Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mania_202020

Przyjaciółki

Polecane posty

Gość Mania_202020

Mam ogromnego doła. Mam 20 lat ... I moje dwie najlepsze przyjaciółki, z którymi 3małyśmy się od lat stwierdziły, że nie będę już do niczego przydatna - zaszłam w ciążę. Nienawidzę ich, nie dociera do mnie jak mogły tak po prostu stwierdzić nagle, że ... Po tym wszystkim co razem przeszłyśmy. Zawsze wszędzie razem, każda impreza, każda smutna chwila ... Mam koleżanki, ale one mi nigdy nie zastąpią moich dziewczyn :( :(

Gość aLittle (prawdziwa)
suki a nie przyjaciółki. przyjaźń i miłość nie istnieją, jest tylko nienawiść i gniew, zapamiętaj to.

Gość Mania_202020
Tak myślisz? O miłości może kiedyś się przekonam ... A przyjaźń to słowo dla dzieci - fakt.

Gość Ola :)
Moim zdaniem te Twoje dziewczyny nigdy nie były prawdziwymi przyjaciołkami. Ja tam w przyjazn wierze ale juz kilka razy przejechałam sie tak jak Ty :(

Gość Mania_202020
Ufałam im bezgranicznie. Zresztą wydawało się, że one mi też. Ponad 10 lat się znamy. Wiedziałyśmy o sobie wszystko, a tu nagle ... Na początku cieszyły się razem ze mną, że jestem w ciąży. A później ... Przestały przychodzić, pisać, dzwonić ... A jak spytałam o co chodzi to usłyszałam od jednej z nich "zaraz bedziesz miała dziecko i będziesz się nim zajmowała 24h na dobrę więc juz nie bedziesz przydatna". Tak mówi dorosła dziewczyna? Dla mnie to chore i nie do pojęcia ... Tak na prawdę nigdy się nie znalyśmy chyba, bo nie może do mnie dojść, że akurat one mogły tak zrobić

Gość huhuhuhuhuhu
skupiaj się na swoim maleństwu:) jemu poświęc całą swoją uwagę a nie "przyjaciółkom" Same zajdą w ciąże i wtedy się odezwą. Stres i smutek źle działa na dziecko więc głowa do góry!!!

Gość Mania_202020
Masz rację, tak też robię ... Staram się o tym nie myśleć, a nawet śmiać się z tego. Ale jak jestem sama to myśli same się pchają ... A one są w każdych moich wspomnieniach. Wszyscy mi mówią, że nie warto ... Ale jednak to boli. W zeszłym tygodniu leżałam w szpitalu na tzw. podtrzymaniu, ponieważ grozi mi poród przedwczesny. Wszyscy pisali, przyjeżdżali, dzwonili a one nic ... Zero odezwu.