Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość potrzebuję pomocy ubranie

DZIEWCZYNY CO UBRAĆ NA WESELE W CIĄŻY?????

Polecane posty

Chciałabym sukienkę do kostek, jakąś przewiewną, bo to będzie prawie czerwiec. Czuje się bardzo blada, niestety takie uroki ciąży, opalanie szkodzi itd. I wstyd mi wyjść z odsłoniętymi nogami czy ramionami brrrrrr.... Pomóżcie mi proszę, może ktoś poda jakieś linki do fajnych sukienek.

Oczywiście idę jako gość na to wesele;)

Gość bieliznę
to na pewno

to kup sobie jakąś zwiewną sukienkę najlepiej odcinaną pod biustem, tu jest fajny sklepik z ubraniami ciążowymi, może coś znajdziesz ciekawego http://www.torelle.pl/

Gość nogiiiii
wiesz co jest taki spray do nog i ciłała ogólnie to sa tzw rajstiopy w sprayu i dajea niesamowity efekt.ja mam firmy sally hansen kosztuja ok 50pln ale efekt super.zakrywaja pajaczki zaczerwienienia i nogi sa jakby opalone i blyszczace.kup lepiej to i sukienke jaka ci sie podoba.w takiej dlugasnej bedziesz wygladała ciezko

Gość jakubierac
Ja idę na wesele w czerwcu, kilka dni po porodzie (mam planowaną cc) i wiem, że brzucha nie zdążę zgubić, więc kupiłam sobie sukienkę na ramiączkach, odcinaną pod biustem, poniżej odcięcia dość dużo marszczeń maskujących brzuch. Jakoś nie byłam zdecydowana na długą kieckę, bo wydaje mi się, że może wyglądać ciężko na większym brzuszku. A nogi można zamaskować, albo sprayem jak ktoś wyżej pisał, albo rajstopami, a niektóre sukienki wyglądają fajnie w połączeniu z ozdobnymi legginsami.

Gość Klaudii
hej Aaniesia, ja kupilam w sumie bardzo podobna do twojej http://torelle.pl/espera-p1367.html tez w tym sklepie. Moze pogoda nie sprzyja chodzeniu w niej ale jak bylo cieplo to była zjawiskowa :)