Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy to normlane

czy to normlane moj chlopak przez 1.5 roku nie dal mi ani razu kwiatka

Polecane posty

Gość czy to normlane

:(( załamana jestem po prostu

Gość IMO13785
ważne żebyś dobrze obciągała tak jak śledź

Gość czy to normlane
mi też smutno :( ale ostatnio zrobił mi prezent ;p My troszkę jesteśmy wariaty w łóżku lubimy eksperymentować kupił cały zestaw do zabawy typu kajdanki, zele, koreczek analny, wibratory itp ,,, ale tak bardzo chciałabym dostać od niego kwiatka :(( tyle razy już jemu o tym mówiłam to powiedział mi ze dostałam kiedyś ... tak dostałam zerwanego z pola :( ehhh

Skoro sam nie odczuwa potrzeby zasypywania Cię kwiatami, to daj mu wyraźnie do zrozumienia, że lubisz kwiatki, że chcesz je dostawać od niego i że sprawi Ci tym ogromną przyjemność :)

Gość truskawka taka czerwona
w ogolę to nic mi nie daje :( a ni na dzień kobiet a ni na urodziny a ni na świeta :(( a ja wrecz odwrotnie uwielbiam robić prezenty itp ... kiedyś właściwie niedawno powiedział mi ze poznaliśmy sie w jego hujowym etapie życia a mianowicie gdzie postanowił wszytko zmienić np ze nigdy wiecej nic nie kupi dziewczynie ,kiedyś niby kupował a potem one to wykorzystały i kopneły go w D

Gość poludnie,
ja na kazda mozliwa okazje dawalem, i g..wno z tego :D

Kupił to za co Cie widocznie ma... Na kwiatka mu szkoda a zabawki kupuje. Kiepsko mi to wyglada. Zastanów sie czy on Cie kocha czy tylko p....... Tłumaczenie ze konczy z prezentami to mozna koleżankom wciskać a nie swojej kobiecie ktora sie kocha.

Gość truskawka taka czerwona
hmm z tymi wibratorami to byl moj pomysł przyznaje sie ,, ale jeśli chodzi o sex to rzadko sie kochamy ... i zaczyna mieć do mnie o to pretensje co raz bardziej i cześciej ..