Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawie_prawiczek

Szukam żony. Proszę o waszą pomoc.

Polecane posty

Gość prawie_prawiczek

Mam 25 lat oraz wykształcenie wyższe techniczne. Mieszkam w dużym mieście, mam mieszkanie dwupokojowe i obecnie zarabiam miesięcznie 3200zł netto i oczywiście moje zarobki będą się zwiększały wraz z upływem czasu i podnoszeniem kwalifikacji. W związku z tym, że udało mi się już jako tako ustatkować, chciałbym założyć rodzinę. Niestety nie wiem gdzie mógłbym swoją przyszłą żonę znaleźć? Może przedstawię wymagania: - wiek 20-28 lat, - preferowane wykształcenie wyższe (ideałem byłaby lekarka), ale nie jest to warunkiem koniecznym, jeżeli: - ma odpowiednie zarobki (okolice średniej krajowej) i godną pracę (odpadają zawody mniej prestiżowe), - jak to kobieta, musi mieć chęć do zajmowania się domem i dziećmi. Co do bardziej intymnych spraw: - otwarta na wiele bez większych oporów, - nie ma historii puszczalskiej. Jak widać nie są to zbyt wygórowane wymagania, jednak z góry przekreślają moje poszukiwania w takich miejscach jak np. dyskoteki. Zatem, drogie forumowiczki, gdzie znajdę miłość swojego życia?

Gość 3200 w duzym miescie??
chyba mieszkasz z rodzicami:D:D A co jakby zaszla w ciaze i musialbys utrzymac siebie, ja i dziecko??? Sory, ale za 100zl na osobe to musielibyscie zyc bardzo skromnie, wiec lepiej troche poluzuj, bo zostaniesz sam

Gość 3200 w duzym miescie??
za 1000zł na osobe. Sama jestem lekarka i nie zwiazalabym sie z nikim oprocz lekarza albo prawnika (no ewentualnie mocny przedsebiorca). Zreszta meza mam lekarza:)

Gość Jenny197
Wytłumacz mi, jak chcesz poznać lekarkę mającą między 20 a 25 lat?:D

jaja sobie robisz? 3200 zł miesięcznie w dużym mieście i uważasz że jesteś ustatkowany?:D wątpię że jakaś lekarka albo inna dobrze zarabiająca kobieta chciałaby się wiązać z facetem szczycącym się tak marną pensją:)

Gość prawie_prawiczek
To co ja mam zrobić? :(

Gość zarabij godnie
To co ja mam zrobić? 3200 to nieźle gdybyś mieszkał na wsi gdzie koszty życia są 3 razy mniejsze

Gość giuoio
oho. kolejny,ktory szuka wyuzdanej ale cnotliwej

Przestan rozśmieszac ludzi... Wymagania masz małe? Weź to jeszcze przemysl. U lekarek to faktycznie masz marne szanse. Weź zmien priorytety bo na zawsze to prawie prawictwo Cie czeka

Gość papilon
nie dziwie sie ze jestes sam!!! z takim podejsciem, to poprostu zastanawiam sie gdzie ty sie uchowales.. proponuje zrobic kasting, popros by panny wziely zaswiadczenie od ginekologa o wstrzemiezliwosci i oczywiscie ksiazeczke mieszkaniowa bo inaczej nie dacie rady "zyc dlugo i szczesliwie..." a myslalem ze frajerzy na wojnie wygineli!!!

Gość prawie_prawiczek
Ja byłem na wojnie - ale nie wyginołem. Szkoda :(

frajerzy na wojnie wyginęli... uuuu już dawno nie słyszałam nic gorszego... A do autora... myślisz że porządne osoby nie bywają w klubach czy dyskotekach? to się mylisz... bywają, tylko w tych o lepszej renomie... ewentualnie puby, bary karaoke i inne... możesz poznać kogoś przez znajomych czy internet. Możesz jechać na urlop za granice i kogoś ciekawego poznać. Są różne wystawy, wernisaże, szkoły językowe, szkoły tańca... no miejsc jest mnóstwo! Jeżeli uprawiasz sport, to siłownie, luby fitness, korty, bieżnie... no tyle pomysłów! A jak chcesz lekarkę to szukaj w szpitalach :P

Gość tamat rozbrajający....
moze poszukaj za wschodnią granicą ;) albo przy drogach wiele takich pań ze wschodu przejechało dorobić do pensji ps. jesteś przewlekle i nieuleczalnie chory i chcesz zaoszczędzić??? żałosne.... żadna go nie chce a ten ma jeszcze wymagania, że hoho - kocha się nie za to, że ma odpowiednie zarobki i konkretny zawód

Gość papilon
bo twoje podejscie do spr jest totalnie beznadziejne... i jak ty pozniej chcesz zyc z taka osoba? wszystko w domu po polowie bo...tak bezpiecznie bo ! bo ! jeny czlowieku ogranij sie! robiesz sobie krzywde i innym...

Gość giuoio
co to znaczy "pozadna". o ludzie, nie rozsmieszajcie mnie...

Gość prawie_prawiczek
Za 3200 mam na urlop zagraniczny jechać? Albo na karaoke? Najpierw lekarka - potem balanga. A na Białorusi też szukałem. Nie chcą mnie :(

Gość chytrylis
masz ciężką misje, bo zaledwie kilka procent kobiet zarabia w miarę przyzwoicie. A rzuciły się na Ciebie hieny bo mogą pomarzyć o takim inżynierze ;)

Gość prawie_prawiczek
W Brześciu Mińsku Ciechocinku W Mikołajkach I w Centrum Zdrowia Matki Polki - jak matkę odwiedzałem.

Gość giuoio
wyrachowany koles

Gość prawie_prawiczek
Na dworcu W markecie Na deptaku W kajaku I na korytarzu Chyba dobrze?

haha niekonwencjonalnie... ale szczerze... to są to miejsca mało popularne na podryw... zwłaszcza lekarek :P

Gość prawie_prawiczek
Niekonwencjonalne? Też tak sobie pomyślałem Na dworcu - już mnie trzy razy pedali dorwali :( W markecie - ochrona dokuczała mi przez pó nocy :( Na deptaku - mnie podeptali :( W kajaku - dostałem w ryja :( I na korytarzu - ścierą po główce :( To gdzie ja mam szukać?

Gość autorkaaaaa
LOL

Gość prawie_prawiczek
rotfl :(

Gość prawie_prawiczek
nikt nie podpowie? :(

Gość joasia_wilczynska
Na kafe zawsze sami milionerzy jak widzę. Np. 3000 we wroclawiu na reke po studiach to bardzo dużo. Ja jestem po pwr i obecnie mam 2400 netto jako administratorka sieci, a koledzy programisci robia za 2,5-3k, ale to już wyjatkowo. Za pare lat wraz z nabywaniem doswiadczenia, moze dojde do 4k :(

Gość prawie_prawiczek
kiedys poznalem fajna dziewczyne ale gdy ona chciala uprawiac seks to ucieklem gdy sie rozebrala przede mną