Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wierzacy

stracilem sens zycia

Polecane posty

Gość poszukaj sobie w necie
całkiem poważnie napisałam, a że jestem w podobnej sytuacji, napisałam ci co ja zrobiłam w takiej sytuacji.

Gość dfghjk
wyszla zla bo wie ze latales za nia jak piesek a teraz sie postawiles i dobrze , chlopie nie daj sie tak traktowac bo cie nie bedzie szanowac nigdy! nie rob nic bo zimny i obojetny traktuj ja jak kolezanke i nie zmieknij bo przegrasz nie to nie i chuj albo przyjdzie albo niech spada tylko tak mozesz cos zyskac trzymaj sie , jak bedziesz czul ze slabniesz to poczytaj na forum to co sie pisze w takich sytuacjach czyli olanie calkowite ! i nie zmieknij za kilka dni badz twardy

Gość poszukaj sobie w necie
mówie ci sprawdź sobie tarota, będziesz wiedział jak postapić, czy sie w to bawić czy dac se spokój

wyszla mi karta sprawiedliwosc ! to nic i tak nie zmienia tutaj licza sie tylko fakty. najgorsze jest to ze jak ona mowie ze nie wie kiedy bedzie to zaczynam sie martwic bo strasznie nie lubie jak chodzi po ciemku a tu u nas to same pakole i turki jakos im nie ufam

Gość dfghjk
trzymaj sie wiem ze ci ciezko ale pomysl.. chcesz byc z kims kto cie nie szanuje? chcesz zeby ona byla z toba z litosci? wez to wszystko na rozsadek ja cie doskonale rozumiem niestety tak bywa i rob tak jak pisalem ,olej ja i pogodz sie z sytuacja , powiedz sobie tak" jestem facetem i nie bedzie mna pomiatac jakas baba" moze cos zrozumie ale jak mowie staraj sie byc silny i isc dalej

Wydaje mi sie ze wczoraj byl taki sam temat rodem kopiuj wklej. Śniło mi sie czy znow zaczynasz...

Gość dfghjk
ty z nia nie gadaj w ogole jesli ona sie nie odzywa, po prostu po normalnemu jakby byla twoja kolezanka tak ja zlewaj i nie daj sie wciagnac w jej gierki mowie ci!

Gość dfghjk
a jak przyjdzie do ciebie z placzem itp to nie lez do niej od razu mowie ci to jeszczxe bardziej ja wkurwi i to tylko na twoja korzysc bo bedzie myslec ze cie traci ! pokaz jej teraz ze nie jestes zabawka ze masz swoj honor i godnosc , niech ona powalczy o ciebie

no i jest bardzo zle wczoraj sie rozstalismy nie wiem co dalej nie mam sily by zyc jak wstaje z lozka to mi si kreci w glowie wymiotuje nie wiem czym bo nic nie jadlem od 3 dni jeszcze do tego ide do pracy i zaczynam robic nocki a ona dniowki nie bedziemy sie widywac masakra . dalej wierze i tylko ta wiara trzyma mnie przy zyciu nie wiem ile wytrzymam i nie wiem co zrobie chce umrzec

bardzo bym chcial zeby na ten tamat wypowiedziala sie dziewczyna moze mi to cos pomoze

Gość Czasem urojenie
Jestem dziewczyną i powiem Ci jedno - nigdy nie uzależniaj swojego szczęścia od kogos innego, nie mów że nie chcesz juz żyć. Nie baw się w żadne gierki, nie uzalaj się, tylko zachowuj się jak facet a nie jak chłopczyk. Chlopaki Ci dobrze radzą - odpuśc sobie. Ja wyznaje jedna zasadę jeśli mi na czymś bardzo zależy -puśc to wolno, jeśli wróci - jest Twoje, jeśli nie - daj sobie z tym spokoj. Glowa do góry jeszcze ułożysz swoje życie, musisz tylko zmienić priorytety w życiu, nie zapominaj że tego kwiatu pół światu. Tak na prawdę nikt nie lubi narzucania się, nic na siłę. Teraz decyzja należy do niej.

