Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość amamandabaynss

Jak rozbic czyjes malzenstwo ??

Polecane posty

Gość BOŻE,CO ZA DEMAGOGIA!
hahaha, Zuzia skromna jak zawsze :D

Myślisz...? :D:D:D Dobry żart :) Strasznie lubię jak ktoś tak beztrosko bez żadnych podstaw mówi ze myśli :) Wiesz jak jednak wolę nie myśleć że sobie z wrogiem poradzę, wolę ich nie mieć ;)

Radze idz do psychologa czy psychiatry,bo to co piszesz jest żałosne,zemsta nie przynosi ulgi,za to bardzo wciąga i sama cię zgubi. Jeśli faktycznie jest francą to prędzej czy puzniej los jej odpłaci za jej grzechy,warto poczekać.

Gość Zuzanna Ameliiia
Mysliciel - cogito ego sum. Przetlumacz sobie. Naprawde bym sobie z Toba poradzila.

ergo? ego... ;) Chcesz sprawdzać? Ok ale muszę cię zmartwić że mi się nie che... Ale jak by ci to miało poprawić nastrój to powiem ci ze tak, masz rację poradziła byś sobie ;)

Gość Zuzanna Ameliiia
Mysliciel - ergo a ego to zupelnie rozne terminy. Nie bede Ci tlumaczyc bo to bedzie dla Ciebie za bardzo skomplikowane. Sprawdzac nic nie chce. Po co sprawdzac cos co jest oczywiste? Widzisz w tym jakis sens? Bo ja - nie.

"ergo a ego to zupelnie rozne terminy." Niemożliwe... Nie tym to mnie zupełnie zagięłaś :D:D Wiesz nie che być chamski ale srasz wyżej niż dupę nadstawiasz. Kiedyś się boleśnie zdziwisz....