Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kochanka17

Jestem kochanką żonatego mężczyzny

Polecane posty

Gość kochanka17
A jaką ja niby mam winę? Ja nikogo nie zdradzam :classic_cool: Jakbym miała chłopaka, to bym się nie spotykała z nim, a sexu każdy potrzebuje :classic_cool:

Gość kochanka17
polewa to będzie, jak żona się dowie ostatnia :) I okaże się, że osoby, których uważała za przyjaciół, nie uświadomiły jej 🖐️

Zreszta musisz byc niezlym pasztetem jak nie chca cie nawet rowiesnicy :-O A tlumaczenie ze sa "niedoswiadczeni" swiadca tylko o twojej tepocie umyslowej :-O Niezle jak na tak mlody wiek- nie dosc ze dziwka to jeszcze glupia.

Gość moglas tez znia pojsc
jeszcze ci malo wyzwisk ? :D jestes szmata i kurwa która wbija noz w plecy innej kobiecie jak tego nie rozumiesz to jestes wyjatkowo głupia szmata :) oki koniec śmiechów :D ja spadam 🖐️ i oladaj sie za siebie , niewiadomo kiedy żonka wyskoczy z krzaków i przypaskudzi ci w pyska :D

Gość kochanka17
"jeszcze ci malo wyzwisk ? jestes szmata i k**wa " Mam głęboko gdzieś zawistnych i wulgarnych ludzi :classic_cool: Fajnie pośmiać się czytając taki jad i frustracje ... Widać ten strach, boisz się, że Ty możesz zostać zdradzona ... heh :) Ale masz rację - uciekam już, bo z moim misiuniem widzimy się o 22. 00 ... Ciekawe co tym razem powiedział swojej naiwnej żonce :D Pozdrawiam Was, sfrustrowane , nienawidzące siebie i innych kobiety ... 🖐️

Gość kochanka17
"i oladaj sie za siebie , niewiadomo kiedy żonka wyskoczy z krzaków i przypaskudzi ci w pyska " Ona jest za stara i za nudna, żeby sie chować po krzakach 🖐️ Ale jeśli nawet, to mój misio by mnie obronił :) 🖐️

Gość moglas tez znia pojsc
ogóle pizde i połykaj pamietaj połykaj :D🖐️

Gość wloh opalony pakistanska bryza
ty dziwko siedemnasto-letnia(co nie mozesz sobie faceta znalesc),niestrasz tu innych bo tobie jakis facet moze zapierdolic :)

Gość Tempa ostrzynka
Oj ludzie ludzie śmiać mi się chce, ale nie z autorki, tylko z was... Dziewczynie się nudziło to założyła wymyslony temat i właśnie na taki odzew liczyła... To wy jesteście żałośni, bo zamiast wypowiadać się na normalne tematy, wolice taki chłam. Autorko gratuluje, osiągnęłaś swój cel ;D

Gość ejejejej
Ale głupie te babsztyle co chca kochanke bic...kochanki nie ma obowiazku litowac sie nad zona, nie obiecywala jej nic! Moze robic co chce, a zona jak chce sie mscic to niech sobie kogos poszuka na boku, chyba ze nie jest w stanie..:P

Gość ejejejej
Kochanka nie ma obowiazku dbac o cnote waszych wybrankow, widzialy przed slubem gały co brały, a jak chcialy miec meza "zeby tylko byl" no to maja na co zasluzyly.

Gość ejejejej
I zostawcie dzeiwczyne w spokoju, bo prawda taka ze moze sie bzykac nawet z 10 żonatymi i nie ma tu jej winy :classic_cool: Ona jest wolna.

Gość ejejejej
"Nóż w plecy"? hahaha:D, to wbija zonie wylacznie zdradzajacy maz! Kochanko 17, Pozdrawiam i zycze milego spedzenia wieczoru .

on jest pewnie zadowolony - nie ma to jak dawać dupy za prezenty, haha co za kraj...

Gość kochanka17
ejejej MAsz 100% racji 🖐️ Już niedługo znowu zobaczę się z moim skarbeczqqqiem ;*

Gość ejejejej
Kochanka 17 pozdrawiam!:), ja tez mam takiego skarbeczka;). A te ktore tu pluja jadem to sa wylacznie żony ktore sie boja ze maz je zdradzi albo naiwnie wierza ze jak go na dziecko zlapaly to juz bedzie zawsze wierny.

Gość true______
dla mnie ewidentnie to wina faceta,młodej imponuje,ze ktoś,kto osiągnął już jakąs pozycję ugania się za nią..,jest różnica w tym,co może zaoferować dziewczynie 20-sto,a co 40-sto latek cóż-błądzić jest rzeczą ludzką-ale kochanko 17-nie dostrzegasz jeszcze,że powielasz schemat-co Twój ukochany naopowiadał o swojej żonie? stara i nudna.... ciekawa jestem kto się kim szybciej znudzi :-)