Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bojączka

Bardzo boje się burzy ;( a jestem sama

Polecane posty

Gość bojączka

aż wstyd, wiem, dorosła baba, a boi się burzy jak małe dziecko. Mam 22 lata jestem w 8 miesiącu ciąży, a chodzę cała poddenerwowana, bo już słysze jak grzmi za oknem, a akurat jestem sama...chlopak w pracy, rodzice też na jednej zmianie pracują. Gdy byłam mała zostałam sama w domu i przyszła burza, zgasło światło, bo odcieli wtedy prąd i od tamtej pory mam traumę :( oby juz była 22 :(

Gość nie ma sie czego bać
jestes w domu, bezpieczna. ja tam nawet lubie burzę, lubie ją obserwować

Gość RobaczkowataTakaSobieJest
może psycholog pomoże

Gość bojączka
narazie tylko grzmi, więc nie wyłącze, po prostu się boję, ze jak bedzie ciemno to znowu wylacza prad:(

ja się najbezpieczniej czuję w aucie podczas burzy. Słyszałam, że nawet jak jebnie to nic się człowiekowi nie stanie. W domu zawsze chowam się pod kołdrą

:D Nie boj sie Nie ma czego Jak mieszkak\lam w domj\ku i mialam psiaka to zawsze we dwie z moja sunia otulalysmy sie kocykiem i patrzylysmy na burze :)

Gość tak w ogóleeeee
zrób sobie kołnierz z kota ,podobno pomaga

Gość bojączka
PannaKLaudia starsznie przemądrzała jesteś... co Ty niepowiesz, że to źle działa na moje dziecko, pomysl, czy Ty masz jakąs swoją traumę, a potem oceniaj ludzi.... bo takim gadaniem pokazujesz swoj niski poziom..

Gość cccccccccccccxcccxcc
a gdzie jest burza???????????????

Gość bojączka
śląsk cieszyński ;/ ale chyba juz przechodzi mam nadzieje, bo trochę sie rozjasniło ;)

Zastanów się sama nad sobą, idzie burza a Ty siedzisz przed komputerem. Jak go piorun pierdolnie a przy okazji Ciebie to już nie będziemy w stanie Ci pomóc. Boisz się burzy i świadomie podejmujesz pewne ryzyko, widziałam w komentarzach powyżej, że też już ktoś wspomniał o tym komputerze, więc może mówić mi, że jestem przemądrzała wyłącz go wreszcie?

Tez sie boje burzy, mialam kiedys traumatyczne przezycie z nia zwiazane. Otusz pewnego dnia siedzac przed kompem jak zawsze wieczorowa pora, bylam tak przejeta czytaniem Pudelka, ze nie zauwazylam zblizajacych sie ciemnych, mrocznych chmur na niebie. Kiedy spostrzeglam co sie swieci, bylo juz za pozno na jakakolwiek reakcje. Grzmotnal piorun...w calym domu nastala przerazajaca cisza, swiatla i tv zgasly, komp wysiadl. Myslalam ze to koniec swiata, schowalam sie pod biurkiem i czekalam na smierc. Na szczescie burza trwala tylko chwile, swiatla znowu sie wlaczyly, telewizor grał, tylko komputer nie dawal znaku zycia...Przez 2tyg, zanim pospawali kable czulam pustke, podejrzewam nawet, iz mogla to byc depresja. To bylo straszne:o

Gość bojączka
przecież napisałam, że tylko grzmiało,a później, że się rozjaśniło.... masakra z Tobą dziewczyno....

Gość strachliwaa
u mnie tez wlasnie grzmi:(

Gość czemu nie ma Henia ?
U mnie była wczoraj Zajebista ! Ze trzy się zeszły i waliło, że aż się chałupa trzęsła. Ale był Leviatan i przytulił .... :D