Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaniedbana 40-latka

zaniedbane kobiety - zmienmy cos w swoim zyciu!

Polecane posty

Gość zaniedbana 40-latka

40 latek mi stuknelo! :) Jak ten czas szybko leci... Dzieci dorastają, obowiązków coraz mniej, coraz więcej czasu dla siebie. Tak... czas minął bardzo szybko, cera nia taka jak kiedyś, fryzura i odrosty pożal się boże... garderoba z lat 80', trochę kilogramów dodatkowych. Nic pora wziac sie za siebie! Szukam kompanek!

Gość zaniedbana 40-latka
Gratuluję zatem urody lub wysokiego poczucia własnej wartości. Może się czasami przydac :)

Gość normalnie padłam
"pienkna" :D

Oczywiście była to oczywista podpucha i specjalnie napisałam z błędem aby zobaczyć kto zauważy 🖐️ Nie spodziewajcie sie ze popelnie taki lapsus.

Gość rowereek
Ważne,żebyś mężowi się podobała.

Gość normalnie padłam
taaaa każdy tak może pisać "po fakcie"

ta.. jak nauczyciele na tablicy kiedyś byka odwalili, to potem gadka "aaaa czekałam aż ktoś zauważy!"

Gość normalnie padłam
sweet focia w lustrze Ci wyszła i lustro nawet czyste

hahahaha no faktycznie piENkność... zrób lepsze fotki, a potem wyzywaj od maszkaronów... :) ja jestem pienkniejsza

Gość zaniedbana 40-latka
Mężowi się podobam, ale co z tego skoro nie podobam się sobie? Nadchodzi lato- pora cos zmienic!

no i zmień :d zadbaj o siebie, mąż będzie zachwycony. No chyba, że jest marudą i będzie pytał ile dałaś za fryzjera.

Gość zaniedbana 40-latka
Mam swoje pieniądze, do których mąż nie ma wglądu na szczęście:)

Gość normalnie padłam
mamy się kim podniecać błędy pustych dziewuszek to ja mogę co najwyżej "wytykać"

dooobra zrobiła byka, nie wiem czy celowo czy nie, ale nie oceniajcie czy jest pusta czy nie.:)P.S. Też mi się zdarzy byka walnąć.

Gość Jamjestemja
Tak samo jak specjalnie napisałaś "Paczcie", no ale trzeba przyznać, maszkaronem nie jesteś :)

Gość zaniedbana 40-latka
Zacofana jestem pod względem kosmetyków (staram... ups starałam się nie używac), ale moja twarz chyba tego potrzebuje. A największym moim problemem są ubrania. Nie umiem ich dopasowac, często (za często) chodzę w stroju sportowym. Nie wypada mi za bardzo. Moje zdjęcie: http://www.voila.pl/280/etfy2/index.php?get=1&f=1 Czekam na Wasze sugestie Kafeterianki i Kafeteriusze:)

Gość normalnie padłam
każdemu się zdarza, ale focie w lustrze robione telefonem, to słabo mi się kojarzą tym bardziej, że robione dla lansowania się na kafe

Gość ja bliznieta
ładna kobieta z ciebie ;)

Gość normalnie padłam
a porównywanie się do osoby czterdziestoletniej jest żenujące

nie powinnaś dawać swojego zdjęcia bo tu każdy po każdym jeździ jak tylko może. Ale ja taka nie będę, jesteś ładną kobietą.. Jak pójdziesz do fryzjera to na pewno będzie wiedział jaka fryzura będzie Ci pasować.. i jaki kolor. Moja mama farbuje się między kasztanem a rudym.. świetny kolor. Co do ubrań to nie wiem co powiedzieć.. Musiałabyś po sklepach się przejść i pooglądać.. popatrz na zestawienia na manekinach.. A kosmetyki to możesz kupić jakiś podkład nie za ciemny, delikatnie pudru, podmalować oko.. :) ale teraz nie wyglądasz na jakąś niezadbaną, poza tym widzę, że jakaś plaża to kto tam się pindruje :)

Gość Przepraszam że nie na temat...
CO prawda nie na temat ale msuze o cos spytać... MUZEUMIANKO Ile mialas lat gdy urodzilas dziecko??

Gość normalnie padłam
lustra może i nie masz, ale jakość zdjęcia typowo "lustrzana" brzydka nie jesteś, ale styl masz lekko "pustakowy"