Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sharp666

pytanie do kobiet

Polecane posty

Gość sharp666

Moja dziewczyn czesto niby zartem, mowi mi' kochamek dzwonil',albo 'znajde sobie kochanka' pracuje jako kierowca,w domu jestem na weekendy i boje sie ze to nie sa tylko zarty.. Z jednej strony znam jej tryb zycia,nie wierze ze moglaby mnie zdradzic,ale jednak ziarno niepewnosci zostalo zasiane..a moze pytanie do was,dziewczyny'o co moze jej chodzic'???

Gość Anulllaaaaa19
chce zebys byl zazdrosny bardziej sie staral itd a jak nagle przestanie tak zartowac to wtedy moze znaczyc ze kogos ma albo cos kombinuje. jak ma kochanka to by sie nie przyznawala

Ja też tak zawsze odpowiadam ;p "kto dzwonił" "kochanek!" ;p a nigdy by mi przez myśl nie przeszło żeby zdradzić ;)

Gość sharp666
Staram sie. Czasem mam wrazenie,ze to ja bardziej kocham. Fakt,na pewno nie przynosze kwiatow albo nie jestem tak romantyczny jak kiedys. A ona na pytanie 'kochasz mnie' odp'nie' nawet jak sie kochamy,mowie jej mile rzeczy a ona nic

Gość sharp666
Up up up dziewczyny!co o tym myslicie?warto ?

Gość sharp666
Pomyslalem sobie,ze moze dam jej jakas nauczke,nie wiem. Kocham ja,chce sie z nia ozenic,ale boli mnie to,jak ona mnie traktuje. Jestesmy dorosli. Za rok planujemy slub,ale boje sie ze takie zachowanie ma jakas podstawe.

taaa, nauczki mu się zachciałao... a text: "kochanie jest mi bardzo przykro, gdy tak mówisz" przez gardło ci nie przejdzie?

nie mam pojecia o co moze jej chodzic. niestety, badz raczej stety jestem z tych normalnych, ktor nie plota bzdur. na moje oko to sie jej nalezy opieerdol jak burej suce.

Gość sharp666
Mówiłem,mowilem ze jest mi przykro. Nie dziala. Nawet jak sie zareczylismy,nie powiedziala nawet 'ja ciebie tez'. Skoro przyjela zareczyny,musi mnie kochac,ale te jej hasla o kochanku,wieczne pretensje,czy brak tego 'kocham cie'na prawde mnie niepokoi

a powiedziales jej kiedys ze zachowuje sie jak prymitywna idiotka? ze cie rani i masz tego po dziurki w nosie? i ze skoro ciagle nawija o kochanku to moze faktycznie go chce?

Gość sharp666
Nie,bo to nie w moim typie. Mowie,ze jest mi przykro,czasem sie obrazam,mowie jej 'dobra,to idz do niego'wtedy ona podchodzi,caluje,przytula. Z reszta jesli czegos chce bym zrobil, a ja nie mam na cos ochoty,usmiechnie sie przytuli wtedy sie lamie i robie co chce,nawet jak to jest obieranie ziemniakow. Powoli mam tego dosc

Gość sharp666
Kocham ja,slub w przyszlym roku. Chcialem spytac was dziewczyny,co takie zachowanie moze znaczyc,foch,nuda,nie wiem kompleksy jakies... Egoizm.,rozne rzeczy do glowy przychodza

Gość fhjusedr
Sharp ona Cie zdradzi po slubie jak teraz juz mysli

Gość sharp666
Wydaje mi sie,ze nie mialaby odwagi. Z reszta-my dosyc dlugo sie znalismy nim 'to' zrobilismy

Gość fhgtyir
niby nie ma z juz mysli

Gość sharp666
Za duzo by staracila. Wie jakie jest moje zdanie-w sensie-wszystko wybacze procz zdrady. Nie zaryzykuje. Pozatym-ma ciezki charakter,i ciezko byloby jej znalezc drugiego takiego jak ja.

niezle... nie zostawi bo za duzo straci. masakra. pieprze kase i majatek jak mam sie kisic z gosciem ktory jest mnie pewny bo duzo mi zaofiarowal. kicha.

a z tym ciezkim charakterem to juz sobie tak nie dopowiadaj. kazda potwora znajdzie swego amatora

Gość sharp666
Zle mnie oceniasz. Nie chodzi o pieniadze. Duzo dla niej poswiecilem,duzo znioslem. Ciagle bylem w cieniu bylego,nie wiem jak to z nimi bylo,ale bardzo przezyla rozstanie. Pytalem tylko o to,co wy macie na mysli odpierdalajac,za przeproszeniem takie szopki

Gość takwlasniebylo
Z wlasnego doswiadczenia. Moj facet kierowca w domu bywal raz na miesiac kompletnie nie dbal o moje potzreby, rozmawialam prosilam nic to nie dawalo. Chciałam spróbowac z innym facetem, przespalam sie dwa razy z chlopaszkiem mlodszym o 7 lat. Wtedy gdy sie zloscilam na niego czesto mowilam o kochanku, tak niby w zartach. Ja mysle, ze jednak takie gadanie musi miec sens i ze cos jest na rzeczy.

Gość sharp666
Dlatego znosze cierpliwie jej zagrania,ale powoli zaczyna mnie to denerwowac.

Gość takwlasniebylo
jak bedziesz dbał o zaspokajanie jej potrzeb , min w łóżku to bedzie ok. zdrady sa zazwyczaj spowodowane tym, ze czegos brakuje; zazwyczaj w łózku!