Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SzalonaZielarka_

Co byście pomyśleli o facecie, który...

Polecane posty

gość pewnie obmyśla krwawą zbrodnię koleżanek ze studiów i woli się udzielac społecznie, żeby sie nie wydało.

Gość 18 female poland
z drugiej strony chłopak może być bardzo niepewny siebie i nieśmiały. może ma kompleksy. może się boi odrzucenia i przyjął taką postawę.

Gość SzalonaZielarka_
Ja też lubię takich ludzi. Tyle, że zazwyczaj łatwiej mi do nich trafić. W liceum zaprzyjaźniłam się z takim jednym gościem. Klasa się z niego śmiała, mówili, że niezła z niego ciota . Ja byłam z kolei chorobliwie nieśmiała, zachowywałam się gorzej niż ten mój kolega z roku. Dość szybko jednak znaleźliśmy ze sobą język i po jakimś czasie nasze kontakty przeniosły się na grunt prywatny. Do dziś się kumplujemy, choć wyjechał do UK i rzadko się spotykamy na żywo. Potem miałam jeszcze kilka takich kolegów, ale jak mówię, była większa chęć wzajemnego zapoznania.

Gość SzalonaZielarka_
To, co zwróciło moją uwagę, to jego tendencja do garbienia, schylania głowy w dół. Sprawia wrażenie zakłopotanego, czasem staje tak w jednym miejscu i rozgląda się wokół.

Gość prawiczek z warszawy
jest takim samym wariatem jak ja :)

Gość SzalonaZielarka_
No, też mi się wydaje, że stoją za tym kompleksy. Chociaż myślę, że wcale nie powinien ich mieć. Jest całkiem fajny z wyglądu, ciekawie się ubiera, zawsze mówi ciekawie i na temat, ma fajne gusta. Szkoda, że o tym nie wie.

Gość 18 female poland
czyli chłopak jest po prostu bardzo nieśmiały i niepewny siebie. a jak się uśmiechnęłaś do niego to pewnie pomyślał, że do osoby obok. bądź dla niego miła i staraj się poznać ;) p.s. zaczepił Cię na peronie, bo byłaś sama, w szkole mu brak odwagi

Gość SzalonaZielarka_
Prawdopodobnie tak. Wtedy, na peronie, kiedy do mnie zagadał, byłam mile zaskoczona. Był wtedy sympatyczny, pytał o mnie, śmiał się, kiedy opowiadałam anegdotę o pewnym wykładowcy. Zrobiło to na mnie tak dobre wrażenie, że po przerwie międzysemestralnej miałam nadzieję na kolejną pogawędkę. Tymczasem tak się nie stało. Nie ukrywam, że widzę w tym trochę swojej winy. Otóż pewnego razu, kiedy przyjechałam po wyniki z egzaminu, zobaczyłam go na uczelnianym korytarzu. Już wtedy czułam, że nie jest mi obojętny i z tego powodu byłam onieśmielona do tego stopnia, że nie zagadałam. No i w efekcie z pogawędki nic nie wyszło. Tak samo zresztą jak potem. Boję się, że odebrał mnie jako chłodną mimozę.

Gość SzalonaZielarka_
Ogólnie zawsze jak go widzę, to czuję, że odbiera mi mowę. Nie umiem tak po prostu podejść, zagadać. Ostatnio podzielili nas na zajęciach na grupy i tak się stało, że przyłączyli go właśnie do mnie i moich znajomych. Oczywiście jak zwykle siedział zamyślony i tylko od czasu do czasu zerkał w naszym kierunku. W końcu kumpel nie wytrzymał i pyta się : "chcesz coś dodać?", a on popatrzył na niego jakoś dziwnie i spytał : " że co?". Kumpel powtórzył pytanie, a gość speszył się i powiedział : "nic, nic nie chcę dodać".