Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

biedronka_bez_ogonka_

cześć wam...

Polecane posty

Gość IMO13791
Niestety zawsze wolałem utwory pisane rymem. Na przykład dwuwiersz użyty w Panie Tadeuszu - a dokładniej Trzynastej Księdze. :classic_cool:

Już to widzę jak na każdym topiku, gdziekolwiek się nie wypowiesz IMO zaraz wyskoczy ze swoimi jakże zapierającymi dech w piersiach wypowiedziami :D:D:D

Gość IMO13791
Kultura - przy moich gabarytach i Twoim stylu życia obeszłoby się bez łoju :P

Gość IMO13791
Kulturo - czy lepsze? Nie sądze, po prostu mają więcej dodatkowych zalet, ale wszystkie działają na ogólnej zasadzie zmniejszenia tarcia.

Gość IMO13791
Czyżbyś ciągneła mnie za język Szczecianinko? :P

Gość IMO13791
A w dodatku zapomniałaś o smaku, a to już karygodne przeoczenie. ;)

Gość korsykańska podeszwa od buta
a do dupy.. cale moje zycie jest do dupy..

Gość IMO13791
Kulturo - to jest własnie najlepszy plan - Poczujesz się bezpieczna, lubiana, być może nawet zauroczona, a tutaj nagle BAM! Nóż w plecy i cały dotychczasowy Świat się sypie na głowę. :P

Gość IMO13791
Sądzisz? Ja tego jestem pewien - jak nie po dobroci, to siłą. :classic_cool:

Zarozumialec:D ach głupia byłam, że tych zdjęć nie zgodziłam się posłać. Bo teraz ten oto tutaj taką wrażliwą, dobrą, uczynną, uroczą istotkę zamierza haniebnie skrzywdzić. Brutal:P

Gość IMO13791
Widzisz? A dawałem zawczasu Ci szansę. Teraz została tylko długa, kręta i wyboista scieżka boleści! ;)

Gość IMO13791
Chyba...chyba, że zdołasz wykrzesać z mojego czarnego, uschnietego serca ostatnie krople miłosierdzia - ale, to nie bedzie łatwe. Ta droga jest pelna poswięceń...

Gość IMO ale ty ciota
jestes straszna nawet kolegow zapewne nie masz wiec to forum idealnie pasuje do ciebie dziewczynko :)

A wszyscy to widzą i nikt, NIKT powiadam nie zamierza wystąpić w mojej obronie...podli, okrutni, bestie A Tyś największą! Alem z podniesioną głową wkroczyć zamierzam na tę ścieżkę katuszy, krwią i łzami ją znaczyć będę, lecz z dumą! A Ty, mój oprawco, kiedyś pożałujesz:classic_cool:

Gość IMO13791
Ah! Zawczasu to żekłaś, albowiem z sinoniebieskiej mgły wynurzył się śnieżnobiały rycerz na ognistym rumaku i pedzi bez sladu trwogi w oczach na moje spotkanie! Moje spotkanie! Spotkanie Bestii. Nawet z tego miejsca plugawymi uszami słyszą waleczne hasła jakie cny wojownik rzuca w moja stronę. Cioto - powiada, a moje serce, to któremu obca jest litosć i miłosierdzie zadrżało w trwodze. Od wieków nie czułem tego straszliwego uczucia, zanim na mojej ścieżce nie wyrósł, okuty zdobioną zbroją młodzieniec. Bez strachu w duszy i z płomieniem w spojrzeniu stawił się w obronie czczci niewiasty, a ja moge tylko niechętnie ustapić pola jego bitewnym okrzykom. Dzisiaj Ci się udało białogłowo - ale ja tego dnia nie zapomnę! :P

Gość IMO13791
Ciesz się dostatnim życiem póki jeszcze możesz, albowiem nigdy nie wiesz co kryje się w cieniach. Tymczasem ja zajmę się inną zdobyczą. Zdobyczą nie strzeżoną przez zuchwałych rycerzy. Jennifer nikt nie obroni! Zło dzisiaj będzie tryumfować - a pewnego dnia przyjdzie i czas na Ciebię, gdy uderzę z potrojona siłą, gnany furią nienawiści!

Gość IMO13791
Opuszczam Ciebie i ten temat, cna niewiasto, ciągnąc za sobą ogon hańby, niczym ranny smok powracający do swojego legowiska w ciemnej pieczarze rozpaczy. Jennifer - nadchodzę!