Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czikititaa

jednak sobowtóry istnieją

Polecane posty

Gość Pascual Gandia
Jedyne co ma podobne, to kolor włosów.Próbuje robić takie miny jak Dul,ale to jakaś marna kopia. ;/ Do dupy znaczy się.

Gość Pascual Gandia
Mówię - ma podobny koloryt łba. A miny próbuje odpierdalać,ale to jest śmiech na sali.Owszem,może akurat w tej minucie wyszła dulcopodobnie,ale jakbym zobaczyła jej fot normalnie ( a widziałam ) w życiu bym nie powiedziała,że to Dulce Maria.:o

Gość anajii
no z profilu bardzo podobna niemal identyczna ale z bliska z przodu to juz nie

Gość beeekaa
Pascual Gandia ty chyba daltonista jestes jak te kolory wlosow sa takie same nie znam tych dziewczyn ale na tych teledyskach maja zupelnie inne kolory wlosow

Gość Pascual Gandia
beeekaa dziewczynko rozumiesz słowo ''podobne''? A może twoja elokwencja pozostawia wiele do życzenia hmmm...? Btw - skoro nie znasz to zamilknij dziecino,bo D.M. kilka lat temu miała wściekle rudy kolor włosów ( porównywalny do tej laski ), więc WTF?

Gość beeekaa
po pierwsze jestem facetem wiec nie wyjezdzaj mi tu z dziewczynka a po drugie malo mnie obchodzi jaki miala kolor ta laska ale jedna ma czerwone a druga jakis braz a ty gadasz ze podobny kolor haha

Gość Pascual Gandia
No popatrz a pierdolisz jak baba.:o No ale chuj z tobą. Jak cię mało obchodzi to zamknij ryja i nie produkuj się korniszonie,bo się waszmość ośmieszasz.Trudno ci pojąć idioto,że Dulunia miała kiedyś identyczny kolor i to właśnie mam na myśli?

Gość fanka:):)
Wow faktycznie podobna ale zobaczcie na to widac ze na sile chce sie upodobnic do Dul jakie miny robi, trzepie wlosami co chwile jak jakas kretynka, ale podobienstwa jej nie mozna odmowic http://www.youtube.com/watch?v=rGqe87hy1E0

Gość Pascual Gandia
Hahaha śmiechowe. :D Dulce ma swoje sceniczne ruchy typowe dla niej, trzeba przyznać, że ta cała kopia nieźle ją naśladuje. Jednak wiedząc,że to nie Dulce można się pośmiać z tego ''kabareciku'' scenicznego.

Gość Pascual Gandia
Dla sławy to robią...Tyle,że bliźniaczo podobne nie są. Ani Juh do Any, ani ta ruda do Dul.Oryginały są ładniejsze. :)

Gość czikititaa
ojaaa!! fanka na tym filmiku co dalas ona jest identyczna jak dulka!! tylko ze figura nie ta i dul ma czym oddychac a ta nie bardzo :D

Gość Pascual Gandia
Nie ekscytuj się tak - bliźniaczką Dulencji nie jest. Cycki owszem,mniejsze i też zwróciłam na to uwagę.:P Figura?Nie jest źle.Ruchy i ogólne zachowanie to fakt - identicooo. Ale z bliska widać,że to podróba.Ale przyznać trzeba,że nie taka najgorsza.Niektóre miny i mimika twarzy ( czasami ) wypisz wymaluj D.

Gość czikititaa
no dziewczyna nie jest zla ale wiadomo dulka jest tylko jedna a wlasnie dziewczyny nie wiecie kiedy ma wyjsc 2 cz extranjery?? :P

Gość beeekaa
Pascual Gandia zamknij twarz wulgarna chamko, ryj to ty widzisz codziennie jak patrzysz w lustro. idiotko z daltonizmem :D

Gość Pascual Gandia
beeekaa już? Lepiej ci? Ulżyłeś sobie gimgówniarzu z brakiem prawej półkuli mózgu? Ahahahahahahahahahahahaha nie pierdol o kulturze, bo zaraz jebnę. :classic_cool: Przeczytaj swój ostatni post a dopiero potem baw się w pierdolonego mądralińskiego chuja patologio społeczna.

Gość beeekaa
jak czytam te twoje wypociny to mam przed oczami gowniary pokolenia jp ze szlugiem i piwem w rece ktore klna na lewo i prawo i mysla ze sa KUL :D nie znize sie do twojego poziomu bo az mi cie zal patologiczna dziewczynko.

Gość Pascual Gandia
mwahahahahahahahahahahahahaha zasrany jasnowidz z ciebie impotenciku :P piwa nie pijam,fajek nie lubię,ale przede wszystkim wkurzają mnie infantylni hipokryci, którzy pierdolą o chamstwie a sami są niewychowanymi bęcwałami! Nie podoba ci się coś? To nara i się nie ''zniżaj''.Po co masz się męczyć i szukać w słowniku znaczenia słów,których nie znasz.:)

Gość fanka:):)
jest jeszcze tatah loopes ktora robi sie na dulce ale podobienstwa nie ma zadnego jedynie głos :)