Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Julia:)))

Znacie dobrze szczecin?

Polecane posty

Gość IMO13789
"kurde, ten popapraniec imo jest ze szczecina" A jakby nawet, to co? Zaczniesz nosić pas cnoty?

Gość nanana nanana123
to uwazaj kurduplu, bo cie podepcze moimi duzymi stopami na obcasach

Gość IMO13789
Bydlakom płci żeńskiej na patykach i tak schodzę z drogi, bo nie tylko jest to nieatrakcyjne, ale i niebezpieczne.

Gość IMO13789
To nie kwestia dobrej znajomości, tylko schematów.

Gość nanana nanana123
to precz z drogi karaluchu

Gość IMO13789
Oczywiście - niemal tak swietnie jak Ty. Tylko niestety mniej uczuciowy jestem. :P Małe mogą mi naskoczyć, tylko te duże są niebezpieczne szczególnie jak utyją...

Gość nanana nanana123
akurat szczupla jestem, ale i tak uwazaj, bo moge cie obcasami podeptac

Gość IMO13789
Szczupła, bo młoda...JESZCZE. :P Oczywiście pewnie masz także wielkie stopy, a wiadomo na co wielka stopa się przekłada. ;)

Gość nanana nanana123
tobie maly fiut sie przelozyl na maly mozdzek, albo odwrotnie jak tam wolisz

Ty mało uczuciowy? Zaskoczyłeś mnie, nigdy bym nie pomyślała... Nawet nie wiesz co małe mogą zrobić, więc radzę jednak uważać. Zobacz jakie mam serce dobre, troszczę się o Ciebie.

Gość nanana nanana123
kultura, imo sobie ubzdural, ze niskie kobiety wola male penisy, moze ty mu to wybijesz z glowy, nikt nie lubi malych penisow, to nie jest kwestia wzrostu

Gość IMO13789
Małe mogą jedynie szczekać i gryźć po kostkach. Sam wiem, bo taki mały jestem - na przykład przy 123. Ale jak duże się zdenerwuje, to biada. Ponownie posłużę się 123 jako przestrogą, bo ona jakby zechciała, to samą waginą połknełaby mnie w calości!

Gość nanana nanana123
nie boj sie, do mojej waginy byle czego nie wkladam, ale obcasami juz cie moge podeptac

Gość IMO13789
123 - to własnie JEST kwestia wzrostu, a raczej proporcji. Mała laseczka - ciasna cipeczka, w sam raz na moje 7cm, wielki babon - olbrzymia wagina w sam raz jak do Nigerii. Przykro mi 123. :P A teraz spadam - będe później, aby przekonać Was o prawdzie zawartej w moich słowach. :classic_cool:

Gość IMO13789
PS. Ja do byle jakiej pochwy także nie wkładam, wiecie - zarazki, ale do ust owszem, co także pozwala uniknąć głupiej paplaniny laski. :classic_cool:

Gość nanana nanana123
ale ty tepach jestes, ubzdurales sobie jakie glupoty i pierdolisz farmazony, zadna laska nie lubi 7cm!!!! zadna!!! ale co taki prawik jak ty moze wiedziec na ten temat hahahahah

Gość nanana nanana123
imo sie usral na laski powyzej 170cm, ze niby maja wielkie waginy, i mysli ze taka ponizej 170 bedzie chciala jego marnego fiutka hahaha smiechu warte

Gość nanana nanana123
malo ze niski, na pewno grubo nizej 170cm, jak na faceta to karzel, to jeszcze z malym fiutkiem

Gość Smutny Tulipanek
Hej, jestem stąd, zależy skąd jedziesz i na jakim dworcu wysiadasz;p

Gość autorko mozesz
ze szczecina glownego do szczecin zdroje dojechac pociagiem jak ktos wyzej napisal, zatrzymuja sie tam wszystkie osobowki, ktore jada w kierunku stargardu szczec, slupska, szczecinka i poznania, jezdza czesto, dojazd zajmie ci ok 13min i zaplacisz pewnie jakies 3-4 zl. to szybsza i duzo tansza opcja niz taksowka.