Gość Czasem urojenie
Poza tym nie masz żadnej pasji, czegoś czemu mógłbyś oddac się w 100%...? Ja uwielbiam siatkówkę i jak gram wszystkie problemy znikają, w ogóle sport jest świetny, dzieki niemu można odreagować, a drugą moją pasją jest muzyka i ona tez pomaga. Daj sobie spokoj, nie chce Cie to nic jej nie zrobisz, chłopie przed Tobą całe życie nie pozwól żeby jakas baba Tobą sterowała ;)

ja wiem ze masz racje ale ja naprawde nie umiem inaczej stracielm kobiete z ktura chcialem byc cale zycie chcialem miec nia dzieci a teraz pozostala tylko pustka . nadal wierze ze bedzie dobrze i staram sie byc przy niej twardy nie okazywac jak bardzi mi zaley

okazuje sie ze ona ma jeszcze dwoch podobno zajebistych kolegow pisze z nimi na gg ale jak pytam ze co oni znacza dla ciebie to mowie ze nie ma takiej opcji zeby z jakims byla ona chce byc sama a ze z nimi swietnie jej sie gada no ale ze mna juz prawie wogule nie gada . nawet sie z nimi spotyka prawie codziennie a ja widze ze ci kolesie wyraznie do niej podbijaja.

naprawde jest mi mega ciezko jeszcze nigdy nie bylem w takim stanie najchetniej pojechal bym do polski ale wiem ze jak to zrobie to cien szansy na jej powrot zginie na zwsze

Gość dfghjk
ja tez przezylem kiedys to co ty teraz , badz twardy mowie ci nie pytaj jej o nic i olej , wytrzymasz ,szybko nie zapomnisz ale z biegiem czasu bedzie ci lzej ,teraz ci si nie chce zyc - wiem tez tak mialem ale nie warto dla kogos kto cie nie chce myslec o glupotach , kiedys ci minie poznasz inna i bedziesz szczesliwy zobaczysz, kieruj sie zasada co ma byc to bedzie i jak ci bedzie zle to zawsze tu mozesz popisac to ciut pomaga , aha a moze rozejrzyj sie za jakas dziewczyna , wiem ze myslisz tylko o niej ale wiesz jakbys kogos poznal to przynajmniej caly czas bys nie myslal , nie musisz sie w nic nowego pakowac ale po prostu byc z kims tym wtrudnym momencie to tez troche pomaga trzymaj sie, pamietaj kazdy to kiedys przezyl albo przezyje trzeba przez to przejsc

Gość dfghjk
dla przykladu jeszcze ci napisze , mnie zostawila dziewczyna 3 lata temu ktora bardzo kochalem i przezywalem strasznie , dlugo nie moglem sie pozbierac a dzis wracajac z pracy minalem sie z jej matką ktora szla z wozkiem i dzieckiem swojej corki i wiesz co? kiedys jakbym to zobaczyl to byloby bardzo ciezko a dzis mowie tej pani z umiechem na twarzy "dzien dobry" bez zadnego zalu smutku , po prostu jak czlowiek bo kiedys byli mi bliscy ,tobie tez przejdzie

Gość Zuzanna Ameliiia
Jakiej dziewczynie powiesz , ze jest dla Ciebie za dobra, ze na nia nie zaslugujesz, ze z innym bedzie szczesliwsza?... Takiej co jest mila i wiesz ze wszystko dla Ciebie zrobi ale Cie za cholere nie kreci ...zgadza sie? W druga strone ta zasada dziala tak samo. Dla faceta liczy sie seks, dla baby matrymonialne zabezpieczenie. Jest z Toba bo wie , ze dla niej wszystko zrobisz. Innymi slowy - trzyma Cie w odwodach. Jesli znajdzie lepszego to Cie zostawi, jesli jej sie nie uda to wroci do Ciebie. Obojetne czy bedziesz cos robic czy nie. Na obczyznie zwiazki przechodza probe ognia. Tam nie ma takiej presji na przyzwoitosc i to co ludzie powiedza. I zgadzam sie z wypowiedziami powyzej. Im bardziej bedziesz skamlec tym mniej bedziesz wart.