

nie martw sie może po prostu jesteś powolna bo zbyt sie stresujesz w kontaktach z ludżmi ważne że łądna

Poczytaj trochę i zacznij opowiadać że interesujesz się psychologią i kulturą wschodu :D Wiele lasek łapie na to facetów :p

Gość Olinaa
O tak właśnie, powolna też. :/

Gość Olinaa
jeszcze smierdzi mi z ust zbukami... czy to swiadczy o tym ze jestem głupia czy brzydka??

Gość dziaddek
jestes dobrym materialem na zone od myslenia jest facet

Gość kika00
męzczyźni lubią jak kobieta jest od niego głupsza i nie wybija się dzięki inteligencji..np ja ! jestem za inteligentna jak dla mężczyzn i gdy tylko tworze swoje teorie,albo wyrażam swoje zdanie uzywając przy tym zbyt trudnych słów,to czują się niższością:) taka karma:)

Gość Ja mam ten sam problem
Jestem ładna ale głupia :( Ciężko mi cokolwiek zrozumieć, ktoś opowiada kawał, a ja się pytam cicho koleżanki o co chodzi... Zanim zrozumiem co ktoś mi mówi mija chwila, nie rozumiem prostych rzeczy, wszystko trzeba mi tłumaczyć :O Jakby jeszcze tego było mało, to jestem blondynką :O Naturalnie jasną, nigdy się nie farbowałam

Gość Olinaa
No ja mam tak samo. Niektórzy już nic do mnie nie mówią, bo wiedzą że nie skumam. Nienawidze tego!:/

Gość Olinaa
Ale ja jestem szatynką :)

Gość Oleq
Słuchaj, nieważne.

kika,masz rację. Ale nie lubią aż tak głupich, żeby w ogólenie kumały, o co chodzi. Nie wiem, czy da się zwiększyć jakoś poziom inteligencji. Doda przed rozwiązaniem testu iq kupiła jakieś urządzeni, które stymuluje fale mózgowe, ale to chyba bardzo drogie jest. A jak urodziłyście się aż tak głupie, to chyba i tak niewiele da, niestety.

Kika - mam podobnie;P oczywiście nie jestem chodzącą Marie Skłodowską- Curie,ale mam zawsze swoje zdanie na dany temat i potrafię je w subtelny sposób wyrazić nawet jeśli wiem o tym,że rozmówca mój może mieć co do tego spore zastrzeżenia. I często słysze od ludzi - zwłaszcza od facetów,że jestem bardzo dojrzała i inteligentna jak na swój wiek co w ich oczach jest ogromnym plusem. No ale też żeby nie było tak sweetaśnie to w niektórych sytuacjach im to przeszkadza;P zwłaszcza podczas jakiejś kontrowersyjnej dyskusji bądź kłótni. Zdarzyło mi sie usłyszeć kilka razy tekst w stylu : "czy ty zawsze na wszystko musisz mieć jakiś kontrargument" ;D a co do autorki to nie martw się tak tylko zacznij interesować się bardziej tym co sie dookoła dzieje a nabierzesz też obycia i pewnego rodzaju wiedzy;)

Gość agrist
wiesz co ciesz sie ze jestes chociaz ładna bo ja na przykład nie mam inteligencji ani urodyy:(:( i co ja mam zrobic ?

Nie martw się, w ostatecznym rozrachunku nikt od kobiety rozumu nie wymaga, a urody i owszem.

Gość ggggss
a jak sie uczysz?? dobrze ci idzie?

Gość Olinaa
Szkoła? Też nieciekawie :/

Gość dfhfjhhfjh
Fajnie masz

Gość dfhfjhhfjh
fxh