Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama za 2 miesiace

Chce ten wozek dla dziecka! A maz nie chce sie zgodzic

Polecane posty

Gość yyyyyyyyyyyyyyy
a ja 3 w 1 nie polecam i teraz sama kupilabym gondole a pozniej lekka spacerowke

Gość 11222444
tak gondola za 6,5 to spacerówka za 10

Gość A wy jak zwykle lykacie wszyst
A wy jak zwykle lykacie wszystko jak mlode rekiny ;) przeciez jakby autorka mowila prawde, to by po prostu poszla i go kupila, przeciez niby pracuje, tak? Sqoja droga ten silver cross wazy 40 kg, niech powie mezowi ze to zamiast karnetu na silke, zeby szybko zgubic kg po ciazyy

coś zacytuje "bo chciałam się pochwalić, a prawda jest taka, że wózek muszę kupić za 250 zł w dodatku brzydki i używany! Ale co mam zrobić jak nie mamy kasy?!" a teraz napiszę,ze zachowujesz sie jak dziecko chcesz coś i upierasz sie na coś na co cie nie stac,troche doroślej podejdź do sprawy,kup taki na jaki cie stac-proste a nie marz o czyms czego miec nie bedziesz :D

czytajcie dokładnie jak już się wypowiadacie... mnie się bardzo podoba classica balestrino no ale tamten też ma coś w sobie, i jest trochę przy drogi ale uroczy i mimo tego że tak wygląda na pewno jest dla dziecka wygodny czytałam wiele opini i podobno jest wygodniejszy od tych zwykłych wózkó większy, tak że jak Ci się podoba to kupuj Twoje dziecko i masz prawo wybrać w czym je będziesz woziła

Gość babuszka....
autorko, stac was to kupuj, ja tez mam drogi dosc, bo mnie stac i taki chcialam. a mowa o bugaboo chameleonie z mojej stronie. super, choc w Polsce sie nie podoba.

Gość do autorki tematu o wózku
trzymam kciuki, aby ludzie nie patrzeli na Ciebie jak na dziwoląga kiedy będziesz w tym wózku woziła swoje dziecko. Tylko nie wiem czy ten wózek Ci nie zaszkodzi, bo jeszcze jakieś małolaty pomyślą, że warto połakomić się na ten wózek i zarobić parę groszy na nim... Najlepiej nie afiszuj się, że tak dobrze finansowo stoisz, bo pierwsze ludzie tego nie lubią, a dwa to pamiętaj, że wkrótce urodzi się Twoje dziecko, a dla pieniędzy ludzie są w stanie zrobić różne rzeczy...

Gość no kappahl jest akurat bardzo
no co ty nie powiesz? po pierwsze skoro juz go masz to powinnas wiedziec ze nie nazywa sie chameleon i nazwe masz jak wol na metkach w roznych miejscach tapicerki, a po drugie jest ich w polsce calkem sporo i to nie tylko w duzych miastach. ja mieszkam w malej miescinie i ludzie takie tez tu maja. nawet przedwczoraj jeden stal pusty przed drzwiami naszego kosciola kiedy szlam ze swieconka i nikt sie nim nie podniecal. :) w ogole to co to za licytacja kto ma drozszy wozek? sa wazniejsze rzeczy na tym swiecie od wozkow.

Gość saleminka ale z ciebie przyglu
p-podszywa od prawdziwego posta autorki tematu nawet nie odrozniasz,nie wspominajac o tym,ze czytac nawet porzadnie nie umiesz:D debilka:D

Gość yuyuyuyuyuy
saleminka to taki przygłup ze hoho:D

Gość buuuuuaaaagagaga
autorka chciała zabłysnąć że ma kasę a tak naprawdę ma 6500 kopiejek i na ruskim allegro wypatrzyła jakiś badziew i przez to nie chce zdjęcia pokazać

Gość tak, tak pingwin
do -----buuuuuaaaagagaga masz rację, bo jakby autorka była tak majętna jak pisze, to nie obnosiłaby się tak z tym, bo byłby to dla niej chleb powszedni, a skoro musi o tym informować kafetarianki to znaczy, że jest to dla niej bardzo duży wydatek, skoro tak to przeżywa.

hmm ja też dobrze zarabiam, ale po prostu szkoda by mi było wydać 6 tys. zł na wózek...to zbytek łaski, skoro za 2 i pół można kupić cacko!

Gość dżordżini armani
jej juz tu dawno nie ma a wy nadal pierdolicie....

Ja z mężem nie mamy zbyt wiele kaski ale kupiliśmy dobry wózek za 700 zł z spacerówka firmy Emmaljunga używany i jesteśmy bardzo zadowoleni. Jak dla mnie to jest to zwykłe prowo...