Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kochanka17

Jestem kochanką żonatego mężczyzny

Polecane posty

Gość moglas tez znia pojsc
a Ty swoja tempota dziwko :D leci tylko na Twój jedrny tyłek , to Ty jestes dymana ,za 15 lat zostanie Ci wibrator :D juz za rok beda mlodsze i ładniejsze haha licze ze zona obije ci morde tak ze sie wlustrze nie poznasz zycze ci tego z calego serca :) 🖐️)

Gość Mdmjamdjamd
Komentarz "Prawa - tywa" mnie rozwalił :D

Gość kochanka17
A za co niby ma mnie pobić, co to ze mną stawała na ślubnym kobiercu :D margirit """a jak nie doceni to go w nocy pozbawię "męskości" i będą o mnie w gazetach pisać ;p a jego kochance prześlę pocztą pisiora;p" Ile Ty masz lat? Załamujesz mnie swoją głupotą 🖐️

Gość kochanka17
"licze ze zona obije ci morde tak ze sie wlustrze nie poznasz zycze ci tego z calego serca )""" A czemu mi , nie jemu? :D Jeśli już mówimy o taakiej agresji :classic_cool:

haha ales ty głupia podłapałas taki argument i myslisz ze blyskasz :D ja bym ci obyila rylo tak ot dla zasady :D zeby ci wiecej glupie pomysly to głowy nie przychodzily i lapala sie za wolnych facetow najlepiej w swoim wieku :D :) a to ze rucha Cie zonatu to żaden prestiz :D takie poleci na byle co bo juz mu sie zonka znudzila panna nikt :D obys trafila na podobna do mnie :D juz ja bym ci życ nie dala :)

bo jestes latwa szmata, dlatego :D

A ja nie będę po tobie jeździć. Twoj kochanek ma wolną wolę i gdyby nie chciał to by się z tobą nie spotykał. To po takich gnojach powinno się jeździć i na nich wieszać wszystkie psy. Tyle na temat

nie widzisz ze ta suka sie cieszy ze jest kochanka zonatego i w dodatku z 2 dzieci ? :)

Gość kochanka17
moglas tez znia pojsc A skąd wiesz, że łatwa ? Wiesz ile czasu się o mnie starał :D Muszę być atrakcyjna, jeżeli faceta naraża swoje małżeństwo dla mnie :) A jeśli już mówisz tak brzydko, że ja łatwa szmata to on nie jest łatwą szmatą? Ja jestem wolna , mogę robić co mi się żywnie podoba :D Tatiara dokładnie masz rację, on ma wolną wolę, i to on walczy o mnie . Mam się z nim nie spotykać tylko dlatego, żeby nei zdradzał swojej nudnej żony a co to ja matka Teresa? Korzystam z życia :classic_cool:

Gość kochanka17
moglas tez znia pojsc A co mam płakać, że taka atrakcyjna jestem, że żonaty facet ryzykuje swoje małżeństwo dla mnie? Jestem zajebista:classic_cool: I lepiej być fajną suczką, niż taką star ą zrzędą jak ty :classic_cool:🖐️

nie obchodzi mnie to :) tylko informuje cie jak ja bym postapila, faceta bym rzucila lub ujebala klejnoty a wyzyla bym sie na tej smarkuli , na kims bym musiala :D i połowa kobiet pewnie tak samo

lepiej nie lepiej Twoja mordke zawsze moge poczestowac kilkomaprawymi sierpowymi, podpalic zdeptac :D polamac cie cała :D i kto wtedy bedzie atrakcyjniejszym smaczniejszym kaskiem ? chyba nie taka pusta i na dodatek kaleka jak ty :D gdybym była po 40 i gdyby facet mnie zdradzil uwierz nie cofnelabym sie prze niczym a teraz mam 25 lat i jeszcze jestem calkiem niezla dupa :)

już Ci odpowiadamMAM 19 LAT. Z resztą pisałam już na samym początku, że nie mam jeszcze męża bom młoda i podałam swój wiek.I masz złe pojęcie głupoty :)

