Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 sharp666

pytanie do kobiet

Polecane posty

Go艣膰 zgadzam si臋 z opiniami, 偶e
je艣li tak m贸wi, to co艣 jest lub b臋dzie na rzeczy. no chyba, 偶e to jaka艣 ma艂olatka, kt贸ra lubi si臋 dra偶ni膰 z Tob膮 przy pomocy debilnych, dziecinnych tekst贸w. w swoim 偶yciu te偶 kilka razy tak jednemu czy drugiemu powiedzia艂am, nie zdradzi艂am co prawda, ale te zwi膮zki mnie nie satysfakcjonowa艂y, nie unika艂am towarzystwa innych m臋偶czyzn i ostatecznie zawsze si臋 to ko艅czy艂o

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 laska 偶artuje
ja te偶 tak z m臋偶em 偶artuj臋....zacze艂o si臋 od tego 偶e umawia艂am go do fryzjera i akurat tak wypada艂o 偶e wolna by艂a akurat jedyna fryzjerka m臋ska w salonie....no i zawsze 艣miejemy si臋 偶e specjalnie go "um贸wi艂am" do Kasi gdy d艂ugo z pracy nie wraca to si臋 zawsze 偶artujemy 偶e to przez "kasi臋" a z kolei gdy ja nagl臋 dostaj臋 wieczorem jakie艣 smsy z reklamami to 偶artuj臋 偶e to "od mojego kochanka" trzeba mie膰 troch臋 dystansu do siebie i zwi膮zku

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 rossa.
Ja tez tak mowie i mam kochanka. Moj maz mysli ze ja zartuje a ja wcale nie zartuje juz od 3 lat.Najciemniej pod latarnia.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sharp666
Jesli o lozko chodzi uznaje zasade-najpierw panie,wiec narzekac nie moze. Praca-ona tez duzo pracuje,ja pomagam rodzicom jeszcze,i ale nie robie tego dla siebie tylko dla nas-wiadomo ze sami sobie nie poradzimy,a chcialbym w miare na poziomie zyc,gdy np pojawi sie dziecko. Ojj kobiety,naprawde ciezko was zrozumiec

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 laska 偶artuje
eee tam laski od razu wietrz膮 zdrady.... dziewczyna pewnie chce wzbudzi膰 odrobin臋 niepewno艣ci jak kto艣 zdradza to o tym nie m贸wi w 偶artach albo to ukrywa albo wali prosto z mostu w k艂贸tni....taka prawda dziewczyna chce by艣 zobaczy艂 w niej atrakcyjn膮 kobiet臋, tak膮 jaka mo偶e by膰 obiektem zainteresowania innych facet贸w, chce by艣 my艣la艂 偶e mimo i偶 tobie ju偶 spowszednia艂a, ona mo偶e podoba膰 si臋 innym przecie偶 ka偶demu o to chodzi, ka偶dy chce nadal czu膰 si臋 po偶膮dany i atrakcyjny, nawet b臋d膮c w d艂ugotrwa艂ym zwi膮zku

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sharp666
Zarty. Z poczatku tez bralem to za zart..ale jak uswiadomilem sobie ze ani razu nie powiedzia艂a 'kocham cie' to kurwica mnie bierze

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 rossa.
laska zartuje hahahahahahahahahahahha Ale fakt, lepiej zyc w nieswiadomosci i sie oklamywac.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sharp666
Bralem pod uwage ze moze czuje sie mniej atrakcyjna,przytyla troche,fakt ale mnie to nie przeszkadza. Mowie ze kocham pragne...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 laska 偶artuje
艂ooo matko, ale ty niepewny siebie jeste艣 je艣li oczekujesz od laski ci膮g艂ych deklaracji mi艂osnych a my艣la艂am 偶e tylko laski my艣l膮 偶e mi艂o艣膰 polega na ci膮g艂ym gruchaniu jak dwa go艂膮bki, sp臋dzaniu ka偶dej sekundy razem i gor膮cych zapewnieniach o mi艂o艣ci.... mi艂o艣膰 jest wtedy gdy facet wstaje wcze艣niej zim膮 by lasce od艣nie偶y膰 samoch贸d..... mi艂o艣膰 jest wtedy gdy laska dba by jej facet mia艂 kanapki do pracy.... bo co by mi by艂o po mi艂o艣ci mojego m臋偶a gdy jego mi艂o艣膰 ogranicza艂aby by si臋 jedynie do bukiet贸w kwiat贸w, czekoladek i wyzna艅 "kocham Ci臋 " ?! lipa

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 laska 偶artuje
laska si臋 z Tob膮 droczy a ty pieprzysz farmazony jak jaki艣 prawiczek i na babskim forum pytasz czy Twoja dziewczyna by膰 mo偶e Ci臋 zdradza.... prawda jest taka 偶e to ty j膮 znasz najlepiej i Ty powiniene艣 zna膰 odpowiedz na pytanie co wskazuje barometr Waszego zwi膮zku niczego m膮drego nie us艂yszysz od forumowych wr贸偶ek

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Anonim@@
Czy ty pisa艂es o mnie? Tez tak nieraz gadam ch艂opakowi ze kochanek i robi tak jak ja chce dzis wr贸ci艂 z pracy i robi艂 obiad ale kochamy sie a slub 11 czerwca :-) tego roku

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sharp666
Z poczatki czlowiek jest romantyczny. Zarzucila ze kwiatow nie kupuje,ze za reke nie trzymam. No to sie staram. I nie oczekuje by powtarzala mi to 3razy dziennie,ale ona naprawde nigdy tego niepowiedziala. I w momencie jak wyskakujmi z tym kochankiem to cholera wie co ma na mysli. Dbam o dom,sprzatam,robie zakupy,ktos powie-nic wielkiego,ale u mnie w domu matka wszystko robila-my z ojcem bardzo duzo pracujemy. Wiec nawet kanapek do pracy musialem sie nauczyc.

