Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iskemona

Powroze pierwszym 3 osobom

Polecane posty

Gość iskemona

Prosze podac imie, date urodzenia, pytanie oraz uzbroic sie w cierpliwosc. Powroze pierwszym 3 osobom. Wroze od 21 roku zycia ;-)

Gość iskemona
Jagoda, obecnie tak u ciebie cos jakos nie tak jak powinno byc, wszystko na opak. Wydaje mi sie, ze w twoim zyciu obecnie odgrywaistotna role rozczarowanie jakims zwiazkiem. Zostalas oszukana (przynajmniej takie jest twoje odczucie) i czujesz ogromne rozczarowanie. Jestes niezadowolona i z kart wynika, ze izolujesz sie od ludzi Z kart wynika rowniez, ze jestes idealistka i cos za bardzo zyjesz w swojej wyobrazni, czesto tej podejmujesz decyzje bez przemyslenia. Powinnas troche spasc na ziemie, bo inaczej szykuja sie dla ciebie problemy. Wydaje mi sie rowniez, ze ta cala znajomosc byla bardziej wytworem twojej wyobrazni, emocji, w kazdym razie nie miala solidnego fundamentu. Calkiem mozliwe, ze twoj ex byl cudzoziemcem. Bliska przyszlosc: powroci ci sila i energia zyciowa. W odleglej przyszlosci czeka na ciebie jakas bardzo niemila sytucja, smutek, w tej sytuacji musisz wykazac sie silna psychika i nie poddawac sie tak szybko negatywnymi emocjami

Gość a ja pisze prawde
Daria 5.09.1985

Gość ania 10.06.85
czy w najbliższym czasie uda mi się zminić pracę?? co czuje do mnie mirek 04.04.76??

5.09.1969r. Izabela - pytanie: kiedy na mojej drodze stanie ten właściwy z którym ułożę sobie życie... (jestem po rozwodzie).

Gość iskemona
Prawa-tywa Niestety, cos z ta praca u ciebie jakos nie tak. Z kart wynika, ze w niedalekiej przeszlosci dostalas jakas odmowe. Wogole u ciebie teraz z finasami krucho. Masz jednak szanse na cos lepszego, ale tylko wtedy jezeli podejmiesz wreszcie decyzje i podazysz za glosem serca. Jedynie w pracy ktora jest twoim powolaniem, czyms co zawsze chcialas robic, odniesiesz sukces i czeka ciebie satysfakjonujaca wspolpraca

Gość iskemona
Frodka, zaraz ci postawie karty ;-). Tylko prosze badz cierpliwa, bo potrzebuje czasu na interpretacje;-)

1 luty 1987r. Basia czyli ja mój narzeczony 10 sierpień 1985r. czy wszystko będzie dobrze? i chciałabym zapytać czyz moją ciążą też bedzie wszystko okej i moze powie mi Pani co to za płeć? Dziękuję z góry :)

Gość iskemona
Prawa-tywa Actio et reactio Glupim osobom karty nie udzielaja odpowiedzi

Gość Izolina123321123321
10.02.1983 Iza Kiedy zajdę w ciążę?

Gość ania 10.06.85
autorko bardzo Cię proszę o wróżbę to dla mnie bardzo ważne!! szczególnie ta praca!!

Gość panna_pollyanna
7.05.1980 Katarzyna Czy wyjdę za mąż i będę mieć dzieci?

Gość iskemona
Frodka, Isabela. z kart wynika, ze ty juz poznalas tego mezczyzne. Calkiem mozliwe, ze w twojej podswiadomosci juz jakies uczucie do tego mezczyzny kielkuje, ale twoj rozum tej mysli nie dopuszcza. Jesli nie wiesz o kogo chodzi to oznacza ze poznasz taka osobe w bardzo, bardzo bliskiej przyszlosci (to moze byc 1,2 miesiace, lub wczesniej). Calkiem mozliwe, ze obecnie laczy (lub polaczy) was relacja zawodowa. Mozliwe ze jest to twoj szef, lub kolega z pracy. Jest to mezczyzna starszy od ciebie (po 40sce lub nawet okolo 50tki). Z kart wynikaj, ze polaczy was namietnosc. Twj byly maz bal najprawdopodobiej rakiem lub ryba, ale niestety jego obietnice byly bez pokrycia. Ty w tej chwili czujesz, ze cos ciebie ogranicza, mozliwe ze sa ta niegatywne doswiadczenia, jakos nie potrafisz zostawic przeszlosci za soba, chociaz moglabys. Ten strach powoduje u ciebie nieprzemyslane decyzje. To troche tak jakbyc podejmowala decyzje, ktore nie sa w zgodzie z twoim rozszadkiem. Odnosnie bliskiej i dalszej przeszlosci: z kart wynika, ze stworzysz z tym mezczyzna udana rodzine (mozliwe, ze bedzie to tez taka patchwork family) i polaczy was prawdziwe, szczere uczucie. Ale to bedzie tylko wtedy mozliwe jezeli otworzysz sie na ta szanse i zostawisz za soba negatywna energie. Powodzenia ;-)

Gość 3miesiace
bardzo prosze o wrozbe jestem na rozdrozu... karolina,26.03.1985 czy moje wesele dojdzie do skutku?

Iskemona - bardzo, bardzo Ci dziękuję. Wiele jest prawdy w tym co napisałaś, zwłaszcza o tych mentalnych ograniczeniach. Dałaś mi dziś nadzieję i uśmiech za co dziękuję :-* Pozdrawiam serdecznie!!

Gość iskemona
Ania (85) , w twojej obecnej pracy panuja jakies niezdrowe relacje, moze to byc mobing lub nawet molestowanie ze strony szefa. Pojawi sie nowa, ciekawa szansa i to spowoduje, ze wogole odetniesz sie mentalnie od tej niezdrowej atmosfery w pracy. Ale.....uwazaj na wyjazd zagranice, bo to moze okazac sie duzym niewypalem.

Gość 3miesiace
nie zapomnij o mnie prosze!!!!!!!!!!!!!

Gość Izolina123321123321
I o mnie :)

Gość ania 10.06.85
:D hmm no można powiedzieć ze jest to prawdą;) żadne molestowanie tylo romans z kolegą z pracy;) a ta nowa praca, będzie w tym samym budynku ale zatrudniona bym była przez inny podmiot:) za granicę się nie wybieram;) czyli wychodzi na to ze mam szansę na zatrudnienie gdzieś indziej:D super dziękuję za dobre słowa:)

Gość iskemona
Ania, 10.06.85: Mirek zywi di ciebie jakies uczucie, obecnie jednak nie potrafi podjac decyzji odnosnie jakies waznej sprawy. Calkiem mozliwe, ze od nie moze sie zdecydowac powiedzy 2 kobietami. Uwazaj rowniez, bo tutaj tez chodzi o jakas nieszczerosc. Mniej oczy szeroko otwarte

Gość Panna z wilka ...
A powrózysz jeszce komuś, prosze, bardzo mi zalezy :)