Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hera92

Czy ten związek ma jeszcze sens?

Polecane posty

Gość Hera92

Część wszystkim! Jestem z chłopakiem już 5 miesięcy. Niecały rok temu miał wypadek samochodowy i być może już nigdy nie będzie miał w pełni władzy w nogach. Od kiedy jestem z nim jest coraz gorzej. Nie ma dla mnie czasu, krytykuje mnie i zabrania mi spotykać się ze znajomymi... Od jakiegoś czasu coraz częściej się kłócimy o to że chcę spędzać z nim jak najwięcej czasu, że martwię się o niego, a przede wszystkim że boję się go stracić. Czasami myślę, że nie docenia tego że mimo wszystko go kocham. Kolejnym problemem jest jego mama, która nie akceptuje mnie z powodu mojej przeszłości i że wcześniej byłam z jego najlepszym przyjacielem. Pomóżcie mi! Nie wiem co mam robić. Zerwać z nim czy poważnie porozmawiać i pójść na pewne kompromisy. Z góry dzięki za odpowiedz

Gość chce sie zabic
milosc to piekna rzecz nie zrywaj z nim ja kocham dyrektorke i zyje

Gość wypadek byl niedawno
niecaly rok temu, wiec obawiam sie, ze ciagle jest to etap zlosci i niemozliwosci pogodzenia sie z tym co go spotkalo jesli Ci zalezy trzeba przeczekac moj przyjaciel - byl z dziewczyna 6 lat ulegl wypadkowi, jest kaleka... podobny scenariusz, klotnie itd, zlosc... rozstanie po pol roku od rozstania wszytsko sie ulozylo... nie jest latwo odnalezc sie w nowej sytuacji... a mama ?? noc coz... nigdy nie wiadomo o co chodzi rodzicom ja moim tesciom spodobalam sie chyba dopiero po 3 latach... w sensie byli mili itd, ale czulam dystans... a ciagle nowe dziewczyny brata mojego faceta ?? my jestesmy 6 lat a oni 5 miesiecy, a tescie chyba lubia wazeliniary i pochlebne laski... zycie, na to na co ja moglam sobie pozwolic po 3 atach ona pozwala sobie po 3 miesiacach... mojego to wkurza bo mowi, ze sie panoszy po domu... nie zdziwie sie jak sie wprowadzi niedlugo tam, hahaha

Gość zalezy od was
tak naprawde

Gość Hera92
Jeśli chodzi o ten wypadek, to najgorsze jest to że zanim byliśmy razem, jego eks zamiast odwiedzać go w szpitalu, zajmować się nim kompletnie go olala. Za to ja z przyjaciółmi w miarę możliwości staraliśmy się cały czas przy nim być i mu pomagać. Wydaje mi się ze boi się ze ja też go zostawię, bo jest kaleką.

Gość wyhrnh zsgbd
sama wiesz czy go kochasz nikt ci na forum nie pomoze......