Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawiczek z warszawy

mam 175 cm wzrostu

Polecane posty

ile powinienem ważyć żeby mieć dziewczyne??

Gość doświadczona z
co najmniej 120

Gość racjonalistka!!!!!!
jesteś za niski, facet musi mieć co najmniej 185

Gość alee..
Ty jesteś kurdupel:P

Gość racjonalistka!!!!!!
a jak masz wzrostu 175 to edrjmij od tego 100 i wyjdzie Ci odpowiednia waga dla faceta

pytam normalne dziewczyny a nie żyrafy których nikt nie chce z powodu wysokiego wzrostu

Gość racjonalistka!!!!!!
Ja mam 170 cm i nie chciałabym kogoś kto ma 175, taki facet jest za niski, co to za facet, co wysokich szpilek nie można nosić przy nim?!!!!

jeszcze powiedz że 90% dziewczyn ma ponad 170 cm

Gość racjonalistka!!!!!!
wcale tak nie mówie!!! ale wysoki facet jest dla kobiety seksowniejszy, nawet jak ma 165, zawsze tak bedzie i zawsze kobieta będzie zwracać uwagę na tego wysokiego mężczyznę, a nie na niskiego kurdupla!!! Takie jest życie i taka psychika kobiety, żadna Ci nie powie "Chcę niskiego faceta" to tak jakby facet powiedział "chcę grubą kobietę" Zawsze przegrasz z tymi wysokimi, nawet jak już będziesz miał kobietę!!1

z ciebie jest racjonalistka jak z koziej dupy trąba :D

Jak dla mnie w sam raz :). Może jestem dziwna, ale zazwyczaj podobali mi się faceci, którzy jakoś szczególnie nie wyrózniali się wzrostem, przeważnie mieli nie więcej niż 175 cm. Nie lubię nosić szpilek, więc wzrost faceta jest dobrą wymówką :P. Osobiście mam 172 cm.

Gość Maurycy Szogun
racjonalistka!!!!!! że jak? niby koleś 175 powinien ważyć 75kg? skąd takie teorie bierzesz? koleś napisał,że chciałby mieć dziewczynę, a nie że chciałby umawiać się z homoseksualnymi projektantami mody z Paryża

To, ile powinieneś ważyć, hm.. to sprawa indywidualna. Nie można tak dokładnie na podstawie wzrostu określić, jaka waga będzie najodpowiedniejsza. Mamy dwóch kolesi, o tym samym wzroście i tej samej wadze - mogą się prezenstować zupełnie inaczej. Jeden będzie wyglądał jak byczek, a drugiego będą podejrzewać o niedowagę. To w dużym stopniu zależy od Twojej budowy ciała. Ważne, żeby to ciało było zadbane ;).

Gość buum - bamm- - buum
Siemka ;D Co z tego, że masz 175 cm , moim zdaniem nie tylko wzrost się liczy , ale i charakter oraz wygląd , a nie wszystkie dziewczyny są wysokie ;D Moim zdaniem wystarczy ci taki wzrost , więc się nie przejmuj , może jeszcze urośniesz , zależy ile masz lat ;P

Gość jolaxx
ok 60

Gość ech kobiety kobiety....
gdyby wszystkie miały takie jak Wy poglądy to rasa żółta by już dawno wygineła.... (a jak wiadomo jest zupełnie na odwrót) tak średnia wysokość mężczyzn to w okolicach 160 cm ;) no i wytlumaczcie to :P :P :classic_cool:

Gość milennciaaa
a ja jestem normalna kobietka, mam 165cm wzrostu i co? i tak bym cie nie chciala bo jak zaloze szpileczki 10cm to bede rowna z Toba :o sorry ale dla mnie jestes gownem. :o tylko faceci powyzej 180cm sie liczą 😍

Gość ReniferrrrrrrrrrZiolo
sama mam 175,no coz dobra waga dla ciebie to wlasnie 70kg, nie ejstes najwyzszy. fajny wzrost dla mezczyzny to 183-188! o tak!

Gość hahahahahah
jestes gupia jak but

Gość milunia lolunia
ja to mam 150 cm i faceta 185 :D my malutkie kobitki lubimy duuuzych mezczyzn a nie jakies wymoczki hihi :)

Gość IMO13850
Facet poniżej 185cm wzrostu to śmieć, ale państwo jak zwykle nie pozwoli takim na eutanazję, przez co patologia się mnoży...tfu!

Gość filigranowa kobietka
Mam 162 cm wzrostu. Wielu facetów 170-175 cm do mnie startowało ale nie mają szans. Mój męczyzna ma 192 cm i dzięki temu wiemu, że urodzę wysokich synów powyżej 180 cm. Moje przyjaciółki też pod tym kątem szukają mężów ;) Tak więc kobietki, ceńcie się!

Gość erorownasiemoc
racjonalistka!!!!!! to facet... co do tematu to odpowiem w ten sposób- facet o tak niskim wzroscie powinien byc po prostu dopakowany aby zwracac na siebie uwage.. i wazyc w okolicah 80-85 kg

Gość leże i kwicze
:D :D :D świetnie to musi wyglądać taki karzeł z dryblasem ;) a pozatym nie musicie nawet klękać :P :D :D

Gość milennciaaa
male pakerki są zalosne :o jak zmutowane krasnale ogrodowe :D