Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawiczek z warszawy

mam 175 cm wzrostu

Polecane posty

hehe, ja znam takiego faceta 175cm wzrostu ze byscie wszystkie przy nim sie po nogach zeszczaly z podniety :P to nie jest tak ze wysoki jest przystojny a niski nie ma szans, do tego dochodzi tez ogolny wyglad no i charakter (pfff.. charakter... :P ).

Gość filigranowa kobietka
leże i kwicze, do mnie mówisz? Nie obrażaj mnie. Kobieta 162cm to nie karzeł, to normalny wzrost. Natomiast u faceta normalny wzrost to powyżej 180 cm. Więc lepiej leż i płacz, karzełku.

Gość IMO13850
Zdesperowana Domowa Żona "hehe, ja znam takiego faceta 175cm wzrostu..." Kurdupli powinni gazować! Jeden z nich pożytek, że sporo się do ciężarówki zmieści na raz!

Gość fweew
filigranowa.. gardze kobietami ktore sa kurduplami (wlasnie okolo 160cm) i patrza tylko na wysokich gosci

Gość slawni niscy mezczyzni!
Kaczynski - 160cm Hitler - 165 cm Czeslaw Spiewa - 164cm Harry Potter - 150 cm i co? maja slawe, pieniadze, kariere i kobiety ich porzondaja!!

Gość jeffreeya
Sam wzrost nie jest aż tak ważny.. dużo ważniejsza jest twarz znam przypadek gdzie chłopak ma około 173cm a jest zajebiście ładny (strasznie podobny z twarzy do Michaela Scofilda... kojarzycie o kogo mi chodzi-ten głowny aktor z Prison Break), dosłownie te same rysy twarzy, niebieskie oczy i jeszcze brunet... laski na niego lecą jak pszczoły do miodu dosłownie facet musi albo mieć dobrą posture-czyli ladnie zbudowany , albo miec ladna twarz

Gość IMO13850
Kutas Światowida "To samo powinno się tyczyć wszystkich płaskich kobiet, zarówno płaskich z tyłu i z przodu. Zagazować też powinni wszystkie chłopczyce." Kobiety powinno się eliminować poniżej 165, oraz powyżej 180cm wzrostu. Poniżej taka może urodzić niepożądanego faceta-kurdupla, a wyższa, to najzwyczajniejszy mutant nie baba!

Gość doktor doilt
Leo Messi ma 169 cm a pewnie moglby miec kazda kobite :) to samo tyczy sie np toma cruisa... ale oczywiscie oni sa sławni i dlatego tak jest ale to tylko pokazuje ze dla kobiet duzo bardziej liczy sie pozycja faceta i jego sukces niz jakis tam wzrost

Gość tak tylko mówię...
co za pierdolenie, że facet poniżej 185 to nie facet... żałosne. :O a ile ważyć masz? 75-80 kg jest dobrze. ; )

Gość lezeee i kwiczeeeeee
>filigranowa kobietka jestem o 10 cm wyższy od Ciebie - nigdy nie miałem kompleksów na punkcie wzrostu... Pisząc do mnie karzełku obrażasz poprostu samą siebie i Tobie podobne :classic_cool: ;)

fweew, pewnie sam jesteś niski i marzysz o takiej kobiecie 160cm ale one cię nie chcą tylko Twoich wysokich kolegów :) Po co mamy was niziołki uszczęśliwiać skoro wysocy prawdziwi mężczyźni nas uwielbiają? :D Niestety ale takie są realia.

Gość IMO13850
tak tylko mówię... "co za pie**olenie, że facet poniżej 185 to nie facet... żałosne." To nie "pierdolenie" tylko FAKTY. Taka popierdółka (bo trudno nazwać to mężczyzną) ma po prostu gorsze geny, które powinny być eliminowane - W SPOSÓB OSTATECZNY!

leze i kwicze, to i tak jesteś niski. Nie masz się czym chwalić bo jak założę obcasy to mam tyle co Ty :D Nie ośmieszaj się.

Gość IMO13850
filigranowa kobietka "leze i kwicze, to i tak jesteś niski. Nie masz się czym chwalić bo jak założę obcasy to mam tyle co Ty Nie ośmieszaj się." Dokładnie! Rządy całego świata nie chcą wyeliminować problem istnienia kurdupli, to przynajmniej moda, zrobi to za nich. Obcasy! Jak najwyższe! Pluć na głowy pseudo-mężczyzn!

