Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tracę wiarę

prawiczki, my już zawsze będziemy prawiczkami

Polecane posty

Nie, nie lece na bad boyów, bo teraz takich jest pełno. Trudno znaleźć normalnego, fajnego chłopaka. Co chce powiedziec to to, ze ona nie miała zawsze 42 lata, kiedys miała 30 jak Wy, ale była gruba. Wkurza mnie jak koles sam nie jest idealny, a ocenia ludzi takimi kategoriami jak kilogramy.

Gość tracę wiarę
my_sex_is_a_killer ale o jaką ocenę ludzi przez kilogramy ci chodzi? nikt nie ocenia ludzi przez kilogramy, można grubą osobę lubić, można się z nią przyjaźnić, gruba osoba może być bardzo dobrym człowiekiem, ale nie oszukuj się że wygląd nie ma żadnego znaczenia, to chyba w akcie jakiejś desperacji tylko można by się związać z kimś kto nam się choć trochę nie podoba z wyglądu, a każdy ma inny gust i nie każdemu muszą się podobać grube osoby

Gość nieprawik
dyskusja na poziomie gimnazjum. "jestem sam, biedny, boje się podejść do dziewczyny- aułaa" :D

Gość nieprawik
Jem kupe ułała

Gość nieprawik
najpierw podejdź, a potem wnioskuj. Tylko przedtem idź do lekarza, żeby przyszyli Ci z powrotem jaja.

Gość Jaco Hawking-Stypenda
U nas w Jadwisinie zwykło się mawiać ,łacniej czarnej dziurze wyparować niźli prawiczka ,rozprawiczyć;)

Gość nieprawik
a dziwisz się? Kto by chciał być z użalającym się nad sobą osobą?

Ja się do tej pory nie spodobałem dziewczynie ale po prostu nie trafiłem na tą co jest mi przeznaczona Nie miałem też zadnej miłostki Zobaczmy co się wydarzy w maju

PBW napisał już że bez sensu jest myślenie że ktoś pisze na kafe to się uzala. Nikt sobie tego nie wybiera i co z tego że ktoś by nie pisał na kafe. Może ma sam ze sobą o tym myśleć. a tak sobie napisze na kafe

nie użalamy się. Na necie człowiek jest anonimowy to bardziej się otwiera. Ja ze swojej strony mogę dodać że próbowałem. Nie miałem jakiś wygórowanych wymagań względem dziewczyny.

Gość Aldonciaaaa
Ogarnijcie się...kogo obchodzi,ze jestescie niewyzytymi tłumokami...

właśnie najłatwiej chyba znaleść dziewczynę tak do 25 lat. Potem ilość wolnych kobiet maleje. Po 30 to już tylko szansa na rozwódkę lub samotną matkę.

Ja myślę że w maju coś się wydarzy. Może nie że będę miał dziewczynę ale jakaś bliskość może bliższa przyjaźń zauroczenie obustronne to jest takie moje przeczucie

Gość Fred_prawik
a ja tam mam zamiar w tym tygodniu iść do dziwki, i tak na normalną dziewczyne nie mam szans