Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaniedbana 40-latka

zaniedbane kobiety - zmienmy cos w swoim zyciu!

Polecane posty

Gość normalnie padłam
a autorka wygląda fajnie, niewiele tu trzeba poprawiać

Gość bkjn mj
nie widac na zdjeciu jaka masz figore wiec ciezko doradzic

Gość zaniedbana 40-latka
Margirit nie boję się krytyki, tym bardziej ludzi anonimowych. Może to zabrzmi kosmicznie, ale jeśli mam włosy naturalne czarne, nie będzie problemem przefarbowac ich na jasny kolor? Tak, wiem, jestem z Marsa. Albo niech będzie, ze z Wenus:) Nie umiem dobrac ciuszków do sylwetki niestety. Jest ona mniej więcej taka: http://www.voila.pl/465/r9aks/index.php?get=1&f=1 ale jak same widzicie trochę ją zniekształcam:)

Gość normalnie padłam
niewygodne pytania denerwują :D

Gość zaniedbana 40-latka
Dzięki dziewczyny i chłopaki:) Miło usłyszec komplementy od obcych ludzi, tym bardziej na forum.

Gość ergergregr
prawa-tywa paszczak z Ciebie:D

Gość zaniedbana 40-latka
Wiecie, na niechciane, drażniące osoby najlepszym lekarstwem jest obojętnosc:)

Gość o maj gat ...!!!
kiedy w końcu nowe kafeteryjne nabytki zauważą/nauczą się/przestaną się czepiać, że "pienkna, paczcie, som" i tym podobne wyrażenia to slang dawnych bywalców kafe, który był tu kiedyś w powszechnym uzytku swoją niewiedzą jawnie się określacie, że jesteście tu świeżakami i możecie nam tylko stopy całować :classic_cool:

Gość bkjn mj
nie widze nadmiaru kg :) proporcjonalna budowa , może sukienki teraz lato sie zbliza ,bardziej kobieco by było :)

Gość normalnie padłam
autorko bardziej kobiece ciuchy, musisz podkreślić talię i biust, może nowa fryzura i będzie super to są zdjęcia z plaży, a tam wiadomo, nie musimy dbać o elegancję, a o wygodę :)

Gość wqqe21
prawatywa masz alkoholicki pysk. oczy wiec zamalowalas ale reszta pyska sama za siebie mowi:D

Gość zaniedbana 40-latka
Moje ramiona dziwnie wyglądają w sukienkach bez rękawków. Nie umiem nic kupic.:D

Gość normalnie padłam
o maj gat ---> nie należę do "nowych" na kafe mam już spory staż, a takich cudów nie pamiętam :O

Gość zaniedbana 40-latka
Na plaży - wiadomo, ale jak idę z mężem na kolację w jego firmie to źle się czuję kiedy wygladam gorzej niżw szystkie pracownice. Zle się czuję.

Gość normalnie padłam
chyba nie wiesz co piszesz dziecko, pamiętam jak zaczęłaś pisać na kafe i zapewniam cie, że jesteś daleko w tyle

Gość o maj gat ...!!!
normalnie padłam --> więc pewnie bywałaś tylko na topikach dla gospodyń domowych :classic_cool: 🖐️

Gość normalnie padłam
ale nie będę już zaśmiecać autorce tematu nie warto dyskutować z kimś kto udaje mądrzejszego niż jest (a czytałam wiele twoich wypowiedzi, więc wiem o czym mówię)

Gość ewrthry
nie paczcie tylko PATRZCIE muzeumianko ty idiotko, to tez bylo specjalnie? :o

Gość zaniedbana pani domu
no prosze topik dla mnie hehe! odrosty maja juz 3 cm, ubrania mam podarte. pora wszystkio zmienic...

Gość prostaDziewczynaaa
autorko! chociaz ja mam troszke mniej od ciebie, bo dopiero 22 lata to tez czuje sie zaniedbana, mam nadwage, moze odrostow nie mam, jestem ciemna brunetka...chyba najbardziej przeszkadza mi wlasnie to, ze waze 71 kg, mam cellulit:( przez to nie ubieram ladnych ciuchow, ktore zalegaja w szafie bo sie nie mieszcze:/ ogolnie sobie teraz sie nie podobam...chcialabym z toba podjac jakies zmiany wygladu!:) nie mam meza, ale chcialabym podobac sie szczerze samej sobie!

Gość zaniedbana 40-latka
Witaj! Od czego zaczynamy? Fryzjer? Chciałam się wybrac na zakupy jutro, ale pewnie tak wybrałabym same szmaty:) Halo jest tu jakiś personal shopper? :)

Gość Jamjestemja
Dajcie se siana, tak czy siak Prawa-tywa jest ładna. Nie jest też plastikiem. A to, że zaszła w ciążę za wczesnie, no coz jej głupstwo. Mam ostrą gadkę, ale szczerze mowiac to tylko pozazdroscic wartosci siebie :) A niezaniedbana kobieta jest sliczną damą :) Mąż to szczesciaz

Gość zaniedbana 40-latka
Witaj kochana! Razem łatwiej zmieniac swoje życie. Przede wszystkim raźniej! Ja zaczynam lekką dietę po świętach - schudłam na niej już 20 kg. Jest bardzo prosta - banan na śniadanie, jabłuszko na drugie a później warzywa, warzywa i jeszcze raz warzywa:) wystarczy wyrzec się słodyczy. Najważniejsze czuc się dorbze we własnej skórze. Wtedy stajemy się piękne;)

Gość Jamjestemja
;) Swoją drogą, prawa-tywa ile masz lat? ;]

Gość yonakl
czesc dziewczyny! ja tez czuje sie nieatrakcyjna! moj maz odszedl do innej i postanowilam wszystko zmienic schudlam juz tak jak ty droga autorko ponad 20 kg ale wlosy i ciuchy mam paskudne:/ poczynilam juz pierwszy krok zrobilam sobie pelna analize u stylistki i wizazystki