Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juz sie boje

jestem w 13 tyg. ciazy ale od tygosdnia pojawil sie rozciagliwy przeroczysty slu

Polecane posty

Gość juz sie boje

jak wyzej boje sie bo przypomina on sluz plodny, od 2 tygodni przyjmuje luteine i duphaston na podtrzymanie ciazy czy ma to jakis zwiazek, juto mam wizyte u lekarza ale bardzo sie jej boje ze cos sie stalo. Czy wy tez mialyscie taki sluz? prosze o wypowiedzi martwie sie o nasza kruszynke

Gość juz sie boje
prosze powiedzcie czy mam sie martwic tym sluzem? wiekszosc kobiet mowi ze ma bialy i gesty sluz, ja tez taki mialam a teraz nie wiem co sie stalo

w ciąży wydzielina może się zmieniać, przejmować należy się brunatnymi plamienia a jeszcze bardziej krwią

Gość juz sie boje
w 11 tyg wyladowalam w szpitalu bo zaczelam lekko krwawic, lezalam kilka dni az wszystko sie zachamowalo , tydzien temu widzialam nasze malenstwo na usg 3 d lekarz stwierdzil ze rozwija sie prawidlowo , ze nie bedzie chore na zadna chorobe genetyczna, od momemntu gdy poczulam ze moge stracic dziecko strasznie sie stresuje kazdym ukuciem, lekkim bolem poprostu dopoki wszystko bylo dobrze, czulam sie swietnie robilam wszystko tak jak do tej pory, ale teraz jestem wylaczona z zycia musze duzo lezec i sie nie denerwowac, tak bardzo bym chciala zeby juz byl termin porodu i przytulic swoje dzieciatko. To moja pierwsza ciaza bardzo chciana

Gość juz sie boje
przepraszam w sumie ni na temart ale musialam sie komus pozalic ze sie martwie meza juz nie chce zasmucac bo tez okropnie to wszystko przezyl , w sumie wszystko teraz jest w porzadku tylko ten sluz podobny do plodnego

Gość zaraz zaraz hohoho
nic się nie martw! taki śluz jest całkowicie normalny i może ci towarzyszyć do końca ciąży

Wszystko jak najbardziej w porzadku, ja jestem obecnie w 19 tc i ten sluz caly czas sie utrzymuje, Gratulacje !!! :)

kobieto! nie stresuj się tak, bo Twoje dzieciątko źle się wtedy czuje! Skoro lekarz mówi, że jest wszystko dobrze, to na pewno tak jest. Leż jak najwięcej, poczytaj sobie jakąś książkę i nie myśl o problemach.

Gość juz sie boje
dziekuje kobietki uspokoilyscie mnie troszke, napraswde w momencie gdy sie czuje ze m,ozna stracic kogos kogo ju sie kocha nadzycie to okropne uczucie. Jak urodze pewnie bede sie bala 2 raz to wszystko przechodzic bo ciesze sie ogromnie z ciazy ale w takim samym stopniu sie martwie. Jeszcze raz dzekuje zycze pomyslnego rozwiazania. RandomLady czujesz juz ruchy dziecka?