Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

milosniczka_meskich_dusz

wrazenia po spotkaniu z osobami z kafe :) Warto bylo?

Polecane posty

podeslij je dalej :D, zaraz sciagniemy Twoje IP:) a dosklonale wiem kto mi w tym pomoze :D :) i sie uspokoisz cwaniaczku :) chcesz? Nie ma sprawy. W sumie mi to gowno jest potrzebne kim jestes, ale spierniczajcie na inny topik, ten jest moj i fajnie sie rozkreca a Wy starszycie tutaj jakimis fotkami :D

Gość wysyłam do ciebie maila
Dzięki koleś. Niezłe teksty ci wsawiała.

ale wiecie, co ja nie pozwole sie obrazac, kurcze ja nic nikomu nie robie i nie chce zeby ktos mnie wyzywal. Po huja sie wpiernicza jeden z drugim. Po co? Niech sobie zlaoza swoje topiki i niech tam wyladowuja swoja flustarcje ooo

przepraszam bardzo czy ktoś może mi podesłać rzekomo moje zdjęcie też bym chciała wiedzieć jak wyglądam :D

Gość jeśli ktoś korespondował
z Miłośniczką męskich dusz, prosze żeby przesłal do mnie maila. Mam coś ważnego do przekazania a nie chcę tego robić na forum. Mój mail: dystrict32@o2.pl Sprawa jest bardzo poważna. Prosze o kontakt.

no daj mi te skany gg, bo nie wierze, ze je masz:) dupku :P a co takiego masz do powiedzenia co? :D naiwniak z Ciebie jak myslisz, ze pisalam o sobie prawde. Jesli wiesz jakiemialam nicki to sobie poczytaj we wszystkim pisalam co innego :P ooo

Gość Miłośniczko męskich dusz
musze ci wyjaśnić jak można namierzyć kogoś przez IP? Trafiłaś naniewląściwego faceta. Nie klubie jak mnie robią w konia. Bardzo nie lubię kiedy dziewczyna kręci z kilkoma na raz.

a wiecie, ze to nazywa sie strczycielstwo i za to mozna dostac zawiasy i wysoka kare grzywny :D chyba sie tutaj ktos oto upomina. Jesli A to ty to doskonale wiesz, ze mam stycznosc mongole z prawem i moge umilic Ci zycie.

Gość Alicjo pamiętasz wszystkich
do których wysylałaś swoje zdjęcia? Jesteś pewna, że nie prześlą ich dalej?

Gość Alicjo pamiętasz wszystkich
ktoś z nich nadużył twojego zaufania.

chce Ci sie tak zmieniac te nicki. A... daj sobie juz spokoj to ze masz zjebany mozg nie oznacza, ze musisz sie mscic. :) Oj a ten Twoj opisa na gg :) zonak CIe rzuca dla innego czy odkryla, co robisz :) wez zajmij sie swoimi dorastajacymi dziecmi i robota