Udost臋pnij ten post

zacznij i ty odpowiada膰 w ten spos贸b i zobaczysz jej reakcje i albo wtedy jej si臋 znudzi i przestanie albo b臋dzie jeszcze gorzej ale je艣li ma by膰 jeszcze gorzej to lepiej przed 艣lubem bo potem to ju偶 b臋dzie troszk臋 za p贸藕no! poza tym nie b膮d藕 jej taki pewny hehehehe rzadko si臋 widujecie i nie masz poj臋cia co ona mo偶e wtedy robi膰!!!!! nie oskar偶am jej ani nic z tych rzeczy ale ty lepiej uwa偶aj z t膮 swoj膮 pewno艣ci膮

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sharp666
Jak pogadam z kumplem to uslysze'olej suke' chce znac opinie kobiet wiec pytam na babskim forum. Ja jestem zdania,ze jak ktos sie z kims spotyka to nie dla zabicia czasu. Mimo wszystko dzieki za odzew

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 EL NINKA
Przykro mi, ale Ci臋 nie kocha, a traktuje jak w贸z poci膮gowy i tyle. K jak kocha,to, a moze juz nic nie powiem :). To 偶e przyjela oswiadczyny itd., to dla wygody w艂asnej,sam stwierdzile艣, ze lepiej z innym miec nie bedzie. Ona te偶 to wie, ale wie r贸wnie偶, 偶e dla Ciebie nie musi sie starac.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sharp666
To mialem na mysli piszac'ciezki charakter'. Dbam o nia,lubie sprawiac jej male przyjemnosci. Ale daliscie mi do myslenia-myslalem ze tamten ja zranil i sie zamknela w sobie. Ale ilez mozna,4lata minely. A z zaufaniem-dziala we 2strony. Ja niemoglbym jej zdradzic,i ona o tym wie,wiec oczekuje tego samego od niej

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 EL NINKA
Kto艣, kogo kocham, powiedzia艂, ze 2 strony si臋 musz膮 stara膰 i to prawda. Szkoda, ze m贸j ma takie przestopy, kt贸re wykorzystuje na kolejne znajomo艣ci albo w艂asnie takie m膮twy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 EL NINKA
A ja wid膮c jego zwi膮zki zauwa偶am, ze byly tylko dla zabicia czasu . Poznane dyskotekowo b艂yskotki,zas艂aniaj膮c swoje mizerne, p艂ytkie oblicze. Nawet nie zna ich i jak Ty domysla sie, dlaczego, bo zadna nie otworzy艂a si臋, czemu :P... Zgadnij.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sharp666
Nie wiem

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 EL NINKA
No love kitku :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 EL NINKA
m贸g艂bys sobie z nim pogg, ale on gdy m贸wi sie mu prawde w trosce o niego, niestety nie reaguje. A mozesz mi cos poradzi膰? prosz臋

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Antykoncepcja
Mam bardzo wielk膮 pro艣b臋 do Pa艅 o pomoc, a mianowicie o wypelnienie ankiety dotyczacej antykoncepcji. Ankieta jest anonimowa i pos艂u偶y mi do bada艅 potrzebnych do pracy magisterskiej. Bardzo prosze o pomoc! Link do ankiety: http://moje-ankiety.pl/respond-9382.html

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sharp666
Meskim okiem?strach przed odpowiedzialnoscia,zaangazowaniem,utrata wolnosci. Milosc?pewnie jakas jest skoro wraca. A te kobiety?nie wiem,dla mnie 1. 2to juz tlok

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 EL NINKA
Masz gg?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 EL NINKA
ja te偶 si臋 tego boj臋, ale chc臋 si臋 cieszy膰 troszk臋:). Potem b臋d臋 si臋 martwi膰 dalej, a wolno艣ci broni臋, jak :P/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sharp666
Nie mam. Przykro mi. Ty sie zastanawiasz czy to ma sens?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 EL NINKA
Dla mnie ma, w sumie z zadnym innym nie ma, ja jestem pewna. Daj臋 od siebie wzystko dobre, on tego nie szanuje, bo czeka w艂a艣nie an tak膮 udzieln膮 jak Ty, a potem sie tylko s艂ucha jak tacy becza i po latach patrz膮c na mnie m贸wi膮, ze teraz to by kop.. w dup臋 taka bab臋. Jest mi smutno. Jakby uczuciwie do tego podszed艂, a ultimatum, kt贸e ma i tak go nic nie nauczy, co gorsze, jeszcze ne obejdzie, a ja b臋d臋 po prostu zdo艂owana totalnie :(.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sharp666
Ja jestem prosty chlopak,dlatego martwi mnie jej zachowanie. Ale tak sobie mysle-ultimatum. Nie. Nikogo do milosci nie zmusisz. A z reszta-sam sobie rady nie daje. Jedno powiem-czekasz na niego,chetna i gotowa i moze tu twoj blad

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 EL NINKA
Ju偶 nie tak, ma 3 miechy, potem spale mosty...znikne. To jest normalne, tak wygl膮daj膮 normalne relacje mi艂osne, a nie znowu jakies takie jak Twoja.... Cos go to nauczy w膮tpi臋. A Ty nie daj si臋 zwie艣膰, bo znajac takie zwiazki to daje 5-7lat i jest wielka rozpierducha

Udost臋pnij ten post