Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mlodyidojrzaly

Szukam miłości!

Polecane posty

Mam 25 lat oraz wykształcenie wyższe techniczne. Mieszkam w dużym mieście, mam mieszkanie dwupokojowe i obecnie zarabiam miesięcznie 3200zł netto i oczywiście moje zarobki będą się zwiększały wraz z upływem czasu i podnoszeniem kwalifikacji. W związku z tym, że udało mi się już jako tako ustatkować, chciałbym założyć rodzinę. Niestety nie wiem gdzie mógłbym swoją przyszłą żonę znaleźć? Może przedstawię wymagania: - wiek 20-28 lat, - preferowane wykształcenie wyższe (ideałem byłaby lekarka), ale nie jest to warunkiem koniecznym, jeżeli: - ma odpowiednie zarobki (okolice średniej krajowej) i godną pracę (odpadają zawody mniej prestiżowe), - jak to kobieta, musi mieć chęć do zajmowania się domem i dziećmi. Co do bardziej intymnych spraw: - otwarta na wiele bez większych oporów, - nie ma historii puszczalskiej. Jak widać nie są to zbyt wygórowane wymagania, jednak z góry przekreślają moje poszukiwania w takich miejscach jak np. dyskoteki. Zatem, drogie forumowiczki, gdzie znajdę miłość swojego życia?

Gość do_rozwodka
idz sie kobieto lecz!!!

Gość XYZoc
Kup sobie gumowa lale.

Gość JENIFFR8787***
na te wymagania masz za male zarobki,kupisz tylko takiego loma jak ty

Kto to jest lom? To są przecież duże zarobki. Inni moi znajomi z branży NT dostają na start 1k mniej. Kolega po prawniczych pół roku robił za darmo, aż w końcu dostał umowę na minimum krajowe. Lekarz rodzinny na start ma 2k, więc uważam, że zarabiam całkiem sensownie, a w połączeniu z zarobkami przyszłej żony, będzie to wygodne życie, nie mówiąc już o tym jak urosną moje zarobki za kilka lat, gdy już tak naprawdę będę znał branżę.

Gość samotna wśród ludzi
hm.. jelsis zukasz partnerki 20 letniej, to nie oczekuj Bog wie jakiej posady itp, ona moze jeszcze studiowac ;) aha i nie miara pieniadza sie milosc mierzy ... jak sie zakochasz to i nawet w biednej siorocie i nic nie poradzisz..

Gość samotna wśród ludzi
"godna praca| dziecko.. zadna praca nie hanbi! widac jeszcze jestes niedojrzaly na zwiazek..

Gość rabarbarka91
a co w tym dziwnego. tez bym sie nie zwiazala z jakims robolem ;/ jakies minima musza byc przeciez spelnione. jak dla mnie wymagania niewygorowane, ale zauwaz ze teraz pelno pustakow po szkolkach tego i owego, wiec uwazaj.

Gość najlatwiej to wziac
19stke, pozamaczac i brac nastepna. Niewielkie wydatki a fajnie takie mlode podupczyc :)

Gość elwira-cyganka
Mam wrazenie ze dzisiejsze pokolenie facetow to panienki.

Ja zarabiam 2x tyle, wymagania mam 2x niższe i kobiety szukałem przez prawie 29 lat... Dodam że nie jest modelką ani lekarką. Zatem wiesz... Obniż wymagania lub licz na łut szczęścia.

Gość wa4h5
ale matoł z tego autora...