Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facet z kg

dziewczyny! zmotywujcie mnie

Polecane posty

Gość tak piekna waga jak
do muzykalnej emi tabletki ?? swietny pomysl, od razu sie poloz leniwcu jeden!!! nigdy nie zrozumiem idiotek ktore chca sie szprycowac efekt chwilowy albo dozgonny!!! autorze proponuje zbilansowana diete, jedz czesciej a mniej, poczytaj o produktach zawierajacych blonnik, niech przerwy miedzy posilkami maja rowne odstepy (mniej wiecej) i troche aktywnosci bedziesz zdrowszy, piekniejszy i co najwazniejsze utrzymasz wage stala a nie jak ta pancia albo padniesz albo zaliczysz efekt jojo

Gość facet z kg
a ile kilo proponujesz zrzucić? i czy masz jakieś sugestie co do ćwiczeń?

Gość tak piekna waga jak
mięso możesz jeśc spokojnie nie tylko tatar jak pisze tu ta laska mięso to białko!!! litości ludzie nie łącz po prostu z niektórymi produkttami i jedz gotowane, a nie samzone, i bez dodatkow warzywka czy cos proponuje poczytac na odpowiednich stronach w zadnym wypadku nie sluchaj opinii ludzi ktorzy nie maja pojecia muzykalna emilia jesli masz dobra figure jak twierdzisz, a tylko troche brzucha, to wpierdzielanie tatara czy nawet samego selera niczego nie zmieni tu trzeba cwiczen

Gość tak piekna waga jak
ja nie moge propnowac ile bo Cie nie widze byc moze ze np u Ciebie kosci waza wiecej i wcale nie jestes tak nadprogramowy jak sadzisz dobra dieta nie zaszkodzi, aktywnosc rowniez nie proponuje tyle, aby nie przesadzic i abys sie czul dobrze sam ze soba :D jestes wysokim facetem, wiec pajeczaka z siebie nie rob :D wejdz sobie na vitalia.pl przynajmniej dowiesz sie jakie bledy popelniasz po uzupelnieniu bezplatnej ankiety wiele rzeczy tam jest platnych ale wydaje mi sie, ze nie musisz z tego korzystac jesli wskaza Ci co robisz zle, czytajac i szukajac sam dojdziesz do tego co robic aby bylo dobrze :D powodzenia

Gość tak piekna waga jak
nie zrzucisz np 8 kg w miesiac jak przy cudownych dietach al np 8 kg w 3 miesaice ale przynajmniej nie przytyjesz dwa razy tyle w kolejnych kilka tygodni

Gość facet z kg
dzięki! brzuch nie jest bardzo wystający, ale w pozycji siedzącej na podłodze nie dotknę palców u nóg...

Gość tak piekna waga jak
poczytaj naprawde jest wiele stron i informacji ale zawsze szukaj o odpowienim sposobie zywienia nie dietach cud czy gglodowkach i absolutnie nie jedz samych owocow i warzyw.. to podstawowy blad spowolnisz metabolizm a organizm przestawi sie na "okres przetrwania": bedzie dosatwal mniej i spalal mniej to bledy ktore wiekszosc popelnia nie jedz nigdy tak zebys byl syty, ale po prostu zebys nie byl glodny jesli zafundujesz organizmowi glowdowke, to tak jak mowie metabolizm dostsosuje sie i bedzie sobie racjonowal wszytsko powodzenia !

Gość facet z kg
dzięki!

Gość adddadadda
hahaha

Gość tak mi tez zawsze wydawalo sie
ze im mniej sie je tym lepiej, a to nieprawda jest i troche mi zeszlo zanim w to uwierzylam, ale to fakt!!!! :D

Gość facet z kg
dzisiaj rano 0.5 kilograma mniej!

Gość facet z kg
spróbowałem 8 min. abs i niestety doszedłem tylko do połowy!!!

Gość facet z kg
nie wiem czy kiedyś zrobię cały zestaw???