Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutek mam we krwi

jak on mogl ...

Polecane posty

Gość smutek mam we krwi

wlasnie sie dowiedzialam ze znajomy mojej przyjaciólki spotkal na imprezie mojegoc ex.. nie wiedzial ze juz nie jestemy razem wiec spytal go "a ty bez swojej dziewczyny?" a on mu na to : nie chce zadnej dziewczyny to tylko same problemy i kontrolowanie: byl niby niezle wstawiony.. ale strasznie mnie zabollaly te slowa.. to on zerwal a nie ja.. (tak wlasciwie nawet nie powiedzial wprost ze zrywa, popostu przestal sie odzywac) czuje sie jak idiotka ;/ jak bym to ja cos zrobila.. ;/ do tego jeszcze niby po pijaku cos wykrzykiwal :"niech zyje wolnosc": :(

Gość czarnaczapka
moze w miedzyczasie mial jeszcze inna dziewczyne ktora go kontrolowala, albo mial rownoczesnie co najmniej dwie... z takim to nic nie wiadomo

Gość smutek mam we krwi
nie no napewno chodzilo o mnie, sam tez mi mowil ze go kontoroluje i ble ble.... ale zeby takie reczy mowic do znajomych naszych wpolnych.. masakra :(

Gość czarnaczapka
a kontrolowalas?

Gość smutek mam we krwi
poprostu chce wiedziec jak np. wychodzi z kumplami i ze sie nie spotkamy a on nawet laskaw nie jest mnie o tym poinformowac i uwaza ze niewiaodmo jak go kontoroluje..