Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magda..../

Młoda rozwódka z dzieckiem ..-Juz zawsze będę sama?

Polecane posty

Gość magda..../

czy rzeczywiście nie mam szans na miłość ? rozumiem ze nie kazdy tego chce i nie mam o to pretensji. ale zostałam zdradzona okłamywana a mój były mąz układa sobie zycie z tą kobietą..... co mam w tej sytuacji robić?

Gość Łukaasz25
Po prostu żyj dalej, a na pewno spotkasz faceta który pokocha Ciebie i dziecko

Gość Kornel:"
Powieś na jajach tego frajera

dlaczego od razu sama ? ile masz lat ? ale pewnie jesteś śliczna, zgrabna więc życie przed tobą a i facet na pewno się znajdzie

Gość Oj bez przesady
faceci nie chcą bab w ktorych inny sie spuszczal. ble ohyda

Gość no nie wiem nie wiem
Ja mam 25 lat, bez dziecka, ładna, sympatyczna a nie mogę poznać odpowiedniego mężczyzny. Więc wybacz ale chyba masz marne szanse

Gość o Cream-ie
"facet który akceptuje np panne z dzieckiem jest mniej męski" A facet, ktory przesiaduje na kobiecym forum i wypisuje rzeczy, o ktorych nie ma bladego pojecia, albo wnioskuje z niczego, niczym Salomon jakis, meski nie jest w ogole.

facet który akceptuje np panne z dzieckiem jest mniej męski za to z ciecie crem prawdziwy macho :D :D :D dawno mnie nikt tak nie powalil tekstowo:D

cream prosze nie myśl kategoriami prawiczkowymi :) to że ma dziecko z innym nie oznacza wcale porażki dla przyszłego faceta takiej kobiety ... tutaj można rozważać tylko fakt braku akceptacji zajmowania sie nie swoim dzieckiem i w tym jest problem nie każdy facet akceptuje dziecko który spłodził jakiś inny frajer takiej kobiecie i to tyle w temacie

Gość jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
A ja jestem panna z dzieckiem i 30 wychodze za maż za faceta ,ktory nie jest biologicznym ojcem dziecka:))

Gość geerr
bedzie trudno

facet który akceptuje np panne z dzieckiem jest mniej męski" cream ja na twoim miejscu cieszyłbym sie jakby jakakolwiek cie zaakceptowała a i uważam że jakby nawet potrójna rozwódka z 7 bachorami zaproponowała ci że zrobi ci laskę to daje sobie łapę odciąć żebyś taką na ręką nosił :P

cream ty to chyba młody jestes co? Do autorki- w tych czasach coraz wiecej facetów nie widzi przeszkody w związkach z kobietami z dzieckiem. Jest to znacznie trudniejsza sytuacja niz zwykły zwiazek ze względów akceptacji przez dziecko nowej osoby, kontaktów byłego itd itd, faktycznie faceci wolą miec swoje dziecko ale jak trafi sie odpowiednio dorosły facet to i moze pokochać twoje dziecko. Masz znacznie mniejsze szansę niz panna bez dziecka ale nie słuchaj ze wogole nie masz szans na zwiazek. Bedzie trudniej ale jest to mozliwe. Nie szukaj ojca tylko żyj. Żyj a jak sie trafi facet to i moze z tego cos bedzie.

a ja myslę, że teraz to sporo facetów nie chce ani cudzego dziecka, ani swojego. Myślą, ze będą sobie cwaniakować do 50-tki i wyrywać młode dupki na samochody. Przynajmniej takie wrażenie odnoszę czytając posty na kafe. Na szczęście w życiu spotykam innych mężczyzn. Kilku z nich samotnie wychowuje dziecko i są naprawde super.

Dojrzałość ma do tego że w poważnym związku wytrwa osoba dojrzała. W związku w którym jest dziecko dojrzałość to już wymóg a nie zaleta.

zabawne większosc kobiet wybiera sobie faceta nie dojzale kieruje sie nie rozsądkiem tylko cipą ale jak zostanie sama z dzieckiem to szuka dojzałego