Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

milosniczka_meskich_dusz

wrazenia po spotkaniu z osobami z kafe :) Warto bylo?

Polecane posty

przykro zy cie to spotkalo ale trzeba bylo sie z tym liczyc, w dodatku ja bym to zlal. a w ostatecznosci OSTATECZNOSCI wszystkigo sie przed kolegami wyparl (jak narazie nie zrobilem nic az tak glupiego zebym musial) lub twierdzil ze to nie bylo tak. pewnie gdybys nie odpowiedzial na zaczepki lub sam bys nie zaczepial przeszlo by to przez kafe i nikt by nie zwrocil uwagi

Gość Boze,co Wy robicie?
a ponoć czarne nicki takie porządne:O Ja spotkałam się z dwoma,nic z tego nie wyszło.Nie było chemii. Czy naprawdę konieczne jest wywlekanie tego wszystkiego o czym pisaliście tu na forum?

Gość do MMD
Mam gdzieś kto to na forum czyta. Liczy się, że MMD ze mnie kpi. Zabawiła się moim kosztem. Uraziła mnie i nad tym nie mogę przejść spokojnie, czyli olać jak radzisz.

Gość Taka jedna ......
Dajcie spokój ! przecież to na poziomie przedszkola..... to jak czytanie cudzych listów..... to największe kurestwo na świecie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

czytam temat od poczatku i tak nie wiem kim jestes (wcale nie chce) jak i pewnie wszyscy wiec po co sie wybrzuszaasz

Gość następny co wszystko wie
do arm77777 Ty jednak burak jesteś !!!

Gość noba czy zawsze123
ktory to z was pajace?Adrianek?

W pierwszej kolejności chleję z Perwersją a w drugiej nadstawiam się Ajronowi. :classic_cool: :D:D:D Chciałabym sptkać wielu ludzi z którymi już sie troche "znam" ale wiadomo, jak to wychodzi... :(

Ja poznałem jedną Osobe w realu :) A z Kilkoma mam bardzo dobre relacje i wiem że Możemy na Siebie liczyć

Gość Taka jedna.............
Ja również żałuję,że moje relacje z osobą,którą poznałam na kafee... okazały sie niczym, lubie poznawać ludzi i..... zapowiadało sie fajnie :)

Gość a ja mam meza z kafe
poznalismy sie na kafe 3 lata temu spotkalismy sie w realu i dalej potoczylo sie swietnie jestesmy 1,5 roku po slubie

Gość a ja mam meza z kafe
:)

Gość Jeden tutaj pisał,że
przystojny,itp.Spotkaliśmy się.I?No niestety:krzywe,popsute zęby,nieforemna głowa,no masakra....Zwiałam po 5 minutach:( Dodam,że był gotów od razu na sex:(

Dałam sobie spokój.Ale najlepsze jest to,że on tu dalej pisał po tym spotkaniu,że spotkał się z taka jedna ale ,że stchórzyła:D Myslałam,że padnę.Na pewno znacie go,on tu czesto pisał pod czarnym nickiem:D

A drugi,z wyglądu ok.Ale gołodupiec-obawiam się,ze musiałbym za wszystko płacić,a utrzymanka nie szukam,to raz.A dwa- też od razu był gotów na sex.Rozbierał mnie wzrokiem,jakby mógł,to wybzykałby mnie w tej knajpie. Od tej pory juz sie z nikim z kafe nie spotykam:D

Dwa razy spotkałam się z facetami z kafe i mi starczy:D Wolę real:) Tutaj moge tylko "pogadac".wtedy,kiedy nudzi mi sie:)

A no:D

Gość Do Very Icony__________
Mialas sie spotkac z xazui wyszlo cos z tego?

Nie wyszło. Ale wyjdzie w swoim czasie. Moja familia rezyduje nie tak bardzo daleko od jej miejsca zamieszkania wiec moze sie ogarniemy i odwiedzimy albo chociaż spotkamy w połowie drogi. :)

Gość podaję temat do usunięcia