Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

blublum

Bardzo blada 2 kreska

Polecane posty

Cześć dziewczyny. Dzisiaj mam 25 d.c. (cykle 27-28 dni). Dzisiaj w nocy ok 2 nad ranem wstałam na siku i coś mnie tknęło i zrobiłam test (taki z allegro za 1 zł). Wyszła bardzo blada 2 kreska (w zasadzie od razu). Byłam w szoku, ale poszłam spać i rano ok 7 powtórzyłam test, ale wyszła już tylko jedna kreska... Czy to możliwe, że jestem w ciąży, czy po prostu ten pierwszy test był wadliwy?

Gość ulka kulka...
test za 1 zł...litosci:O

No właśnie się zastanawiam, czy te testy są w ogole coś warte... z drugiej strony wyglądają dokladnie tak samo jak te za kilka/kilkanaście złotych, więc chyba reagują tak samo?

Gość jakbyś była w ciąży to druga
kreska byłaby widoczna również rano. Ale testy czasami się mylą.... Najlepiej powtórz test.

Gość sikaj dalej
bo za 1 zł to chyba kupiłaś więce niż 2 testy. Przy cyklach 27-28 dni owulacja ok 14 dnia jeśli wtedy byl seks bez zabezpieczenia...

w zasadzie termin @ mam pojutrze, chociaż pewnie już by wyszło... ech, znowu się łudzę... :(

owulacja była dokładnie 14 d.c., bo miałam monitoring, więc pewnie testy powinny już wychodzić pozytywnie za każdym razem. Dzięki za pomoc, teraz musze tylko czekać na @.

Gość Ilio
Kochana mi 2 kreseczka przy pierwszym teście też wypadła słabiutko a jednak byłam w ciąży i to bliźniaczej:-)

Gość Ilio
Kochana mi 2 kreseczka przy pierwszym teście też wypadła słabiutko a jednak byłam w ciąży i to bliźniaczej:-)