Gość hfdfjdkoiu8y
Co za pojebany narod!!!!!!!1 Leczcie sie zakompleksieni ludzie. Jak mozecie tak pisac?! Ludzie od zawsze mieli wyzszy i nizszy wzrost i jakos zyja razem, łączą sie w pary, matko o za podly narod!!!!!!!!!!!!!!!!! ://///////////

Gość Sarenka :)
Ja mam 175 cm ale nie mam nic przeciwko niższym mężczyznom. Mój ukochany ma 171 cm i na żadnego innego bym go nie zamieniła :) Uwielbiam Go! Nie mamy niepotrzebnych kompleksów. Wielkość człowieka mierzy się jego charakterem, nie wzrostem!

Gość Wfre
dla mnie kobieta ktora ma mniej niz 165 a patrzy tylko na wysokich takich okolo 190 to nic tylko tanie scierwo nie warte nawet spluniecia ;O

Gość IMO13850
hfdfjdkoiu8y "Co za poj**any narod!!!!!!!1 Leczcie sie zakompleksieni ludzie. Jak mozecie tak pisac?! Ludzie od zawsze mieli wyzszy i nizszy wzrost i jakos zyja razem, łączą sie w pary, matko o za podly narod!!!!!!!!!!!!!!!!!" Właśnie! Żyją! I to jest problem...jeśli bycie kurduplem mozna nazwać "życiem"... Sarenka :) "Ja mam 175 cm ale nie mam nic przeciwko niższym mężczyznom. Mój ukochany ma 171 cm..." PA-AA-A-TOLOGIA!

u mnie na studiach najwieksze branie mieli typy 173-178. lask piszczaly ze to ciacha , jakos nie zauwazylem tego powodzenia wsrody tych wyzszych a i sam mam 185 prawie wiec nie wiem jak to jest

Gość IMO13850
O Boże! Janker przyszedł...zwijam żagle. :classic_cool:

Gość jak nie jak tak...............
ciekawe co zrobicie jak Europe opanują Chińczyki :P :P Średnia wzrostu Skośnookiego to 160 cm 170 to naprawde wyjątki.... :classic_cool: i co Wy na to??

Gość tamponekkk
mam 192 wzrostu i waże okolo 82-85 kg i mam nromalną budowe ciała nie chudy i nie gruby tylko NORMALNA:)

IMO prowadzi samotna cyniczna krucjate przeciwko drabinom i deskom, jest glosicielem wielkiej nowiny . SLuchajcie go, koles wie co mowi

Gość ja tam wole
kobietki na raczej niższych obcasach max 5 cm (zresztą jak większość mężczyzn) powyżej to już szczudła wiec powinniscie nauczyć się skakać :D :D I nie pitolcie tutaj jak to macie w obacasach 170 bo to jest totalny obciach

Sam wzrost nie jest aż tak ważny.. dużo ważniejsza jest twarz znam przypadek gdzie chłopak ma około 173cm a jest zaj**iście ładny (strasznie podobny z twarzy do Michaela Scofilda... kojarzycie o kogo mi chodzi-ten głowny aktor z Prison Break), dosłownie te same rysy twarzy, niebieskie oczy i jeszcze brunet... laski na niego lecą jak pszczoły do miodu dosłownie facet musi albo mieć dobrą posture-czyli ladnie zbudowany , albo miec ladna twarz DOKLADNIE :)

Gość You talkin' to me?
A jak mam mniej niż 170 to już mam sobie szykować sznur celem rychłego obwieszenia ? Skoro mówicie, że nie mam szans na kobietę ... :/

Gość You talkin to me?
No więc jak to jest ?

Też mam około 175cm wzrostu i bardzo żadko widzę panienki wyższe ode mnie. Taka ,,metr pięć w kapeluszu" założy szpilencje na koturnie, który sprawi że będzie miała 180cm wzrostu, pomyśli sobie zapewne że pasowałby jej facet tak z 195cm wzrostu żeby ,,czuła się przy nim drobna i bezpieczna". Wszystko spoko, tylko że ona prędzej czy później ściągnie te koturny i będzie zonk, bo będzie mogła kolesiowi robić laskę na stojąco i nijak nie da się normalnie współżyć :D Koleś poczuje się jak pedofil przy niej, naprawdę super. Nie chciałbym być wyższy. W 100% wystarcza mi mój wzrost. Kolesie po 2m wzrostu to kalecy.