Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tracę wiarę

prawiczki, my już zawsze będziemy prawiczkami

Polecane posty

Gość do my_sex_is_a_killer
dlaczego prawiczek ma znosic przeszlosc dziewczyna i jeszcze traktowac ta dziewczyne jak ksiezniczke?

Gość dauedos85
Nie rozumiem was. W czym proclem? Teraz jest tyle srodkow na obnizenie popedu.

Gość dauedos85
Offermo!!! Jak tak cie ten problem uwiera, to do lekarza, po recepte i do apteki po tabletki ;)

Wiesz co, mozna się zakochać i pójść z kimś do łóżka. Czyli moim zdaniem zanim wyjdziesz za mąż mozesz się tak 4 razy zakochać przez całe życie. $ partnerów seksualnych to można znieść, ale powiedz, czym kierują się laski, albo faceci którzy mają 20 partnerów? Bo chyba nie miłościa? Więc nie stawiajmy jednych i drugich na równi.

Gość dauedos85
Co sie dziwic ze macie takie problemy, jak jestescie taaak niekumaci . . .

offermo, czy ja wiem, czy on mnie jakoś specjalnie podrywał? Najpierw portal randkowy, potem kawa, jedna, druga, piata, fajnie sie gadało i tyle. łózko duzo później

Gość dauedos85
W waszym przypadku to brak doswiadczenia jest najlepszym doswiadczeniem

offermo, chyba sobie zartujesz? Dla mnie 5, a 20 to jest kolosalna róznica. Jeżeli Ci pierwsi robia to z miłości, w stałym związku, to Ci drudzy robia to dla sportu. Przeciez to sa dwie rózne pobudki, jedne dobre, drugie złe. Przeciez to oczywiste

liczbe 5 partnerów podałam jaka liczbe maksymalna. Ile razy w ciagu zycia mozna się zakochać? 3. 4? A "kochliwa" to to jasne, ze moze się 20 razy zakochac ale to napisałam, ze tacy ludzie robia to dla sportu. Ja nigdy z matmy nie byłam dobra, ale 5-0 to jest 5, a 20-5 to 15 a 15 to większa liczba niz 5. więc to jest dla mnie wieksza różnica.

Gość dauedos85
NIE MARTWCIE SIE. PREDZEJ CZY POZNIEJ JAKIS GITOWIEC WAS PRZECWICZY. TO W GORE, TO W DOL. I PRZESTANIECIE BYC PRAWICZKAMI.

Gość dauedos85
TYLKO ZEBYSCIE ZYLAKOW SE NIE NAROBILI

offermo, nie bede grała kozaka, to co napisałeś to dla mnie jest kosmos, uznaję Twoją wyższość w tym aspekcie. Wiesz, każdego kolejnego partnera seksualnego cięzko mi przyjąć do wiadomości, im mniej tym lepiej.

Gość do my_sex_is_a_killer
ale juz byliscie oficjalnie w zwiazku jak poszlas z nim do lozka?

Gość IMO13785
Killer - wyzywasz inne laski na forum od pustaków, a sama jesteś nie lepsza. Pokaż lepiej cycki - do czegoś przynajmniej się przydasz.

Ofermo, tak, ale to wina chorego społeczenstwa, ze tak jesteście postrzegani. I to co dla Ciebie jest nieprawda, dla mnie jest najprawdziwszą, wiem co myslę i co czuję. Napisałam z mojego punktu widzenia

jesteście totalnie beznadziejnymi przegrańcami, zakałą męskiego rodu, moja babcia jest bardziej męska od was, nawet pies wolałby zostać przejechany niż mieć takiego właściciela jak któryś z was, żadna na was nie spojrzy - nie łudźcie się to chciałeś usłyszeć prawiczku bez wiary? :classic_cool:

Gość IMO13785
Kiler - znając życie, to nie krzesło byłoby mi potrzebne, a lupa.

Gość hehhhhehehhe
'' IMO, krasnalu'' hah kolejny karzeł na forum ? :D

Gość IMO13785
Killer - też bym Cie pozdrowił moim palcem, ale jakoś czuję do Ciebie niesmak...

Nie będziecie już długo tymi prawiczkami. W 2012 szlak przetrze Faith a za Nim pójdą inni i dostąpią przyjemności rozprawiczenia. Musicie tylko w to uwierzyć i czekać na swoją szansę;-)