Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karakannnn

Wzrost u faceta. Szybkie pytanie

Polecane posty

Gość Karakannnn

Witam, czy 184cm wzrostu to jest malo? Ostatnio podsluchalem (niechcący) rozmowe dwoch kobiet w autobusie i jedna powiedziala ze mniej niz 190cm u mężczyzny to jak "inteligentnie" określila jest to "CHUJNIA". Prawie wyskoczylem z butów jak to uslyszalem bo zawsze sie podobalem kobietom ale teraz boje sie wyjsc z chaty. Pozdrawiam

Nie martw sie, moj facet ma 183 i uwazam to za idealny wzrost :D Sama mam 170 i nie lubie ludzi, ktorzy przewyzszaja mnie o dwie glowy, dziwnie sie przy nich czuje..

Gość rrgytrtry
Powiem tak - zależy od wzrostu kobiety. Wysokim podobają się wysocy, to oczywiste. Ja mam 178 i mój facet musiałby być wyższy ode mnie, nie ważne, czy 184, czy 190 cm. ;)

Gość Sandra_Maria
Te laski były jakieś pierdolnięte. Dla mnie facet może mieć nie od ale do 190 cm bo potem wygląda nieproporcjonalnie i karykaturalnie poza tym nie chcę mieć wielkich dzieci po 200 cm wzrostu! Ja mam 170.

Gość Sandra_Maria
Poza tym większość facetów ma poniżej 190 cm więc te dziewczyny mają raczej niewielki wybór skoro stawiają takie wymagania.

Gość NaOdległośćNiepowrotu
a jakie tak naprawde ma znaczenie wzrost?

Gość czarnaczapka
to dobry wzrost mam 169

Gość facet zaczyna się od 180 cm
reszta to liliputy :o

Gość frodo11111
mam 179 cm... czy jestem liliputem??????;(

Z takim podłym wzrostem nie masz czego szukać u kobiet. Siedź w domu i pisz wiersze - jako artysta może coś zaliczysz.

Gość papierowa
180+ jest ok. ja mam 174

Same żyrafy, pewnie wam chowali zabawki na meblach.:) Jarek K to prawdziwy facet. :)

Gość fajny wzrost dla faceta
180 - 186 cm to git

nie chciałbym nigdy poznac kobiety ktora patrzy na wzrost : ) bo wiem ze taka osoba jest blizej zacofaniu poniewaz wazniejsze dla niej sa warunki fizyczne niz to co człowiek ma w głowie a ponoc zyjemy w 21 wieku :D

nie chciałbym nigdy poznac kobiety ktora patrzy na wzrost : )" zmartwię cię !!! Nie ma kobiet które nie patrzą na wzrost :)

a przeciez sa pary w ktorych facet jest na równi z kobieta badz nizszy : ) takie własnie kobie czcze bo poleciały na inteligencje badz na dobra materialne ktorych tez nie powazam ale sa bardziej uzasadnione

Mnie po prostu przeraża jak dziewczyna była wcześniej z jakimś przystojniakiem" i te kobiety to najczęstsze klientki do butów na 10 cm szpilkach :P

sossssss ile masz wzrostu ?

tez nie mam nic pzeciwko by kobieta zakładała szpilki bo to seksownie wyglada : ) moze byc nizsza albo wyzsza dla mnie wzrost nie ma znaczenia i własnie gdy kobieta mysli odwrotnie to automatycznie wiadomo ze nie jest dobra partia pomaranczko mam 175 jesli juz pytasz

moze byc nizsza albo wyzsza " no nie za bardzo ... dla faceta 185 cm kobieta 155 cm raczej nie pasuje :P a na odwrót to raczej pomine kwestię ... generalnie dla kobiety facet powinien powinien byc wyższy minimum 5 cm :) żeby był efekt ;)

sossssss ale z tego co pamietam masz niezla face wiec sie nie przejmuj tym 175 cm

ale gdzie ja pisze ze przejmuje sie swoim wzrostem :D pisze tylko o kobietach ktore kieruja sie prymitywnym poziomem przy wyborze partnera : )

o kobietach ktore kieruja sie prymitywnym poziomem przy wyborze partnera" a co dla ciebie jest tym prymitywem?