Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zagubioooona

Związek z Afroamerykaninem z Nigerii? Ma szansę w Polsce?

Polecane posty

Gość zagubioooona

Moi drodzy. Pół roku temu poznałam świetnego faceta, który przyjechał na studnia z Nigerii do mojego miasta. Był bardzo czarujący i chyba się zakochałam. Niestety rodzina i znajomi są negatywnie nastawieni do niego, bo jest on afroamerykaninem. Ja nie chcę go zostawiać, bo jest miły, a seks jest super. Polscy faceci to nie to samo. Zastanawiam się, czy muszę wyjechać z nim, czy w Polsce ludzie jednak się do niego przekonają?

Gość Z Nigerri to nie afroamerykan
Jeśli pryzjechał z Nigerii prosto do Polski to niby jako moze byc Afroamerykaninem? Jak juz to Afro-Europejczykiem :O

Gość mustafa vel costam
moze to kuzin Simona Mola i ma dla ciebie niespodzianke btw afroamerykanin jest z hameryki a z afryki jest afrykanin

Gość zagubioooona
Mówię afroamerykanin, bo murzyn dziwnie brzmi. Chyba rzeczywiście muszę wyjechać :( P.S. Rzeczywiście ludzie z Afryki mają duże penisy ;)

Ma szansę. Wszystko zależy od tego jaki to człowiek. Mojej siostrze niestety się nie powiodło...

Gość może w Twoim towarzystwie
się "szykanuje i poniża" Murzynów czy też Afroamerykanów, którzy Amerykę widzieli tylko na Polscacie, ale zapewniam Cię, że w Polsce żyją tysiące takich małżeństw i nikomu korona z głowy nie spada. Pracują, mają dzieci, wyjeżdżają czasem do rodziny. Na pewno będziecie mieć problem z różnicami kulturowymi, ale dużo wyrozumiałości i wzajemnego szacunku powinno sprawę rozwiązać.