Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sharp666

pytanie do kobiet

Polecane posty

Gość zgadzam się z opiniami, że
jeśli tak mówi, to coś jest lub będzie na rzeczy. no chyba, że to jakaś małolatka, która lubi się drażnić z Tobą przy pomocy debilnych, dziecinnych tekstów. w swoim życiu też kilka razy tak jednemu czy drugiemu powiedziałam, nie zdradziłam co prawda, ale te związki mnie nie satysfakcjonowały, nie unikałam towarzystwa innych mężczyzn i ostatecznie zawsze się to kończyło

Gość laska żartuje
ja też tak z mężem żartuję....zaczeło się od tego że umawiałam go do fryzjera i akurat tak wypadało że wolna była akurat jedyna fryzjerka męska w salonie....no i zawsze śmiejemy się że specjalnie go "umówiłam" do Kasi gdy długo z pracy nie wraca to się zawsze żartujemy że to przez "kasię" a z kolei gdy ja naglę dostaję wieczorem jakieś smsy z reklamami to żartuję że to "od mojego kochanka" trzeba mieć trochę dystansu do siebie i związku

Gość rossa.
Ja tez tak mowie i mam kochanka. Moj maz mysli ze ja zartuje a ja wcale nie zartuje juz od 3 lat.Najciemniej pod latarnia.

Gość sharp666
Jesli o lozko chodzi uznaje zasade-najpierw panie,wiec narzekac nie moze. Praca-ona tez duzo pracuje,ja pomagam rodzicom jeszcze,i ale nie robie tego dla siebie tylko dla nas-wiadomo ze sami sobie nie poradzimy,a chcialbym w miare na poziomie zyc,gdy np pojawi sie dziecko. Ojj kobiety,naprawde ciezko was zrozumiec

Gość laska żartuje
eee tam laski od razu wietrzą zdrady.... dziewczyna pewnie chce wzbudzić odrobinę niepewności jak ktoś zdradza to o tym nie mówi w żartach albo to ukrywa albo wali prosto z mostu w kłótni....taka prawda dziewczyna chce byś zobaczył w niej atrakcyjną kobietę, taką jaka może być obiektem zainteresowania innych facetów, chce byś myślał że mimo iż tobie już spowszedniała, ona może podobać się innym przecież każdemu o to chodzi, każdy chce nadal czuć się pożądany i atrakcyjny, nawet będąc w długotrwałym związku

Gość sharp666
Zarty. Z poczatku tez bralem to za zart..ale jak uswiadomilem sobie ze ani razu nie powiedziała 'kocham cie' to kurwica mnie bierze

Gość rossa.
laska zartuje hahahahahahahahahahahha Ale fakt, lepiej zyc w nieswiadomosci i sie oklamywac.

Gość sharp666
Bralem pod uwage ze moze czuje sie mniej atrakcyjna,przytyla troche,fakt ale mnie to nie przeszkadza. Mowie ze kocham pragne...

Gość laska żartuje
łooo matko, ale ty niepewny siebie jesteś jeśli oczekujesz od laski ciągłych deklaracji miłosnych a myślałam że tylko laski myślą że miłość polega na ciągłym gruchaniu jak dwa gołąbki, spędzaniu każdej sekundy razem i gorących zapewnieniach o miłości.... miłość jest wtedy gdy facet wstaje wcześniej zimą by lasce odśnieżyć samochód..... miłość jest wtedy gdy laska dba by jej facet miał kanapki do pracy.... bo co by mi było po miłości mojego męża gdy jego miłość ograniczałaby by się jedynie do bukietów kwiatów, czekoladek i wyznań "kocham Cię " ?! lipa

Gość laska żartuje
laska się z Tobą droczy a ty pieprzysz farmazony jak jakiś prawiczek i na babskim forum pytasz czy Twoja dziewczyna być może Cię zdradza.... prawda jest taka że to ty ją znasz najlepiej i Ty powinieneś znać odpowiedz na pytanie co wskazuje barometr Waszego związku niczego mądrego nie usłyszysz od forumowych wróżek

Gość Anonim@@
Czy ty pisałes o mnie? Tez tak nieraz gadam chłopakowi ze kochanek i robi tak jak ja chce dzis wrócił z pracy i robił obiad ale kochamy sie a slub 11 czerwca :-) tego roku

Gość sharp666
Z poczatki czlowiek jest romantyczny. Zarzucila ze kwiatow nie kupuje,ze za reke nie trzymam. No to sie staram. I nie oczekuje by powtarzala mi to 3razy dziennie,ale ona naprawde nigdy tego niepowiedziala. I w momencie jak wyskakujmi z tym kochankiem to cholera wie co ma na mysli. Dbam o dom,sprzatam,robie zakupy,ktos powie-nic wielkiego,ale u mnie w domu matka wszystko robila-my z ojcem bardzo duzo pracujemy. Wiec nawet kanapek do pracy musialem sie nauczyc.

