Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama za 2 miesiace

Chce ten wozek dla dziecka! A maz nie chce sie zgodzic

Polecane posty

Gość mama za 2 miesiace
tłumaczę, że cena wózka taka wysoka, bo będą trojaczki

Gość komus chyba zal poslady sciska
ze jezdzi klamotem za 300zl, a kogos stac na wiecej. Autorko nie przejmuj sie, tu ci niekt nie doradzi. Tylko zwyzywaja cie, bo jak smiesz miec wiecej od nich!

Gość trzeba bylo
kobieto trojaczki? ja pisze o trojaczkach i nagle je nosisz? poza tym gdybys nosla w sobie trojaczki to ozek juz bys miala bo takie ciaze rozwiazuje sie wczesniej chyba ze znasz jakas mamae trojaczkow ktora donbosila je do 9m-ca???????

Spoko :) A wracając do tematu, pogadać musisz z mężem, bo przy całej mojej bogatej fantazji nie wpadam na to, jakiej rady od nas oczekujesz :)

Gość kolorowaaaaaa
autorko, właściwie nie wiem o co ci biega????? dołoż sobie te 1,5tys. zł do tego wybranego modelu i wrzuć na luz, w końcu to ty nim będziesz jeździć, tak czy nie??? a jak mąż sie uparł na jakiś za5tys. to się go zapytaj czy to on nim będzie codziennie jeździł??? wózek ma być dla ciebie funkcyjny i zwrotny itd., zresztą problem za przeproszeniem z doopy wyjęty :O jak wy się co do głupiego wózka nie potraficie dogadać, to co będzie potem? jak wózej to akurat najmniej istotna sprawy w całym molochu spraw związnych z dzieckiem, chociażby z wyborem płatnych szczepionek, wyborem pediatry itd, itp. :O

Gość szkoda...
a tak fajnie było

Gość a jakiej firmy jest
ten wózek? Też spodziewam się dziecka i chciałabym kupić jakiś bardziej oryginalny, ale nie mogę niczego znaleźć.

fajnie ci bylo podszywac sie? zazdroscisz? Trzeba bylo pracowac to i ciebie byloby stac:O Ojej jakie to fajne posmiac sie, ze jestes kretynko sfrustrowana i nie przyezyjesz tej "obelgi" ( a tak naprawde prawdy) i zechcesz zablysnac:D Oczekiwalam rady, odnosnie tego jak meza przekonac

Gość hahahaha!
Ty nosisz brzuch a kto teraz zarabia i będzie zarabiał przez kilka nastepnych miesięcy ;D

Gość ja mam dopiero 19 lat
i jeszcze nie pracuję, bo dopiero maturę zdaję w tym roku

Gość ehhh :)
Upośledzona na pewno nie jesteś :) za to zajebiście pusta i próżna. Współczuję facetowi takie żony, a dziecku matki.

Nawet jeśli to prowokacja, to dlaczego wyzywacie autorkę? Aż tak wam żal tych jej pieniędzy? On ma ochotę kupić jakieś, powiedzmy, różowe badziewie za 6,5 tysiąca, moje psy jadają lepiej niż niejeden człowiek, a połowa z was wydaje setki złotych na jakieś kremy do twarzy, tylko dlatego, że ktoś powiedział, iż działają cuda... każdy ma jakiegoś pierdolca :classic_cool:

No i nie dowiedziałyśmy się co to za wózek. W sumie autorko jesteś egoistką, bo oczekujesz od nas opinii a nie dajesz nam obrazu swojego zainteresowania, więc jak możemy się wypowiedzieć na ten temat. Pokaż ten wózek, bo już z czystej ciekawości chcę zobaczyć, może on jest taki wypasiony, że nam szczeny poopadają i będziemy rozumiały twój wybór ;)

Aż sobie pogooglowałam za wózkami w takiej cenie no i jeden jest faktycznie uroczy (czy jest emotka "wstyd"?) :D

Gość czysty snobizm..czysty
mojego taty brat znany lekarz zarabia 40 tys miesiecznie i kupił dla dziecka zwykły graco deluxe :) ma piekny dom piekne auto... dodam, ze jego zona tez pracuje wspolczuje Twojemu mezowi.. Ps pracuje i dobrze zarabiam stac mnie z jednej wyplaty na kilka takich wozkow jak Ty bys chciala takze nie zazdroszcze wspolczuje mozgu..

ja tez chetnie zobacze ten wozek, bo nie widzialam naall wozkow drozszych niz 4 tys takze pokaz :) nawet jak ci na opini nie zalezy pokaz go nam :)

hey też bym chętnie zobaczyła bo te wózki które mi się podobają też tak kosztują i zastanawiam się czy to nie coś poobnego ;) pochwal się autorko komentarze napewno będą różne ale ostateczna decyzja i tak należy do Ciebie ;) czekam na linka pozdrawiam

Pozniej takie matki na komunie dla dziecka wynajmuja limuzyne, styliste, fryzjera, lampke wina, wycieczke na Kanary i liste prezentów w załączniku do zaproszenia :) Cieszę się, że moja rodzina jest normalna i kasa nas nie zepsuła :)

Właśnie o tym Silver Cross pisałam, muszę przyznać, że wersja Onyx Black bardzo mi się podoba :D Makabrycznie drogie, niepraktyczne gówno, ale jakie urocze... :)

Gość pewnie chodzi o
Silver Cross, też o tym pomyślałam - bo nie wielofunkcyjny a mniej więcej w tej cenie ;)

Gość bezsens kompletny.
Wiesz co, mam dla Ciebie idealną radę. Odwiedź ludzi, którzy są ubodzy i spodziewają się dziecka. Dla nich najlepszy jest praktyczny, tani wózek. Z resztą - w obecnych czasach praktycznie 90% rodziców wybiera tańsze opcje. Więc uspokój szalejące hormony czy po prostu swoją szalejącą głupotę. I tak dzieciak z wózka wyrośnie i w czterech literach będzie miał, gdzie go rodzice wozili jak był mały. Ważne jest chyba wychowanie i radzę autorce skupić się na tym.

Gość ale co kogo obchodzą ubodzy?
trzeba było się kształcić i pracować, a nie rozmnażać i piszczeć, że inni mają :O

Gość piiiicoooooooooooooooooo
ma racje chujczyna bo tego bekatra ci zakatuja i przerobia a my go zezremy w puszkach hahahahhaaaaaaa

Gość no kappahl jest akurat bardzo
ja uwazam, ze wozek za 6500 to duza przesada, bo wiekszosc tych najatrakcyjniejszych wizualnie i praktycznych mozna kupic juz za 3000-4000. chyba ze sie faktycznie lubi te przedwojenne, ale one sa malo praktyczne i atrakcyjne tylko dla nielicznych. ja mam seed pli i wystarcza mi w 120% a dalam za niego ledwo ponad 3 tys. i uwazam ze jest 100 razy ladniejszy i praktyczniejszy od tych wiekowych angielskich modeli, no ale co komu...

Gość jezeli mowa o wozku
Silver Cross to sie nie dziwie mezowi. Moze nie tyle o cene mu chodzi tylko o wyglad tego wozka. Potem autorko nie miej pretensji jak maz z dzieckiem nie bedzie chcial isc na spacer. Ja bym z takim wozkiem tez nie poszla :O