Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jjjjjjjjjk

czy byloby was stac na urlop na Majorcę

Polecane posty

Gość jjjjjjjjjk

czy to sumbol prestiżu?

Gość jjjjjjjjjk
y

Gość jjjjjjjjjk
67

Tak. Jest tyle innych pięknych miejsc, ciekawych rzeczy do zobaczenia na świecie. Wczasy na Majorce to dowód na mało wysublimowany gust. Podobno o gustach się nie dyskutuje, więc to tyle.

Gość ja bylem na majorce
raj na ziemi....marze o karajabach obecnie:)

Gość barrrrakuda...
Majorka jest ok, jezeli chcesz sie wyrwac na tydzien do cieplego slonecznego kraju i polezec na plazy. turystyka wypoczynkowa dla ubogich (w krajach zachodnich, u nas to jeszcze prestiz) Jak chcesz zrobic wrazenie zainteresowanego kultura, antykomercyjnego turyste to lec na 3 mies do Indii. To jest prestiz :D

Gość giniaminia
Na Majorce jest bardzo ładnie, chętnie wybiorę się jeszcze raz. Nie trzeba być żadnym bogolem żeby tam pojechać, ja wyrwałam ofertę za 2100zł/2 tygodnie. Studiuję dziennie, nie pracuję, mam jedynie rentę po ojcu ale każdy grosz odkładam na podróże.

Gość fuuuuuuuuk
Indie ?? Ten syf biedota i malaria ? :D:D Fidżi, Bora Bora , Nowa Zelandia, Ekwador ,Wenezuela, Zanzibar to wybierz :D

Gość niezapominajka w miescie
"Majorka jest ok, jezeli chcesz sie wyrwac na tydzien do cieplego slonecznego kraju i polezec na plazy" wiekszej bzdury nie czytalam :D Jak mozna leciec na Majorke i TYLKO lezec na plazy ???? Majorka jest przepiekna, pod warunkiem,ze wypozyczy sie auto, bo wycieczki fakultatywne tam nie docieraja. Polwysep Formentor to rozkosz dla oczu, po drodze przecudne,dzikie,malownicze zatoczki ..... a co do kosztow, naprawde majatku nie trzeba miec, zeby poleciec tam na urlop, polecam Majorke ma wiele do zaoferowania....

Gość Zdani
em ekonomistów scenariusz