Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agattka_gratka

obiekt sexulany

Polecane posty

Gość agattka_gratka

dlaczego mezczyzni traktuja atrakcyjne kobiety wylcznie jak obiekty sexualne. ? to jest strasznie meczace. dlaczego nie dostrzegacie w nas wnetrza tylko ladna powloke. naprawde brzydkim dziewczynom jest duzo latwiej zdobyc wartosciowego mezczyzne. i to czesto atrakcyjnego. a od tych ladniejszych chcecie tylko sexu. nienawidze tego. nienawidze waszej zwierzecej natury!

Gość agattka_gównojatka
masz na imie agata, pewnie jestes brzydka, stad taki debilny temat

Gość czarnaczapka
ja bym powiedziala ze od nieatrakcyjnych nie chca niczego... ty sie ciesz ze chociaz seksu od ciebie chca

Gość agattka_gratka
a wlasnie jestem ladna. i chrzanie mezczyzn. i te ich sexulane komentarze dotyczace wygladu, dziwne teksty i podteksty na pierwszych spotkaniach. jak mozna np. na 1 randce powiedziec do dziewczyny "jestes taka seowna, ze nawet nie wiesz co robie z toba w moich myslach\" albo "chcialbym cie wylizac" to jakas paranoja. jestescie popieprzeni!

Gość fbsbfsdfbs
ladne agaty nie istnieja

Gość albo----
usta za duze --- do robienia loda

Gość ukobiety nie sa lepsze
Ja jestem kobieta i przez caly dzien mysle o tym jak wybzykam jutro moj obiekt sexualny

Musisz żyć w jakimś dziwnym środowisku, że natrafiałaś tylko na zboków. Ja tam nic nie mam do facetów, niektórzy z nich to porządni ludzie, no ale wiadomo , że nie wszyscy.

Gość autorka kocha Kamechę
:O

Gość Master2
oj agatka, jeszcze napisz co to byli za faceci. Pewnie było tak, że podbijali do ciebie same łachmyty, chłystki i inne plebejstwo, a Ty wybierałaś spośród nich. I tutaj się nie ma co dziwić. A weź poszukaj gzie indziej (z naciskiem na słowo poszukaj - czyli wykaż się inicjatywą).