Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Szlachetny

Lat 18, 160cm wzrostu.

Polecane posty

Gość timmy timmy timmy timmy
"Ale niektórzy lubią takie kobiety, więc nie mam zamiaru się przejmować" święte słowa. a teraz pomyśl czy istnieją "niektóre" które lubią b. niskich mężczyzn

Gość IMO13786
Kultura mam na drugie "Bo mam mały biust, małą pupę, chude nogi itp bo dają mi 15 lat, bo mam problem z rozmiarówką w sklepach." Odnotowane na przyszłość. :classic_cool:

Gość rferf
to zeskanuj :P poczytałabym sobie takie cuś właśnie, przyjaciel mi czasem wysyła opowiadania swoje, ale też zazwyczaj nie chce bo mu się nie podobają, a ja lubię takie rzeczy

Ja np. nie mam wymagań co do konkretnych cech wyglądu czy nawet osobowości, albo mi się całokształt podoba albo nie, więc nie jest powiedziane, że oleje 160 cm faceta "bo jest za niski"

Gość dsdfegrhtyj
a ja mam 180 cm i co? :o jestem kobieta i moge to samo powiedziec, faceci wolą niskie takowoż mam przejebane

dsdfegrhtyj nie że faceci wolą niskie, ale jak z góry zakładasz, że facet musi być wyższy niż Ty w szpilkach, to przy Twoim wzroście zdecydowanie ogranicza pulę kandydatów.

Kultura mam na drugie niby nic nie jest powiedziane , ale...

Gość ayanami rei
nie ma co narzekać.... eh. :D a co lubisz czytać? wyślijże nam opowiadanie chociaż jakieś krótkie

Gość dsdfegrhtyj
timmy oczywiscie ze musi byc wyzszy bo bym sie zle czuła przy nizszym od siebie, ale 5cm wyzszy mi wystarczy bo w szpilkach i tak nie chodze :P

Ocalałe fragmenty mojej twórczości są omawiane na jakimś kółku teatralnym. No nie mogę:D google czasem zaskakuje :D

nie no przeca wiadomo,że w relacjach damsko-męskich chłopak będzie miał pod górkę, inaczej nie rozważałby zostania czarnoksiężnikiem

Gość ayanami rei
Kultura mam na drugie, a Ty też piszesz cuś? nudzi mi się niemożebnie, poszłabym spać ale wiem że nie zasnę

Gość ayanami rei
możesz streścić, ale jakoś w miarę obszernie :)

A z tego powodu szlachetny by mnie nie wykryć na innych stronkach. Ma to też na celu odzwierciedlać mój charakter.