zacznij i ty odpowiadać w ten sposób i zobaczysz jej reakcje i albo wtedy jej się znudzi i przestanie albo będzie jeszcze gorzej ale jeśli ma być jeszcze gorzej to lepiej przed ślubem bo potem to już będzie troszkę za późno! poza tym nie bądź jej taki pewny hehehehe rzadko się widujecie i nie masz pojęcia co ona może wtedy robić!!!!! nie oskarżam jej ani nic z tych rzeczy ale ty lepiej uważaj z tą swoją pewnością

Gość sharp666
Jak pogadam z kumplem to uslysze'olej suke' chce znac opinie kobiet wiec pytam na babskim forum. Ja jestem zdania,ze jak ktos sie z kims spotyka to nie dla zabicia czasu. Mimo wszystko dzieki za odzew

Gość EL NINKA
Przykro mi, ale Cię nie kocha, a traktuje jak wóz pociągowy i tyle. K jak kocha,to, a moze juz nic nie powiem :). To że przyjela oswiadczyny itd., to dla wygody własnej,sam stwierdzileś, ze lepiej z innym miec nie bedzie. Ona też to wie, ale wie również, że dla Ciebie nie musi sie starac.

Gość sharp666
To mialem na mysli piszac'ciezki charakter'. Dbam o nia,lubie sprawiac jej male przyjemnosci. Ale daliscie mi do myslenia-myslalem ze tamten ja zranil i sie zamknela w sobie. Ale ilez mozna,4lata minely. A z zaufaniem-dziala we 2strony. Ja niemoglbym jej zdradzic,i ona o tym wie,wiec oczekuje tego samego od niej

Gość EL NINKA
Ktoś, kogo kocham, powiedział, ze 2 strony się muszą starać i to prawda. Szkoda, ze mój ma takie przestopy, które wykorzystuje na kolejne znajomości albo własnie takie mątwy.

Gość EL NINKA
A ja widąc jego związki zauważam, ze byly tylko dla zabicia czasu . Poznane dyskotekowo błyskotki,zasłaniając swoje mizerne, płytkie oblicze. Nawet nie zna ich i jak Ty domysla sie, dlaczego, bo zadna nie otworzyła się, czemu :P... Zgadnij.

Gość sharp666
Nie wiem

Gość EL NINKA
No love kitku :D

Gość EL NINKA
mógłbys sobie z nim pogg, ale on gdy mówi sie mu prawde w trosce o niego, niestety nie reaguje. A mozesz mi cos poradzić? proszę

Gość Antykoncepcja
Mam bardzo wielką prośbę do Pań o pomoc, a mianowicie o wypelnienie ankiety dotyczacej antykoncepcji. Ankieta jest anonimowa i posłuży mi do badań potrzebnych do pracy magisterskiej. Bardzo prosze o pomoc! Link do ankiety: http://moje-ankiety.pl/respond-9382.html

Gość sharp666
Meskim okiem?strach przed odpowiedzialnoscia,zaangazowaniem,utrata wolnosci. Milosc?pewnie jakas jest skoro wraca. A te kobiety?nie wiem,dla mnie 1. 2to juz tlok

Gość EL NINKA
Masz gg?

Gość EL NINKA
ja też się tego boję, ale chcę się cieszyć troszkę:). Potem będę się martwić dalej, a wolności bronię, jak :P/

Gość sharp666
Nie mam. Przykro mi. Ty sie zastanawiasz czy to ma sens?

Gość EL NINKA
Dla mnie ma, w sumie z zadnym innym nie ma, ja jestem pewna. Daję od siebie wzystko dobre, on tego nie szanuje, bo czeka właśnie an taką udzielną jak Ty, a potem sie tylko słucha jak tacy becza i po latach patrząc na mnie mówią, ze teraz to by kop.. w dupę taka babę. Jest mi smutno. Jakby uczuciwie do tego podszedł, a ultimatum, któe ma i tak go nic nie nauczy, co gorsze, jeszcze ne obejdzie, a ja będę po prostu zdołowana totalnie :(.

Gość sharp666
Ja jestem prosty chlopak,dlatego martwi mnie jej zachowanie. Ale tak sobie mysle-ultimatum. Nie. Nikogo do milosci nie zmusisz. A z reszta-sam sobie rady nie daje. Jedno powiem-czekasz na niego,chetna i gotowa i moze tu twoj blad

Gość EL NINKA
Już nie tak, ma 3 miechy, potem spale mosty...znikne. To jest normalne, tak wyglądają normalne relacje miłosne, a nie znowu jakies takie jak Twoja.... Cos go to nauczy wątpię. A Ty nie daj się zwieść, bo znajac takie zwiazki to daje 5-7lat i jest wielka rozpierducha