Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaniedbana 40-latka

zaniedbane kobiety - zmienmy cos w swoim zyciu!

Polecane posty

Gość Jamjestemja
A bo nic, młodo wyglądasz ;]

Gość prostaDziewczynaaa
Autorko 20 kg???? o rany niezle...ja 20 kg to moze nie, bo przy wzroscie 168 mam 71 kg to tak 12-13 byloby idealnie.... a opowiesz cos wiecej o swojej diecie? ile czasu zajelo Ci schudniecie tylu kg?? cwiczylas?:) ja do fryzjera sie nie wybieram, akurat do wlosow zastrzezen nie mam, mam proste, nawet geste, bardzo ciemne wlosy, do pasa i tylko to mnie wyroznia wsrod innych dziewczyn wiec tego nie ruszam.... ja tez przez swieta pofologowalam strasznie.....ehhh a najgorsze ze coraz bardziej wstydze sie rozebrac przed facetem:/ a przy swietle dziennym w zyciu nie wstane nago z lozka:/ a mam 22 lata masakra:(

Gość zaniedbana 40-latka
Yonakl witaj w naszym klubie:) ProstaDziewczynaaa Poszło mi to dośc szybko. Odkąd przeszłam na nową dietę nigdy waga nie ruszyła się w góre, jeśli zjadłam 5 kawałków ciasta to następngo dnia rano miałam tyle samo co 24 godziny wcześniej:) na rano banan - wydaje mi się, że pobudza przemianę materii i dodaje energii. Nie kupuję gotowych produktów poza sałatkami. Na obiad - różnie ziemniaki, mięso i surówka; czasami warzywa na patelnie, zupy. Często jem pizze (robie ją sama - dodaje dużo warzyw),kiedy jestem głodna jem jogurt (chudy, wymiennie z maślanką) z otrębami owsianymi - hamują głód i nie są trawione). Pozwalam sobie na słodkie, ale wybieram słodycze z małą ilością kalorii - wafelek 250 kcal krzywdy mi nie zrobi;) Trzeba zacowac umiar, zjesc trochę mniej. Robię codziennie brzuszki (około 50) kilka przysiadów, wymachy, taka pospolita rozgrzewka;) Ja też sie czuje skrępowana nago, pora to zmienic:)

Gość zaniedbana 40-latka
Około 6 kg na miesiąc.

Gość prostaDziewczynaaa
no to bardzo zdrowa dieta, tak wynika z opisu. a 6 kg na miesiac to rewelacyjny wynik....czyli glownie postawilas na diete, nie ruch:) no wlasnie tak sobie mysle, ze jak teraz mam cialo w tak fatalnym stanie to co ja ze soba zrobie za 20 lat:( strasznie lubie slodycze....ale naprawde codziennie budze sie rano , patrze w lustro i nie chce mi sie wychodzic z domu buuu:( a TY autorko (nie znam imienia) ile lat jestes po slubie? posiadasz dzieci?

Gość zaniedbana 40-latka
Grunt to zmienic na stałe swoje nawyki żywieniowe. Czuje się teraz o niebo lepiej na ciele niż wcześniej. Jeśli polubisz nową, zdrową żywnośc, poczujesz się lżejsza i nabierzesz chęci do życia:) GWarantuję. Niedawno mieliśmy 10 rocznicę, mamy synka lat 8. Może mówic do mnie zakompleksiona istoto albo po prostu Maja :)

Gość łooorany
będę taką starą rurą za 6 lat

Gość prostaDziewczynaaa
pamietam ze kiedy mialam 15 lat , to wiec 40 wydawal mi sie staroscia, ale kiedy teraz mam te 22 to wcale tak nie mysle, 40letnie babeczki teraz wygladaja bardzo dobrze, nie wszystkie, ale wszystko tak poszlo do przody, w kosmetyce, modzie ze naprawde majac 40 lat mozna wygladac swiezo i atrakcyjnie...chcialabym sie o to postarac, tylko na razie musze zaczac wygladac na swoj wiek:/

Gość zaniedbana 40-latka
Wspierając się wzajemnie na pewno nam się uda:) Właśnie licytuje na allegro sukienkę:) Będzie druga w mojej szafie, druga i najładniejsza :)

Gość prostaDziewczynaaa
oooo to pochwal sie Maju sukienka tzn podaj link:) ja nie chodze w spodnicach , sukienkach wcale....mam grube nogi...ehhh wydaje mi sie ze bylabym taka szczesliwa gdybym byla szczupla...a moze to tylko zludzenie

Gość zaniedbana 40-latka
Moim zdaniem kilogramy naprawę mają znaczenie, jeśli je czujemy.

