Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

biedronka_bez_ogonka_

cześć wam...

Polecane posty

Gość IMO13791
Godniejszą może nie, ale na tyle odważną, że nie musi mieć internetowych 'kolezanek', które chórem będą wspierać każdą bzdurę jaką z siebie wypluje. :P

Gość Alfonsoooo
pokaz dupe

Gość IMO13791
Mysia - nie psuj dziewkom zabawy i podejmij dyskusje. :P

Gość Alfonsoooo
jade na ryby, bede jutro, wiem ze bedziecie tesknic i ze Kafe beze mnie bedzie jak tortury ale tak bywa w życiu. Życzcie mi połamania kija :D

Gość IMO13791
Kultura - jaka Ty inteligentna jesteś. Patrzę na Twoje wpisy i z radościa chłonę blask wiedzy emanujacej z Twojego intelektu i obycia. Pani - spójrz na to z innej strony, jakbym takim maluchem trysnął Ci w oko, to nic wielkiego by się nie stało - gorzej z penetracją. :P

To nawet Twój topik nie jest kochana. I więcej zwracać się do Ciebie nie będę gdyż bezsensowne wyzwanie się jest trochę poniżej mojej godności. Przynajmniej można to ubrać w ciekawą formę, ale tak?

Gość IMO13791
Co się stało Kultura? Miękniesz? Czyżby wielkostopa miłosniczka małych czlonków była dla Ciebie zbyt wielkim wyzwaniem?

Ach IMO, czytając Twój post chwalący, tak wyrafinowanie, moją skromną osobę wnoszę się w przestrzeń dzięki uczuciu dumy wypełniającemu mą duszę. A doznania te potęgowane są jeszcze przez samo zainteresowanie jakim mnie darzysz. Wiesz, że wrażliwa istota ze mnie, chcesz się do mego szybszego zejścia przyczynić? Jeszcze mi serce się zatrzyma...

Gość IMO13791
Kulturo! Jestem w pełni świadom Twej, jakże uczuciowej natury, jednak bedąc tylko mało subtelnym, nijakim gburem niestety nie potrafię połaczyć się z Twoim bółem empatyczną nicią, zarezerwowana tylko dla ludzi światłych i inteligentnych. Ba! Co gorsza Twe emocjonalne męki sprawiają mi nieskrywaną przyjemność, której pragnę coraz więcej.

Mamże rozumieć, iż każda rozmowa z Tobą, o, nieczuły, będzie dla mnie pasmem katuszy i tortur? Nic nie będzie w stanie zatrzymać Twych sadystycznych popędów? Szczere łzy bólu i rozpaczy nie są w stanie poruszyć Twego zatwardziałego serca?

Gość IMO13791
Gwałtownymi, zamaszystymi ruchami biję się prosto w pierś. Tak! Jakkolwiek nie byłoby to smutne, a nawet przerażajace ja niestety nie posiadam sumienia nad czym czasami boleję nie wiedząc jednocześnie, czy jest aby nad czym. Niestety, nie posiadając uczuć wyższych jestem jedynie skłonny, a raczej PODATNY na korupcję... Dlatego aby sklonić mnie nie uciekając się do konfrontacji fizycznej, a jednocześnie anulować me "sadystyczne zapędy" będziesz zmuszona uciec się do obrzydliwego, dla większości rozumnych ludzi przekupstwa. A ja będąc plugawym samcem, czyli zwierzęciem niemalże przyjmuję jedynie, to co działa na moje prymitywne zmysły. A są to fotografie pełnych kobiecych kształtów, nie okrytych warstwami ubrań. Kształtów Twoich - droga Kulturo, ponieważ TY oczekujesz łaski.

Gość IMO13791
Kulturo - tryskanie jest zawsze mile widziane, ale wyłącznie w towarzystwie. Nie zapominaj także, że wedle wszelkiego prawdopodobieństwa mieszkam niedaleko Ciebie. :classic_cool:

wybaczcie ale bylam po psa i przy okazji pozmywalam naczynia, przegapilam coś? :D

Gość IMO13791
A zatem CIERP jak wolisz! Moja duma została urażona! Wstyd pali me serce - ZEMSTA BĘDZIE STRASZNA!

Gość IMO13791
Mysia - jedynie nieopublikowane fragmenty Romea i Julii. :P