Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fgtgh

jechać samej za granicę? pomogło to komuś w depresji?

Polecane posty

Gość fhgfhgg887
Fajnie jakby to było możliwe :D

Gość fgtgh
:D tak samo pomyślałam. odpisałam;)

Gość fgtgh
fhgfhgg887 napisz cos o sobie, zobaczymy czy się nadajesz:D

Gość fhgfhgg887
Jak coś wymyślicie to piszcie ;) nie mam za bardzo funduszy na ew wyjazd, ale może ktoś by mi pożyczył. Co do języków to angielski w miarę potrafię a niemieckiego tylko troszkę liznęłam..

Gość fgtgh
fhgfhgg887 masz jakieś wymagania co do kraju? na pewno dojdziemy do porozumienia:classic_cool:

Gość fhgfhgg887
fgtgh Hm, raczej nie mam specjalnych wymagań.. Chyba wystarczyłaby mi nawet zwykła zmiana miasta w Polsce. Tylko nie sądzę, że mogłabym tutaj zarobić normalne pieniądze, co innego utrzymanie tylko siebie a co innego to, że chciałabym też pomóc rodzinie..

Gość fhgfhgg887
ale czego ja oczekuję, za granicą i tak pewnie nie zarobię wiecej.. mam tylko średnie i 20 lat :|

Gość fhgfhgg887
Anonimowa5748484 cześć, Ja jestem chyba na początku tej drogi którą przechodzisz, rzucam szkoły, nie wiem gdzie się podziać... jaka to praca, ta w Holandii?:)

Gość Anonimowa5748484
Słabo znam angielski ale przecież można trochę podkoloryzować CV ;] Zresztą nie sądzę żeby bardzo zaawansowany angielski był potrzebny przy taśmie produkcyjnej czy w hurtowni odzieżowej ;] Zresztą jeśli byśmy się wszystkie zakwalifikowały mogłybyśmy się wspólnie motywować do nauki języka przez te dwa miesiące które zostały do wakacji.......

Gość fgtgh
anonimowa rozumiem Ciebie doskonale. ja chciałabym uniknąć agencji... szukam na zagranicznych sronach ogloszen, mozna wysłać CV:)

Gość fhgfhgg887
"Oferta tylko i wyłącznie dla osób z regionu mazowieckiego, podlaskiego, lubelskiego i łódzkiego" Jestem ze śląska, odpadam :D fgtgh znasz jakieś sprawdzone strony? A i tak nie wiem gdzie szukać, to znaczy w jakim kraju.. jestem w rozsypce.

Gość Anonimowa5748484
up

Gość Anonimowa5748484
Hej dziewczyny, co tak zamilkłyście ? Dogadałyście się przez mail w sprawie pracy ? Mogłabym poznać szczegóły ? :)

moim zdaniem pomoze...ja od wielu lat mieszkam z dala od kraju i nie mam czasu na depresje...nowe miejsce, nowi ludzie i nowa mentalnosc....

Gość Anonimowa5748484
Ines73, a jeśli można wiedzieć to w jakim kraju mieszkasz i jak doszło do tego że wyjechałaś ?

mieszkam na stale w Italii ale od 9 miesiecy pracuje w Stockholmie...jak doszlo?..moj facet zdradzil mnie z moja przyjaciolka i spodziewali sie bimba ..wiec ucieklam...wzielam sie za studia i prace i poukladalam moje powalone zycie...

Gość whatever------
Hej, ja jestem w podobnej sytuacji... bardzo chcialabym odbic sie od dna, zmienic otoczenie...tutaj wszystko mnie dobija... mialam z matka jechac do UK a ona teraz mi mowi, ze sie jeszcze nie zdecydowala :/ moje znajome namawiaja mnie na wyjazd do Niemiec, ale ja wolalabym jechac gdzies, gdzie dodgadam sie po angielsku, bo z moim niemieckim jeszcze nie jest najlepiej;) moze moglabym do was dolaczyc? dogadalyscie sie juz?

Gość koszatka
Ja wyjechalam sama. Jezyk znalam, wiec to nie byl problem. Prace zalatwilam jeszcze w Polsce, wiec nei mialam stresu na miejscu. Pierwszy rok byl najszczesliwszym rokiem mojego zycia. Nikt cie nie zna, wiec zostawiasz za soba to jaka bylas. Ja bylam kiedys zamknieta w sobie, zakompleksiona, a tutaj zaczelam jako otwarta osoba. Poznalam fantastycznych ludzi, odkrylam ze jestem interesujaca. Super! Jezeli po prostu zle sie czujesz w kraju i potrzebujesz zmian to polecam. Jezeli natomiast masz kliniczna depresje, to musisz pogadac z lekarzem.

Gość gość
Życie bardzo mnie zawiodło. Wyobrażałam sobie tą całą dorosłość inaczej. rzucił mnie chłopak, na studiach wszyscy mieli mnie za kompletnego śmiecia, nikt nie doceniał czegoś, co robiłam przez ponad pół roku, nie miałam przyjaciół, miałam problemy z odżywianiem, koszmarny trądzik... Nie miałam też siły na nic. Ostatnio obudziłam się rano i nie mogłam znaleźć powodu, dla którego powinnam wstać. A przecież... zawsze starałam się być dobrym człowiekiem. I zawsze za swoją dobroć dostawałam prędzej czy później po głowie. Zaczęłam szukać pomocy dosłownie wszędzie. W ten sposób trafiłam na stronę http://moc-energii.pl i zamówiłam tam oczyszczenia aury na odległość. Wiem że dla wielu wydaje się to rozpaczliwym szukaniem pomocy, ale moja sytuacja zyciowa po rytuale zaczęła się zmieniać. Powoli bo powoli, ale jednak jest coraz lepiej. Coraz częściej wstaję z uśmiechem na twarzy.