Gość prostaDziewczynaaa
kroj super! ale kolory akurat mi sie nie podobaja, ale wazne aby tobie sie podobaly, skad wiesz, moze sie sobie w niej spodobasz.

Gość zaniedbana 40-latka
Muszę się trochę opalic, bo do takiej bladej skory to nijak. Ale była w fajnej cenie (20 razem z przesyłką) a strasznie uwielbiam takie kolory. Krój mam nadzieję podkreśli, to co mam najciekawsze. Bo chyba coś mam :)

Gość jonakl
widze, zesie rozkrecilyscie! super sukienka, bedziesz w niej wygladac slicznie:) a wiecie jutro wybieram sie do fryzjera, koniec z odrostami, wracam do mojego naturalnego brazu :D:D

Gość zaniedbana 40-latka
Dziewczyny, i jak walka o nowe, atrakcyjniejsze życie? Ja kupiłam sobie dzisiaj kolczyki (moje pierwsze:D)

Do autorki: Piękne włosy, ciekawa twarz. Myślę, że wiele możesz zdziałać, wystarczy dobra fryzjerka, wizażystka itp. (ale odradzam wrzucanie fotek tutaj - część to wilki, nie ludzie:P) A do Prawa - tywa (czy coś takiego). Nie denerwuj się złość piENkności szkodzi :P

Gość JENIFFR8787***
prawa -tywa wez spadaj masz 20 to zamkni gembe

Gość jaaaoo
autorko jestes piekna.radze lekki makijaz i jasne wiosenne ciuszki a najwazniejsze to pewnosc siebie! powodzenia;)

Gość zaniedbana 40-latka d
Dzięki dziewczyny:) O zdjęciach mówiłam, wrzucam dla tych, którzy chcą je obejrzec, a nie wyśmiac.

Ja mogę się podłączyć aby służyć dobrą radą problemów ze sobą nie mam ale porozmawiać lubię . A będą zdjęcia jak inaczej coś doradzić ?

Gość zuzaaaaaanna
Maja!! wyglądasz świetnie jak na 40 lat! W ogóle, to wszystkiego najlepszego :) myślę, że przydałoby Ci się więcej sukienek! :) Najlepsze chyba takie wiązane w talii, a niżej szersze, luźne, żeby podkreślić talię. Ta którą licytujesz - odważna, ale masz ładne nogi to czemu nie. do tego jakieś bolerko np :) Fajnie, że są takie kobiety, które chcą coś zmienić choć u Ciebie dużo zmieniać nie trzeba. co do włosów, kolor masz piękny, ale jeśli chcesz zmiany to możesz je troche rozjaśnić (co do Twojego pytania - masz rację, o wiele łatwiej jest przyciemnić jasne włosy niż rozjaśnić ciemne,. ale fryzjer wie jak to zrobić ;) ). Pozdrawiam!

Gość zaniedbana 40-latka
Czesc dziewczyny. Dawno mnie nie było, ale moja lepsza połowka przyjechała do domu po długiej delegacji :) Gagita zdjęcia już były, nawet dwa:) Zuzia chcialabym rozjaśnic włosy, na chociażby taki czekoladowy brąz. Mam od mężą karnet na solarium, więc pójdę pare razy, bo blada jestem, że hoho...:) i mi się nie układają, maciej jakieś pomys ły? Moze prostownica?

Gość zuzaaaaaanna
fajnie Ci będzie w brązie. Hm, w sumie to masz fajne loki, może lepiej jakiś balsam do włosów kręconych, żeby właśnie podkreślić loki? Prostownica zniszczy i wysuszy włosy... Sama nie wiem, jak pójdziesz zafarbować, to poproś fryzjerkę żeby Ci troszkę podcięła (będą wyglądały na jeszcze zdrowsze) i zapytaj co proponuje czy lepiej w Twoim przypadku podkreślić loki czy wyprostować. A z solarium uważaj, bo niszczy skórę i jej naturalną ochronę przed promieniami uv, jak chcesz chodzić to lepiej na krótko (nie dłużej niż 5 min!) i robić przerwy, żebyś się tam nie spaliła i nie była czerwona :)

Gość no jak ?
oo Boże! Masz ciuchy z lat 80? 😍 oddaj mi,oddaj mi! :)

Gość zuzaaaaaanna
robić przerwy w sensie żebyś nie chodziła każdego dnia tylko np co 4-5 dni.

Gość zuzaaaaaanna
hehe, a widzisz nie jedna marzy o takich ciuchach. To co szyją teraz to już nie to samo...

Gość turbowiec
ja mam 32 i chętnie pogadam z 40-tką :classic_cool: 344 67328 gg