Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Olesława

Ale sie najadłam wstydu.

Polecane posty

Mój chłopak był u mnie i strasznie się rozpadało. Mieszka dość blisko, ale tak hulało, że powiedziałam, że go podwioze. To był błąd. Nie umiałam wykręcić. Męczyłam się chyba z 10 minut,jechałam tyłem i o mało co nie walnęłam w zaparkowany obok samochód...:/ Jeżdżę bardzo rzadko. Zrobiłam prawo jazdy w wieku lat 18 i od 4 lat jeżdżę może raz na pół roku gdzieś blisko. Padał deszcz, niczego nie było widać, ja się zdenerwowałam, a chłopak powiedział mi, że jeżdżę jak blondynka. Wiem, że to prawda, bo jeżdżę bardzo rzadko... Ale tak mi wstyd.

Nie stać mnie teraz na samochód, bo studiuje. Ale rodzina tak mnie namawiała, żebym TERAZ zrobiła to prawo jazdy, że będę już miała. Kurde, ale co mi z tego jak nie jeżdżę, a jak jeżdżę to nie umiem pojechać tak tyłem, żeby wyjechać z zakrętu...:/

No tak tak wiem. W sensie on stał w tym deszczu i mówił mi jak wyjechać. No i wyjechałam z jego pomocą. Także tylko coś tam napomknął żartem, że jeżdżę, jak te wpadki blond z internetu... Przezywam to bardzo, bo prawo jazdy kosztowalo mnie duzo nerwow tzn. zdałam za drugim razem we Wrocławiu skad pochodze, ale po prostu..

Mój facet za taki tekst lazłby pieszo tylko by furczało :p na szczęście jest dobrze wyszkolony i wie że ma siedzieć cicho jak jadę :D

Dziękuje bardzo. Już ochłonęłam. Wiem, że się przejmuję bardzo. Już tak mam. Poczułam się strasznie tępo, że nie umiem wykręcić i wyczuć odległości w samochodzie.

Gość blondiiii
a kutasa obciagnąc umiesz ?