Gość kochanka17
moglas tez znia pojsc Ale wyżyć na kimś, to czemu na jakiejś obcej dla Ciebie kobiecie, która nie ma z Tobą nic wspólnego, a nie na tym, który przysięgał Ci miłość i wierność????? Czegoś tu nie rozumiem :classic_cool:

ryzykuje ?on chce cie tylko dymac bo jestes zgrabna przytyjesz 20 kg rzuci sie w chuj :D taka zajebista jest co druga 17 latka :)

I to jest moim zdanie błąd tej połowy kobiet o której piszesz. Ja bylam zdradzona dlatego często teraz śledzę topiki tego typu. Tylko wiesz co? Ja mojego narzeczonego (za pol roku miał być ślub) wyrzuciłam na zbity pysk. Wiesz co się okazało? Że wkręcał tamtej dziewczynie, że ją kocha, że chce z nią być! I że nie może ode mnie odejść bo mam problemy zdrowotne. Dno totalne ale tylko z jego strony.................

właśnie.. Twoja wyjątkowość polega na tym, że jesteś łatwa.. bo na bank nie jesteś tak cudowna, żeby każdy Cię chciał dymać... 38latek nie ma dużych wymagań..

próbujesz byc na sile madra i szukasz ideologi moralnosci proste : "ruchasz sie z moim mezem wiec ci zajebie " jestes szmata bez uczuc która zabiera ojca dzieciom i meza zonie o niego sie tak nie troszcz bo mówimy o Tobie kobieta zwartosciami nie poszla by do łozka z żonatym chocby ze wzgledu na jego żone i dzieci ale chcesz sie bawic o sie baw nie moje małzeństwo nie moja dupa nie moja twarz:D

Gość kochanka17
"lepiej nie lepiej Twoja mordke zawsze moge poczestowac kilkomaprawymi sierpowymi, podpalic zdeptac" OMG, skąd w Tobie tyle agresji? 💤 Wyobrażam sobie, że jesteś totalną , zaniedbaną zrzędą :D Z którą żaden facet długo nie wytrzyma, więc skończysz w więzieniu jeśli podpalisz jakąś obcą laskę. Lub w psychiatryku :D

OMG skad w Tobie tyle kurestwa ?:D ze niepotrafisz sie zwiazac z wolnnm rówiesnikiem ,tylko starym chujem po przejsciach ? ( bo chujem to on jest skoro zdradza ) ale lubisz takie kliamty to powodzenia :D a Ty moze niebawem z szpitalu ze wstrzasnieniem mózgu :D czego jak juz pisalam ci życze :)

Daj spokoj, jaka kochanka z ciebie?! Zwykly worek na sperme. Na miano kochanki to trzeba sobie zapracowac i wierz mi ale zadna nie bedzie sie z tym obnosila. Widac ze jestes tania kurewko. Krzyzyk na droge i nie zapomnij lykac bo inaczej cie rzuci dziweczko.

Gość kochanka17
Ależ ja jej go nie zabieram! Jak można zabrać dorosłą osobę? Zabieram tylko swojego psa na spacer 🖐️

zaczyna mi sie szkoda dziewczynki robic , jaka trzeba byc desperatka żeby sie brac z starego żonatego ? :D co on ma do zaoferowania ?:D

właśnie.. skoro taka laska z Ciebie to czemu nie wyrwiesz przystojnego 20 latka.. po co Ci stary kutas?

Gość kochanka17
A czy ja się z tym obnoszę? Tylko paru jego znajomych wie o mnie 🖐️

próbujesz cała wine zawlic na niego ?:D i myslisz ze on ja wezmiena siebie ? a Ty co odmówic nie potrafisz? :) byc madrzejsza od facetów .. zebys chociaz cos z tego miala ,a tak rucha glupia za darmo ale i tak bym ci wpierdolila chociaz za to ze taka głupia jestes :D

Gość kochanka17
Chodziłam z 20-latkiem, ale on sie nie znał na rzeczy , wolę doświadczonych 🖐️

no to maja z ciebie niezla polewe ze dorwal mloda do ruchania:D