Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tracę wiarę

prawiczki, my już zawsze będziemy prawiczkami

Polecane posty

jedno jest pewne na 100% przegapilismy okres na poznanie kogos fajnego teraz jest to praktycznie nie mozliwe

Gość Fred_prawik
ja zarabiam 2 k miesięcznie na łape i jakoś rzadna nie leci na mnie

Gość nieprawik
skoro nigdy nie mieliście kobiety to przynajmniej dobrze wykorzystaliście ten czas? macie dobre wykształcenie, prace?

Teraz 2 tysiące to nie jest dużo kasy. Szczególnie na warunki miasta. Nikłe szanse na kredyt mieszkaniowy a gdzie reszta? Radzę popatrzeć kiedy na wymagania kobiet...

Gość Fred_prawik
więc mówisz kapselko że wszystkie kobiety to suki, dlatego ja już nie zamierzam czekać, będe je ruchał za kase

cream nikt o nas nie myśli. Radzę się tego złudzenia pozbyć. Myślały by gdybyśmy byli ciachami

Prawiczku bez wiary, no to mnie podniosłes na duchu. Nie wszystkie młode leca na starszych ze względu na kase. Posiadacie cechy, których nie mają moi rówieśnicy, dlatego jesteście na wygranej pozycji. Według mnie

Prawiczek z wiarą zmartwię Cię systematycznie by Cię olewały. Byś tylko w dołek wpadł i kasę wydał. Młode dziewczyny lecą generalnie na wygląd...

my_sex_is_a_killer niby jakie mamy cechy? chyba takie które nie sązbyt pożądane przez kobiety.

my_sex_is_a_killer ..jest odwrotnie chyba ze laski sie wyszaleją z innymi i potem sobie o nas przypomną takie niech spierdalają

Gość nieprawik
""skoro nigdy nie mieliście kobiety to przynajmniej dobrze wykorzystaliście ten czas? macie dobre wykształcenie, prace?" a jest jest jakiś związek między dochodami a brakiem baby? dużo książek przeczytałem. ale to się na dochody nie przekłada." trochę ma, wstaw się w miejsce kobiety. Z kim wolałbyś być z kimś zaradnym życiowo czy leniem ?

Kapselko przecież, nie od dzisiaj wiadomo, ze młode dziewczyny leca na starszych chłopaków, jest to prawda powszechna. Jesteście odpowiedzialni, poważni, przy Was mozemy czuc sie prawdziwymi kobietami a nie tak jak przy 22-letnim kolesiu, który mysli jakby tu pochwalić się rekordem przy gorzkiej.

Gość gusKZb
o tu koorwa jaki zlot ciot z forum uczuciowe :o wam kurwa powinni jakis dzial nieudacznikow stworzyc :o

Gość nieprawik
hehe z wami się gada jak z katolikami :P klapki macie na oczach. Przecież nie mówię, że macie podchodzić do kobiet i machać przed nimi pliczkiem banknotów. Wykształcenie, praca daje takie coś jak "pewność siebie", jakby bym taki jak Wy to nie umiałbym zarządzać kilkoma osobami pod sobą. A to wszystko przekłada się na relacje z kobietami. Jakoś żadna mi jeszcze w twarz nie dała, a w większości przypadków dała się zaprosić na małą czarną.

my_sex_is_a_killer a co nas obchodzi ilu miałaś facetów w łóżku? To już Twoja sprawa.

Gość do my_sex_is_a_killer
a twoj facet byl prawiczkiem? pewnie nie byl