Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marsja

dziewczyny radzcie !!!!

Polecane posty

Gość marsja

hej kobietki, mysle, ze co niektore z Was maja jakies doswiadczenia i beda mogly sie odniesc do mojej sytuacji. no wiec jakies 3 tyg temu nie dokonczylam opakowania z tabletkami /pominelam 3 ostatnie/, gdyz branie dpalsze tabletek uznalam za niepotrzebne, bo rozstalam sie ze swoim stalym partnerem.. choc nie na dlugo, bo po 10 dniach sie spotkalismy i kochalismy do konca... nastepnego dnia poczulam bole podbrzusza jak na owulacje... aaa i jeszcze bralam antybiotyk! no i wszystko by sie zgadzalo, ze mialam jajeczkowanie a plemniki mogly sobie poczekac... tak wiec nie wzielam 3 ostatnich tabletek, ale opakowanie kolejne zaczelam tak, ze wzielam 2 na raz i potem juz normalnie. od tego czasu minelo 10 dni. bola mnie strasznie piersi, podbrzusze, w tym jeden jajnik szczegolnie, od 2 dni jestem strasznie senna. malo tego, popalalam paierosy, jakis czas temu az duzo za duzo, a od 5 dni mam wstret do papierosow i alkoholu !!! gdzie dla mnie wypic winko wieczorem czy piwko to bylo cos normalnego i nigdy nie odmawialam nikomu !!!! a teraz na nic nie mam ochoty, tylko na jedzenie !!! moje pytanie brzmi, ile musi minac czasu, zeby test wyszedl wiarygodny ??? i co o tym sadzicie ??? moze to autosugestia cholera wie :/

Gość możesz być w ciąży
ale po co brałaś dwie tabletki na raz! Jak zapomniałaś wziąść jednej, to nie bierze się dwóch!!!

Gość marsja
no tak, zawsze bralam w piatek a byla sobota.. no to pach wzielam dwie. myslisz, ze jak zrobie test pod koniec tyg.to moze cos wyjsc. kurcpze chcialabym wiedziec :/

Gość możesz być w ciąży
Niektóre testy dają prawidłowy wynik już po 5-6 dniach po zapłodnieniu, spytaj się w aptece

Gość marsja
ok, dzieki, zrobie test w piatek, moze wyjdzie cos :O

ale zrobiłaś 10 dni przerwy czyli nie byłaś zabezpieczona i to że wzięłaś dwie nic ci nie dało no ciąża bardzo prawdopodobna bo po tabletkach zazwyczaj zwiększa się płodność no i te objawy

Gość marsja
racja. ale w sumie to ze wzielam 2 naraz to dlatego, bo nie chcialam stracic cyklu i zdecydowalam sie jednak brac tabletki, bo wrocilam do tego durnia :P wiem, wszystko zagmatwane. ale skoro juz je biore to dziwi mnie ten silny bol piersi, bole glowy i na zoladku caly czas mi zle. no ale w sumie na takie objawy za wczesnie!