Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wierzacy

jak odzyskac dawna milosc

Polecane posty

Moja sprawa jest beznadziejna ale naprawde wierze ze sie uda . Jestem z dziewczyna od 17 miesiecy od paru miesiecy sie nie uklada dodam ze jest to moja pierwsza prawdziwa milosc . wyjehalislmy z kraju z wiara ze na obczyznie bedzie lepiej minol miesiac i jest tak samo zle jak dla mnie to jeszcze malo czasu uplynelo ale dla mojej wystarczajaca duzo zeby stwierdzic ze nic do mnie nie czuje i to nie ma sensu podobno bylem dla niej za dobry i dawalem jej za malo wolnosci, jestesmy nadal razem i bedziemy jeszcze jakies 6 miesiecy bo razem mieszkamy i razem latwiej sobie poradzimy. dowiedzialem sie rowniez ze teraz gdy juz wsystko wiem ze nic z tego nie bedzie to jej ulzylo i poczula sie wolna ze wrescie odzyla a chodzi glownie o to ze spotyka sie ze znajomymi wychodzi z domu o 17 wraca w nocy zazwyczaj wypita ale jest mi wierna i jej nadal ufam . mam pol roku zeby cos z tym zrobic nie spalem juz 3 dni jezeli ktos widzi jakas szanse zebym znowu sie we mnie zakochala i bylo dobrze to piszcie kazda pomoc jest mile widziana ONA jest tego warta bo to cudowne storzenie

Gość pierdol ja i uciekaj
!

nie jestem stanie tego zrobic wiem ze to banalne ale za bardzo ja kocham i naprade wierze ze sie uda . ale nie mam pomyslu jak to zrobic moge zrobic dla niej wszystko ale wlasnie to ze robilem wszystko sprawilo ze nasz zwiazek sie posypal dlatego nie wiem co dalej

Przydusiles ja to sam sobie winien jestes. Do milosci sie nie zmusi. Skoro twierdzi ze nic nie czuje to weź daj spokoj. Co innego kryzys a co innego idz ktos mowi nic z tego.

ale to nie jest tak ona mnie kochala i powiedziala i dalej tak mysle ze jeszcze nigdy tak sie nie czula i ze to byla milosc ona jest bardzo chwiejna emocjonalnie . POMOCY

no byla zakochana i teraz podobno nie kocha . no ale powiedz czemu by chciala dale dzielic ze mna lozko ??